Princess Of China



Brukar inte gilla musik som spelas sönder på radion, men denna låt är riktigt bra. Vacker på något sätt.

Lite morgonmusik

Morrn

Vaknade upp för en timme sedan och såg direkt att det ser ut att bli en fin dag idag. Uppehåll för en gång skull.

Halv sex idag ska jag träna lite bodypump! Måste träna för att kunna klara av städjobbet eftersom min rygg är så jäkla svag. Jag vill inte bli en muskelknutte. Vill bara bli lite starkare :)

Born To Die



Har totalt fastnat för Lana Del Rey. Och idag har jag knarkat hennes låt "Born To Die".

Det är det enda jag gjort idag. Lyssnat på musik, spelat spel på facebook och tittat på teve. En skön och lugn dag, men ändå så... deprimerande dag.

Vissa dagar bryter jag ihop



Även den starkaste kan bryta ihop.

Behöver dig

Åh Gud vet hur mycket jag behöver dig just nu.
Att få känna dina armar om mig.
Höra din lugnande röst.
Känna ditt hjärta.
Få se dina vackra ögon.

Jag vill ha dig här.

Vad har jag gjort idag?

 Jobbat
 Tränat
 Slagit i lilltån i en stol (den har blivit så blå..!).
 Ätit kakor och bullar.
 Sjungit högt och falskt till radion i bilen.
 Nästan kört på 3 katter, ett rådjur och en kanin.
 Bevittnat en man bli påkörd (han överlevde).

Ja det var det jag har varit med om i dag. Förhoppningsvis blir morgondagen bättre och skönare. Men jag slutar rätt sent i morgon så... jag får hoppas att kvällen blir bra i alla fall.


Såg ett helt episkt hus/herrgård uppe på en stor backe och blev kär. Vill lätt bo där!

Köpte en god smoothie


Var lite hungrig och småsugen på något att dricka på tåget hem. Köpte mig en smoothie som jag fullkomligt älskade! 

I morse var det fint väder


Väntade på stadsbussen till Vårdsätra.

Good morning, love

Lista

Godis / chips 
Läsk / saft 
Cola / fanta
Grekland / spanien 
Häst / Hund 
Sommar / Vinter
Chili / Peppar 
Ketchup / Senap
Skämtig pojkvän / Tråkig pojkvän 
Rolig kompis / Snäll kompis
Vit choklad / Mörk choklad 

Blond / brunett
Långt hår / kort hår
Rik / smart 
Kött / fisk 
Högklackat / lågklackat
Fotbollridning 
Tv / dator 
Blogg / facebook
Jeans / mjukisbyxor 
Linne / t-shirt

Chips / Popcorn
En bästavän / Flera bra kompisar
Singel / Förhållande 
One Night Stan / Långvarigt

Trött, blöt och glad

Usch vilken jobbig dag.
Det har inte varit jobbigt att städa, men det var jobbigt att gå i samma takt som min arbetskamrat som jag skulle gå med. Han gick så snabbt! Har just nu ont i mitt knä. Dessutom regnade det jätte mycket på morgonen så hela jag var blöt/fuktig under dagen. Ska alldeles strax ta en dusch och sen lägga mig. Ska bli skönt och mysigt.



Vill även säga att jag trivs jätte bra på jobbet, jag börjar komma in i allt. Och det gör mig glad! Dessutom så tyckte de på jobbet att jag liknar hon som sjunger "Call Me Maybe" låten; Carly Rae Jepsen. Och det tar jag som en komplimang eftersom bruden är så vacker.


Carly Rae Jepsen aka Malin (jag)?

Hat

Jag hatar att jag känner mig svag på grund av dig, din vackra människa.
Jag hatar att du betyder så mycket.
Jag hatar att du är så långt borta.
Jag hatar att du är världens finaste människa.
Jag hatar att jag hatar.

Fötterna värker

Jag är fruktansvärt trött plus att mina fötter värker efter att ha gått hundra mil (känns det som). Dessutom blev jag innelåst på en innegård när jag skulle kasta sopor. Var där inne i en kvart och började få lite panik. Min räddande ängel var en ung kvinna på cykel. Thank you.

Nu så... Vill jag faktiskt bara sova. Men känns tråkigt att lägga sig redan. MEN hade inte tackat nej att lägga mig nu hos Mr X. Mys.

På väg hem

Toblerone


Toblerone

Det första jag gör när jag kom hem var att leta upp min lilla toblerone och trycka i mig en sån. Inte så bra kanske, men det är så gott!

Jag borde bli bättre på att äta frukost för idag har jag varken ätit frukost eller lunch. Min kropp behöver energin. Får skylla mig själv.

På väg till jobbet

Kall morgon. Sitter just nu i värmen på upptåget och önskar att jag fått sova liiite mer. Men känner mig ändå ganska pigg.
 
Idag slutar jag runt 14 och det känns lagom.

Myste igår kväll med värmeljus


Borde sova... Men nää *brofist*

Klockan är elva på kvällen och jag borde verkligen sova eftersom jag ska upp så tidigt i morgon. Jag ska faktiskt upp om sex timmar och 20 minuter. Woho..!

Men jag måste skriva klart min novell som knappt är påbörjad eftersom jag tänkte vara med i en novelltävling. Den ska in senast 1 oktober så jag har verkligen jätte lite tid kvar. Men jag vet att jag kommer klara det. För detta är något som jag är bra på. Jag kanske inte kommer vinna, men jag vill och måste göra det här för min skull. Så... Heja på mig och håll tummarna. Jag ska greja detta!

Sedan måste jag även se på Pewdiepie. Tänkte titta på gamla videoklipp. Dock så är jag trött. Haha får se.


*brofist*

Logik

Det är söndag och jag längtar redan till nästa helg. Men jag ser även fram emot ännu en arbetsvecka och få tjäna pengar. Vill spara och spara så att jag kan dra iväg på någon skön semester nästa år. Men även spara till en lägenhet.

Jag känner mig lycklig idag och det kan bero på många saker. Mr X är inte en av de sakerna (tyvärr). Det är höst, jag har ett jobb, jag har underbara vänner, jag mår bra, får mat varje dag och jag kan göra vad jag vill med mitt liv. Det är de sakerna som får mig att le, som får mig att orka kliva upp varje morgon.

God morgon!

Såg på får igår med hundarna

Idag fick jag sova ända till åtta! Så skönt att inte gå upp före sex. Skulle gärna ha sovit lite längre men det blir så ljust i mitt rum att jag inte kan sova längre.

Igår kväll tog jag en promenad med hundarna, gick lite längre än 3 km och tittade på fåren i fårhagen. Hundarna ser så roliga ut när de tittar på fåren. Ungefär som att de tänker "Vad fan är det där?".


Inte någon superbra bild, men det såg ut som att det brann när vi gick hemåt. Så starka och klara färger bara för att solen går ner.

I am

Helg!

Jag är trött men dagen har varit fantastiskt bra! Jag jobbar idag med en fantastisk tjej som faktiskt kommer från nord uppland hon med. Kändes kul att vara med någon som kommer från samma trakter.

Köpte chips på vägen hem till i kväll, men öppnade den när jag kom hem. Fy på mig! Var nog hungrig. Fick lönebesked idag också, woho!

Nästa gång kastar jag nog in den i väggen

När alarmet på mobilen började gå av vid 5.20 så fick jag en sådan lust att ta den och kasta in den i väggen och fortsätta sova hela dagen ut. Varför ska sängen alltid vara så skön när man ska kliva upp? Den känns så mjuk, mysig och varm. Ska bli skönt med helg och få sova hur länge jag vill!

Trött men glad ändå

Tröttheten bränner bakom ögonlocken och ändå så måste jag se klart på det senaste avsnittet med Pewdiepie. Han är allt för härlig den mannen. Och söt med!

Börjar bli förkyld också tror jag. Jag nyser och halsen bränner lite lätt av alla hostattacker. Klunkar i mig vatten med C-vitamin i och hoppas på det bästa.

God natt 

...

Myser med kladdkaka och grädde


Jag brukar inte tycka om grädde, men till kladdkaka så är det gott faktiskt.

Glömmer aldrig

Köpte en pizza på väg hem



Var så hungrig efter jobbet så jag köpte en fryst pizza att värma i ugnen hemma. Den var god faktiskt! Men det var lite för mycket bearnaisesås på pizzan, blev bara geggigt till slut. Men annars var den jätte god.

Blev bestulen

På väg hem från jobbet så stannade jag till vid ICA för att handla hem mjölk och kattmat. Tänkte använda mig av min hundring som jag fick av pappa i söndags eftersom jag köpte snus och limpa till han. Men den fanns inte kvar där i plånboken. Någon hade tagit den!

När man bor många i samma hem så ska man respektera varandras saker och inte stjäla pengar bara för att man inte har koll på sin ekonomi. Varför ska jag straffas bara för att jag har vett och sparar?

Min plånbok låg på bänken intill micron, men jag ska kunna ha den där utan att någon ska gå och rota i den. Nej... Jag längtar efter den dagen jag kan få flytta och slippa oroa sig om någon ska sno mer pengar från en.

Står här i kylan och väntar på tåget

När jag vaknade så visade mätaren på 3 grader ute. BRR.
 
Står och väntar på tåget och fryser. Skönt att jag har så korta dagar. Kan ta en liten tupplur när jag kommer hem.

Jag är väl bäst

Ska upp tidigt i morgon och jobba. Pinigt! Men värt pengarna - hoppas jag. Min första lön kommer inte ligga på många tusenlappar men det blir bättre efter några månader, det vet jag.

Just nu ligger jag och tar det lugnt, messar med vänner, tittar på Pewdiepie och slappnar av. Försöker även komma på var jag ska sätta mina nyinköpta hyllor. Har inte så mycket att välja på.

Det är kul att inreda ett rum, speciellt efter sitt eget smak och tycke. Annars så brukar man få kompromissa med andra och oftast så blir det som de andra vill. Jag är inte så bra på att stå upp för mina idéer - men nu för tiden blir jag bättre på det. För jag är bäst. 

Kladdkaka!

Sitter på tåget hem


Är på väg hem från jobbet. De ringde mig i morse och ville att jag skulle hoppa in för någon annan som hade skadat foten. Så jag klädde på mig, åt lite och åkte sedan iväg till tåget.
 

God natt

Att se på Pewdiepie hjälper verkligen mot allt. Jag mår så bra och känner mig så glad när jag tittar på han på youtube. Han är som medicin mot depression

Jag mår bättre idag och känner mig hoppfull om framtid och ett bra liv. Är det tack vare Pewdiepie? Japp.

Nej dags att sova tror jag. Lyckades somna till mitt under pewdiepie.

Ska göra mig i ordning för sängen

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan drar jag upp till sängen för att mysa med datorn. Det är inte så tokigt att mysa med min dator, men det hade varit tusen gånger mysigare med en mänsklig skepnad. Men man tar vad man har



Höstmys



Nu när hösten närmar sig så börjar ens myskänslor ta över hand. Man vill bara sitta och gosa med någon underbar kille under filt och dricka varm choklad med maschmallows. Det enda jobbiga är att få vakna upp och frysa häcken av sig.

Befria mig själv

Jag satt länge och funderade på vad som gör mig så skräckslagen att ringa. Men jag kom inte på någon anledning alls. Det en instinkt jag inte kan kontrollera. När jag ska ringa så sätter rädslan igång och sprider sig genom hela min kropp och gör mig förlamad.

Men vad skulle kunna hända om jag ringer? Människan på andra sidan luren kan inte göra något mot mig. Hon/han kan knappast ta sig genom luren och halshugga mig. Inget farligt kan hända mig!

Så nu ska jag pressa mig själv att ringa kontoret i morgon bitti! Tänker till och med skriva en manus och massa frågor som jag kan behöva ställa. Måste utmana mig själv! Jag tänker inte tillåta detta längre. Jag vill må bra och inte känna mig värdelös på grund av en sådan dum sak.



Galen reklam



Råkade komma in på denna video och jag dog av skratt direkt. Den här snubben är ju galen! Haha!

True fact

Telefonfobii



Jag känner mig så värdelös när jag inte vågar ta mobilen och ringa jobbet. Det är som att en spärr sätts upp i huvudet och det slutar med att jag sitter där och stirrar på mobilen. Jag klarar inte av att ringa upp jobbet. Det går inte!

Jag kan ringa mina föräldrar och vissa av syskonen, jag kan ibland ringa vänner. Men att svara i telefonen när någon ringer det gör jag knappt, får en sådan panik som sprids i hela kroppen. När jag ska ringa upp någon jag inte känner så sitter jag typ och gråter av rädsla och panik. Och det slutar med att jag aldrig ringer upp personen.

Det känns väldigt, väldigt jobbigt för det blir ju som ett stort hinder i min vardag. Dessutom får det mig att känna mig handikappad.

På torsdag när jag ska till jobbet så måste jag berätta det här för chefen så att hon förstår. Hoppas hon förstår.

En lista om mig

Hur gammal är du om fem år? 27
Vem var den sista du träffade? Chefen
Hur lång är du? 170
Vilken var den senaste film du sett? Jag tror det var Mr Beans Semester.
Vem pratade du senast med i telefon? Pappa
Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Ok vad bra :) jodå, det är okej med mig :)" till Kitty.
Var är dagens planer? Att försöka må bra.
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag hatar allt som har med att prata i telefon att göra. Så sms föredrar jag alla gånger om.




Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Mina föräldrar är gifta.
När såg du senast din mamma? Nyss
Vilken ögonfärg har du? De är vackert blåa ;)
När vaknade du idag? 7.00
Har du någon gång hittat en katt? Jag har hittat många katter i mina yngre dar.
Vilken är din favoritplats? Oh, vet inte. Hm... I famnen hos Mr X.
Vilken plats föredrar du minst? Jaa du... Det måste nog vara på upptåget på eftermiddagen då alla ska hem. Så jäkla trångt!
Vad skrämde dig som barn? Ormar och det gör det fortfarande.
Vem fick dig att skratta senast? PEWDIEPIE!!
Är du för ung för att äga vinylskivor? Man kan egentligen inte vara för gammal för att äga något. Och nej jag äger inga vinylskivor.
Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar liten sak.
Sover du med eller utan kläder på dig? Kläder på mig - nattlinne eller pyjamasbyxor och ett linne.
Hur många kuddar har du i sängen? 3!
Hur många landskap har du bott i? Ett.. Uppland!




Har du någon gång spytt på fyllan? Jag dricker inte, så noll gånger!
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
Är du social? Nja, inte så värst. Tycker om att lyssna.
Vilken är din favoritglass? Ben&Jerrys chocolate fudge
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara hälften, slösa resten.
Tycker du om Kinamat? Ja, jag älskar det!
Tycker du om kaffe? Blä..!
Vad dricker du till frukost? Oboy eller juice. Oftast inget.
Sover du på någon särskild sida? Ligger typ mitt i sängen och sover. Ligger på min högra sida.
Kan du spela poker? Nja... Kan väl grunderna.
Tycker du om att mysa? Det finns inget bättre än att mysa.
Är du en beroendemänniska? Hm... Jag blir lätt beroende av saker och rutiner. Så ja. Men jag kan bryta det lätt om jag skulle komma på mig med att bli beroende av något.
Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, men jag vet att Sylvester Stallone har samma födelsedag som mig. Dock inte samma år förstås.
Vill du ha barn? Ja, minst 3!
Kan du några andra språk än svenska? Jag kan teckenspråk, engelska och liiite spanska.




Har du någonsin åkt ambulans? Ja, jag satt i framsätet. Följde med min syster när hon åkte in.
Föredrar du havet eller en pool? Havet, såklart.
Vad spenderar du helst pengar på? Hm, jag lägger helst mina pengar på kläder i sådana fall. Men jag är så snål så jag spenderar knappt mina pengar på något.
Äger du dyra smycken? Nä.. Jag har nog inga dyrbara smycken. Men många av smyckena är dyrbara för mig på grund av att jag fått dem i present från familj och vänner. Känslomässigt värde :)
Vad var det senaste du stoppade i munnen? Middagen - schnitzel och potatis.
Vem är den roligaste människan du känner? Sara och Mr X... helt klart!
Välj ett ärr på din kropp? Ett ärr på mitt knä. Jag fick den av en mussla. Det kan man inte tro när man ser ärret för den är så tjock och lång.




Vad har du för ringsignal? Ingen speciell.. Något som fanns med mobilen.
Flirtar du mycket? Haha, jag kan inte flörta alls.
Vart togs din profilbild för din blogg? Det vet jag inte.
Kan du byta olja på bilen? Ja, så klart!
Vilken radiostation lyssnade du på senast? Eh.. Bandit Rock.
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Jag skrev i min "dagbok" eller vad man ska kalla det.
När var du i kyrkan senast? Det var länge sen. Sist var nog när jag var på farmors begravning.
Vilka personer utmanar du? Jag utmanar alla som läser detta!

Gjorde lite roliga saker idag

Istället för att tillbringa min lediga dag i tårar och ledsna miner så gjorde jag saker för att muntra upp mig själv. Jag höjde volymen på radion och började dansa och sedan fixade jag en ansiktsmask som doftar jordgubb! Inte så mycket men jag mådde bättre i alla fall :)

När man dansar så kan man inte låta bli att skratta, det är något speciellt med dans.

Innan jag dör...

Jag har hamnat i en deppig period i mitt liv

Jag vill verkligen inte fylla min blogg deppiga saker, jag vill att den ska vara glad och positiv!

Men min blogg är en del av mig, en del av mitt hjärta. Det skulle vara att ljuga för mig själv om jag låtsades att allting var okej. Min blogg är en slags dagbok för mig, även fast jag inte skriver ALLT. Privatliv kallas det.

Bloggen hjälper mig att uttrycka det jag känner utan att behöva skriva allt i detalj. Det räcker med att lägga upp bilder, quotes, dikter, videoklipp och sånt för att allt ska kännas lite bättre.

Nu när jag är i en mörk period i mitt liv så känns det som att jag är den enda i världen som brottas mot de negativa känslorna. Att jag är den enda som bara vill ge upp ibland. Så genom att hitta texter och bilder som stämmer in på allt jag känner - så känner jag mig mindre ensam.

Att det är okej att få må dåligt.



Det spöregnade

Ett oväder drog förbi oss ganska nyligen. Det blåste riktigt hårt så att möbler och soptunnan ute flög runt. Dessutom spöregnade det så att det smattrade ordentligt i fönstren.

Men nu är det strålande sol, himlen är blå och bladen ser onormalt gröna ut. Dock så är det kallt inne, fryser. Men orkar inte tända pannan. Får mysa under filten och hoppas på att bli varmare.



ME

Pigg

Känns pissigt att jag av någon anledning råkade radera ALLT jag skrev. Jag skulle radera en bokstav men allt försvann istället!

Idag ska jag leta upp laddaren till min systemkameras batteri, fixa mitt rum, mysa i mitt rum, se på teve, äta frukost och lunch och dö lite.

Sedan jag började jobba så har jag varit glad, men samtidigt så deppig. Varför vet jag inte. Önskar jag visste allt ibland.



Why am I so attached to you?

Mr X... Mr X.

Det spelar ingen roll vad jag gör. Vad jag än gör så slutar det alltid med att han dyker upp i mina tankar.

Han har verkligen förtrollat mig och jag tror att jag har förtrollat honom. "Malin, du gör mig galen" sa han till mig en dag med en speciell suck. En suck jag inte kan beskriva. Men sucken fick mig att inse att vi hade något speciellt.

Ibland undrar jag varför det ska vara så komplicerat. Vi tycker så mycket om varandra... men ändå kan vi inte vara tillsammans. Bara för att han har blivit djupt sårad två gånger och bara för att jag nyligen gjort slut med mitt ex.

Det har nu gått 4 månader sedan jag gjorde slut med mitt ex. Tiden har gått fort, men inte tillräckligt fort. Jag önskar att det hade gått 1 år, för då hade det känts bättre. För 1 år är en lång tid.

Kommer det någonsin bli vi?



...

Det har varit en fin dag ändå

Pappa la klart golvet i mitt rum igår så idag har jag ställt in lite grejer och mysat till det. Lister saknas fortfarande och jag hoppas de kommer upp nästa vecka. Annars så ser mitt rum helt okej ut än så länge. Längtar bara tills jag får upp gardinstången. Eftersom väggen är alldeles för mjus så måste gardinstången skruvas fast i listen.


Idag så körde jag in Madde till Uppsala så hon kunde köpa nya skor. Hennes gamla var helt nötta! Sedan köpte jag lite saker på IKEA till mitt rum. Köpte en växt, två hyllor, filt, en kruka till växten och ett doftljus som luktar vaniljglass

Det har varit en skön dag ändå när jag tänker efter. Hoppas den nya veckan blir lika bra som denna.

Varför funkar inget för mig?

Internetet till min dator är helt jäkla... Idiotiskt! Funkar inte och jag fattar inte varför. Den funkade ju så bra nere.

Jag behöver internetet för att kunna se på Pewdiepie på youtube. Behöver muntras upp. Men så klart... Varför skulle det vara lätt för mig? Allt blir som en enda röra.

Har varit en skön dag idag

Har varit lite off de senaste dagarna och det har berott på jobbet. Har varit rätt trött när jag kommit hem och har inte haft ork att sitta vid datorn.

Men det går rätt bra på jobbet. Känner mig lite vilsen bara bland alla dessa direktiv och sånt man ska göra. Gah. Förhoppningsvis kommer jag in i det snart.

Idag har jag känt mig lite.. Avlägsen, deppig. Vet inte varför. Säkert bara en sån period just nu. Saknar Mr X så det gör ont. Fällde lite tårar i duschen precis och nu känns allt bättre! Jag försöker se det positiva i allt och peppar mig själv så nu så är jag taggad inför nästa vecka!

Just nu tittar jag på körslaget och kikar inne på weheartit.

Härligt trött

Mitt internet har blivit jätte segt! Varje kväll när jag lägger mig slår jag alltid på datorn för att se på lite youtube eller lyssna på musik via youtube. Men det är så segt så det kommer ta mig en timme att se på ett 15 minuter långt klipp. Det tog en evighet innan jag kom in på bloggen. Vill inte ens veta hur lång tid det tar för att ladda upp en bild.


Jag är jätte trött. Ni vet... Så där härligt trött. Man vet att man kommer sova gott när man väl somnar. Jag skulle utan problem kunna somna nu men jag vill inte. Mycket mysigare att prata med Mr X eller se på Pewdiepie på youtube.

Ska jobba i morgon. Hah.

God natt

Nä nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon.

Puss

Så söt!



Skulle kunna tänka mig ha en mops. Men jag är rädd för att glömma göra rent i hans rynker på ansiktet. För om det är fuktigt där så kan det blir sår och infektion och sånt. Tror jag, har hört det i alla fall.

Men söt mops är det i alla fall. Tror det är en liten valp

Tuff dag på jobbet

Åh vilken dag!

Slet som tusan idag. Dammsög, gjorde rent kök, dammtorka och skurade golv. Normalt låter det inte så farligt, men tro mig... Om man befinner sig i en enorm villa (x2) så blir man trött.

Och i morgon ska jag lära mig hur man städar badrum. Ser jag fram emot det? Nja... Så där.

Vacker



Så där fräsh och fin vill jag vara. Men jag är vit som ett spöka och har mörkt, fult hår. Blä.

Nej. Jag är fin som jag är egentligen :)

Min syster är ett rent kaos

När jag för en gång skull mår bra i mitt liv, när jag för en gång skull känner mig lycklig så kommer min syster och förstör allt.

Hon ska alltid röra om i grytan och bete sig barnsligt. På kulturnatten valde hon att flytta ihop med sitt ex (tydligen) och har sedan dess inte hört av sig till oss. Det har alltså gått 3 dagar.

Längtar till den dagen jag kan flytta hemifrån och hålla mig undan från min systers trubbel.

Bakade jätte goda muffins häromdagen!

Se på stjärnorna


Innan jag dör så vill jag en sen kväll/natt se på stjärnorna med den jag älskar. Tänk att sitta på en filt ute i stillheten, mysa under en filt tillsammans, dricka varm choklad/te och bara se på de glittrande stjärnorna. Så jäkla underbart.

Skulle ge allt för att kunna vila mot din axel just nu ♥

Är hemma

Är jag trött?
Japp.

Vill jag sova?
Mer än allt annat i världen.

Varför sover jag inte då?
För då kan jag inte sova i kväll.


Det gick bra att städa idag. Huvudet är fullt av allt man ska göra men det är ändå enkelt. Det är som att städa hemma men enklare. Man slipper ju plocka upp saker.

Det enda jag behöver göra är att dammsuga, dammtorka, tvätta golv och rengöra kök och badrum så det blir glänsande fint. Not hard at all! Ser inte fram emot badrummet dock. Speciellt toan. Blä. Äh, överlever väl. Tänker använda handskar i alla fall.

Sov gott

Ska sova nu. Alldeles för sent! Men jag får i alla fall lite sömn.

God Natt

End of time

Ska upp tidigt i morgon

Usch.. Ska upp ännu tidigare i morgon. 5.30.

Jag kommer se ut och känna mig som en zombie. Önskar jag bodde i Uppsala så jag kunde få en någorlunda sovmorgon. Men jag vänjer mig troligen efter hand. Måste.

Snart drar jag

Jag ska erkänna.. Jag är trött. Väldigt trött. En timme till i sängen hade inte varit fel.

Ska strax åka till jobbet för lite utbildning. Det var länge sedan någon proppade hjärnan min med information. Känns skönt för omväxling.

...

Han minns inte




Mr X skrev till mig ganska nyligen att min doft var kvar på hans kudde och det blev han glad över (skickade massor av glada och lyckliga smileysar). Då sa jag att jag inte hade något som doftade han här hemma, men kanske ett par kalsonger som jag fick låna från han.

Men han hade ingen aning om vad jag talade om. Och det gjorde mig lite ledsen och överraskad.

Det kanske låter konstigt, men vi har en "historia" kring dessa kalsonger som jag inte tänker ta upp här. Men jag förklarade i alla för honom vad det var för kalsonger, beskrev hur de såg ut och hur jag fick hem dem. Knappt att han visste vad det var fast jag förklarade.

Han köpte kalsongerna i par och jag har det ena paret.

Så det känns lite jobbigt att jag minns allt vi ha gjort, sagt och skrivit till varandra. Allt finns klistrat i mitt huvud. Men för honom så... verkar de inte leva kvar lika länge. Och jag vet inte hur jag ska hantera det. Är det något som är vanligt bland killar?

Mitt rum kommer alltid stå oklar

Hallå.

Idag mår jag tipp topp. Dock så är jag lite varm så jag lär ta en svalkande skön promenad i höstkylan. Det är rätt fascinerande att se och känna hur snabbt hösten har kommit - på bara några dagar. Jag mår som bäst i denna årstid. Kyla, mörker, färggranna löv/blad och regn.

Skulle gärna vilja fixa mitt rum idag, få klart allt. Men jag behöver pappas hjälp och han... är så slö ibland. Jag blir så ledsen. Jag vill ju bara få till mitt rum. Trodde den skulle bli klar för länge sen. Blir så frustrerad. För jag behöver hjälp med vissa saker, som att lägga dit golvet och sätta upp golvlisterna.

Nej, får avreagera mig via en skön promenad.

Saker jag älskar med hösten

I'm a great choice

The walking dead



Har typ hela dagen suttit och spelat ett spel som heter The Walking Dead. Den är så bra! Blev kär i spelet direkt och det som är så roligt med den är att ens agerande påverkar historiens gång. Så det kan sluta precis hur som helst.

Otäck dröm




Klev upp klockan nio. Orkade inte ligga i sängen längre. Vågade heller inte somna för jag drömde världens äckligaste dröm som gjorde mig rädd på riktigt.

Jag drömde att jag skulle gifta mig i Dalarna, precis vid deras stora sjö. Jag tror de har en sjö i alla fall, för de hade en sjö i drömmen i alla fall. Jag var i byggnaden jag skulle gifta mig i. Stod i ett ombytesrum och tog på mig min bröllopsklänning.

Min man hade inte kommit än så jag gick ut för att få luft och njuta av den fina morgonen. Det fanns lite höga byggnader och lite träd. Sedan kom pappa ut och sa att jag såg vacker ut. Strax efter det så hörde vi något högljutt som var öronbedövande. Vi såg upp på himlen och såg runt omkring oss men såg inget. Då plötsligt fick vi syn på ett jetplan som gled över den höga byggnaden intill oss och den brann om motorerna. Den gled vidare över oss och kraschade sedan in i skogen typ 1 km från oss.

Vi blev jätte rädda och undrade vad som hade hänt. Men vi blev riktigt rädda och oroliga när vi insåg att fler jetplan kraschade runt om i staden. Det kändes otäckt och pappa sprang in i byggnaden medan jag stod kvar och tittade på förödelsen. Det var då jag såg ännu ett jetplan som kom emot oss.

Jag sprang från platsen och kunde höra hur den kraschade in i byggnaden där jag skulle ha bröllopet och kände hettan från explosionen i ryggen.

Senare i drömmen visar det sig att det är Kina som försöker ta över Sverige tillsammans med några andra mindre länder som Afghanistan och Irak. Min familj och jag planerade en flykt från Sverige. JAg föreslog först att vi skulle åka genom Sverige till Skåne och åka över där till Danmark och sedan åka vidare genom Europa bort från kriget.

Men mamma tyckte att det inte var en bra idé eftersom de kunde förstöra bron och hindra vår flykt. Så därför bestämde vi att åka norrut, åka över till Finland och sedan åka vidare där till övriga Europa som frankrike eller Italien.

Vi började förbereda oss för flykten och packade mat i bilen. Men då kom en invasion av Kineser och Irakier och tog oss till fånga tillsammans med andra familjer. De tog oss till ett gigantiskt fartyg på havet och där såg vi flera tiotal fartyg som guppade på vattnet.

Efter det i drömmen så blev jag lite förvirrad. På något sätt så lyckades vi fångar ta över fartyget och vad som hände sen vet jag inte. För jag vaknade upp.

Det är så kallt!

Åh tusan vad kallt det är! Jag har pyjamasbyxor, t-shirt och nattlinne på mig men fryser ändå. Jag önskar att jag hade en element som gick på el här inne i mitt rum så jag slapp frysa.

Det är det enda negativa att bo på landet. För få värme så måste man elda och det kan ta en timme innan man börjar känna av värmen. Tur att man kan klä på sig.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind



Mulan filen jag hade laddat ner förut funkade inte, så jag valde en annan film; Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Jag hade aldrig sett den förut och när jag väl såg på den så blev jag helt fast. Den var så... bra. Den är vackert gjord och definitivt värd att se.

Ballongraketer

Nu ska jag se på Mulan och mysa under täcket

Drog till Mr X i natt

Strax efter jag skrev det senaste inlägget i går så bad Mr X mig att komma över. Först trodde jag att han skojade med mig, men han menade allvar. Så jag sa "Självklart! Ska bara packa lite till jobbet så drar jag". Slängde ihop lite kläder och sedan åkte jag strax efter nio. Haha jag åkte i mina pyjamasbyxor och en munktröja.

Jag tycker om att åka bil på kvällen när det är mörkt, känns rofullt.

Kom fram till han vid tio. Tittade lite på en serie på hans mobil och sedan somnade vi. Självklart så drömmer jag en mardröm mitt i natten. En sådan mardröm där man även skriker på hjälp på riktigt. Så jag väckte stackars Mr X som höll om mig och lugnande ner mig. Det var grymt sött av han. Och mysigt.

På jobbet fick jag kläder, nyckelknippa, ett kilo papper med information och en liten rundtur. Jag tror det här jobbet kommer bli toppen! Alla är så vänliga och öppna.

Efter det så drog jag till IKEA och köpte lite textil till mitt rum och lampor. Så i helgen kommer rummet stå klart och fräsch! Det enda som saknas är lite växter, lite fler hyllor, väggklocka och ett sängbord. Men det får jag fixa när jag får lönen.


Och nu så är jag hemma och är trött.

Messar med Mr X

Har ett riktigt fint samtal med Mr X nu. Känns intimt och fint. Att komma nära på ett helt annat plan.

Hösten



När hösten kommer så blir många deprimerade och låga på grund av kylan och brist på sol. Kan faktiskt säga att väldigt många blir det.

Men inte jag.

När hösten kommer mår jag mycket bättre! Jag blir piggare, gladare och mycket mycket lyckligare. Det är hösten jag lever för. Det är när våren och sommaren kommer som jag blir deprimerad och låg. Jag tror det är värmen som gör det. Jag tycker det är så obehagligt att bli varm och när solen sticker i ögonen.

Det jag älskar med hösten är de mörka, mysiga kvällarna. Att kunna sitta där med tända ljus, dricka varm choklad som håller en varm och kunna ha mysiga kläder på sig utan att svettas som en gris.

Dessutom tycker jag hösten är den vackraste årstiden. Det är så fantastiskt vackert att se alla färgranna löven. Det blir som en annan värld.

Vinter leggings



Det förvånade mig lite att jag totalt fastnade för dessa leggings. Jag brukar inte gilla mönster eller för mycket färger i ett material. Men just dessa älskade jag! Passar så bra nu när börjar bli kallt.

Enya - Only Time



Den här låten är så fantastiskt vacker. Varje gång jag hör låten blir jag lugn och känner mig så fridfull.

Jag är lycklig



Ni kanske tror jag är extremt olycklig eftersom jag har mina gråt- och depp-perioder. Men även de lyckligaste har sina dåliga dagar. Jag har definitivt sådana.

Jag är lycklig. Lyckligare än någonsin. Jag har världens finaste vänner och även om vi inte ses så ofta så vet vi var vi har varandra. Det finns inget att gråta över för att jag är singel. Jag behöver inte ha en man i mitt liv för att må bra. Visst allt hade varit mysigare och underbarare, men jag har det bra ändå.

Visst jag bor hemma än med mina föräldrar och syskon - men jag har i alla fall ett tak över huvudet, jag får mat varje dag, jag slipper frysa och har fantastiska djur att mysa med. Det skulle vara friare att kunna ha en egen lägenhet, men jag har det bra ändå.

Det jag ville säga är att jag är lycklig trots allt.

Röra på mig

Nej... Jag undrar om jag ska ta en liten promenad med en av hundarna. Var ett tag sedan jag rörde på mig. 2 veckor sen tror jag? Sen så funderar jag på om jag ska dra till Aktivera ikväll och träna lite Step Up?

I'm awesome.

Försökte skaffa nytt simkort

Jag ringde 3:s kundstjänst precis för att få hjälp med att skaffa ett nytt simkort till mitt mobila bredband. Men jag fattade nada av deras... självhjälp sak där i början. Ingen av alternativen gällde det jag ville ha hjälp med! Det skulle vara enklare om någon svarade och kunde skicka dit mig till den person som kan hjälpa mig. Jäklar också! Får kanske gå till en tre butik och be om hjälp.

Jag som är så blyg och socialt missanpassad!
 

Ska till jobbet i morgon

Jobbet ringde mig precis och sa att vi skulle träffas i morgon för introduktion, få arbetskläder och träffa de andra nya anställda. Hoppas det är ett bra gäng! Det viktigaste med jobbet är att trivas med arbetskamraterna, sen så kan det vara vilket skitjobb som helst.

Sen nästa vecka blir det en utbildning för oss nya. Lära oss om alla produkterna, hur vi städar och sånt. Ska bli spännande och intressant!

Gråter som om någon har dött. Illa.



Jag är så jäkla ledsen, tårarna bara rinner och jag kan inte andas. Jag skäms inte över det. Att gråta är något naturligt som måste komma ut ibland. Men det blir problematiskt eftersom jag vill sova.

Lite Pewediepie hjälper nog 

I'm dying here





Saknar Mr X

Det gör mig ledsen att jag inte kan umgås med Mr X på grund av att han håller på med att renovera lägenheten. Jag vill så gärna umgås med honom. För med honom så känner jag med hel. Jag vet hur fel det låter, men det är så helt enkelt. När jag är med honom så försvinner alla bekymren, jag kan bara vara jag. Jag känner mig trygg, lugn, glad och sprallig med han.

Världen existerar inte. Det är bara vi två.

Seal - Secret



Jag ligger och lyssnar på kärlekslåtar. Och ja.. jag vet. Jag är lite töntig nu. Men jag bryr mig inte. Ibland är det skönt att bara lyssna på sådana här fina låtar och bara drömma sig bort.

Dessutom är Seal en fantastisk artist och jag tror att han inte har gjort en enda dålig låt! Alla hans låtar är i toppklass.

Frierier

Jag läste en blogg där en tjej skrev ner sina tankar om förlovningar, hur hon ville ha det och så vidare. Sedan jag läste igenom inlägget så kunde jag inte sluta tänka på hur jag vill ha det. Så för att få det ur skallen så tänkte jag skriva ner det här. Dessutom så skulle det vara kul att kunna titta tillbaka och se om det blev som jag drömde om.



Vem friar?
Jag tycker att mannen ska fria. Det kanske låter lite old-fashioned men jag har alltid föreställt mig att det är mannen som går ned på knä och friar. Jag skulle kunna fria till mannen om det vore så, men det är så sött och romantiskt om det är jag som blir överraskad.

Vad ska man säga?
Det låter så fel och fult när man säger "Vill du gifta dig med mig?". Bara för att man förlovar sig så betyder det inte att man ska gifta sig.
"Vill du förlova dig med mig?" låter krystat.
Så vad säger man? "Vill du spendera resten av ditt liv med mig?" "Vill du bli min för evigt?"

Vart ska det ske?
Det ska definitivt inte ske på en restaurang med hundra andra gäster. Visst är det gulligt att han vill fria till mig på en öppen plats med många åskådare, men jag skulle tycka det var så jobbigt.
Jag har alltid föreställt på en mysig plats, bara vi två. På en sandstrand när solen går ner, hemma hos honom efter en hemlagad middag, ute i snön när det snöar, på en picknick - ja något sånt.




Ringarna?
En del brukar gå tillsammans in i en butik och prova ringarna. För att sedan förlova sig över en middag på en restaurang, ingen överraskning alls. Men jag är en sucker för överraskningar. Jag vill bli överraskad!
Så mannen får klura ut hur han ska göra med ringarna, gissa min storlek. Han kommer nog på något.

Det är populärt med guldringar och sådana där titanringar som ser ut som stora klumpar på fingrarna. Jag föredrar små, enkla ringar i silver. Silver är väldigt fint. Mycket finare än guld. Sen kvittar det för mig om det är en gigantisk diamant på ringen eller en liten plutt. Behöver inte vara någon diamant alls. Kan vara andra sorters stenar. Typ en sådan där blå sten. Älskar blått.

Hur länge ska man vara förlovade innan man gifter sig?
Många säger max ett år. Men varför ska man vara tvungen att gifta sig? Jag skulle kunna leva hela livet som förlovad för att jag tycker att man inte behöver gifta sig för att bevisa sin kärlek. Man behöver egentligen inte förlova sig heller. Men jag tycker att förlovning är ett stort bevis för att man vill leva sina liv tillsammans.

Bröllop?
I nuläget är jag osäker på om jag ska gifta mig. Det känns inte som min grej att ordna ett bröllop med präst, mat, gäster, dyra kläder och sånt skit. Om jag ska gifta mig så kanske det blir så enkelt att vi går till kommunhuset och skriver på papper bara och sedan drar vi iväg på en lååång smekmånad.

Eller så ordnar vi ett enkelt litet bröllop med bara de närmaste inom familjen och några vänner. Kanske att man gifter sig i snön, i skogen, på bakgården, på hawaii eller nåt sånt.

Gifta sig i kyrka?
Väldigt många gifter sig i kyrkan trots att de inte är religiösa eller har någon slags tro på Gud. Och jag personligen tycker det känns lite fel att ge löften till Gud som man inte ens tror på. Men jag kan förstå att folk gärna gifter sig i kyrka. Det känns traditionellt och fint.

Jag skulle inte kunna gifta mig i kyrkan. Inte som jag känner det nu i alla fall.




Bröllopsresan?
Jag skulle gärna dra iväg på en bröllopsresa! Åka iväg till ett land man aldrig varit i och tillbringa några veckor där med varandra. Så jäkla underbart! Om jag själv fick bestämma så skulle jag vilja åka till Venedig, Hawaii, Frankrike, Grekland eller Thailand. Ett varmt land. Men egentligen är det skitsamma vart man åker. Bara man får vara tillsammans.

Så där, det var väl allt tror jag. Känns så skumt och fel att jag ska ligga och tänka på sånt när jag inte ens har någon att kunna spendera mitt liv med. Har en fin kandidat... men ja.

Varför gör jag inget?

Jag är hungrig.
Jag är törstig.
Jag är trött.

Varför äter jag inget, dricker inget och sover inte?

Så sant

Puss på dig med

Det räcker med att Mr X skriver puss till mig så blir jag alldeles knäsvag. Han gör det inte lätt för mig!

Enya - May it be



Så underbar låt!! Jag bara ryser.

Jag tänker på dig hela tiden

Det är verkligen inte lätt att försöka se Mr X som bara en vän när jag känner mer än så. Det är så grymt av honom att tro att det är så lätt att bara stänga av känslorna. För honom kanske det är lätt, men för mig så är det i princip omöjligt.


Mr X är den första jag tänker på när jag vaknar. Det första jag gör är att kolla om han har skickat en meddelande till mig innan jag klär på mig och går ner och äter frukost. Under hela dagen varvas mina framtidsplaner med min saknad efter honom. Sedan det sista jag gör innan jag somnar är att tänka på honom och plågar mina tankar med funderingar kring honom. Vad han gör, om han tänker på mig, om han ser på nån serie som han alltid brukar göra eller om han sitter där på soffan med en annan tjej.

Tyvärr så tror jag att jag alltid kommer att tycka om honom mer än som en vän. Och det plågar mig. Men vad kan jag göra?



Perfekta sättet att vakna upp på

...

Har varit trött hela dagen

Jag är så trött! Om jag kunde så hade jag bara legat i sängen och sovit. Men om jag skulle göra det så skulle familjen tro att jag är lat och så vidare. Sånt kan jag göra när jag flyttar. Om det nu någonsin händer! Det är svårt att hitta en lägenhet nu för tiden. Speciellt i Uppsala.


Har precis ätit fiskbullar i hummersås med potatis och det var så gott. Det var länge sedan jag åt det. Sedan fick jag i mig 2 bullar och en glass. Sitter även och tittar på massvis med enkla recept på maträtter och efterrätter. Man blir så suuugen och hungrig bara man tittar på läckerheterna - trots att magen är full!

My friend is a liar

Cuties

Ställde mig inte många frågor

Åh äntligen hemkommen efter arbetsintervjun.. Så skönt att få slappna av.

Var så nervös, trött och smått stressad i morse att jag totalt missade att äta frukost. Drog på mig ett par jeans, linne, t-shirt och en kortärmad skjorta. Det är väl en okej outfit för en intervju?

Förresten så gick arbetsintervjun bra. Dock så satt hon mest och pratade om företaget och om jobbet och ställde mig bara två ynka frågor. Men det är väl bra?

Fick jobbet i alla fall!

Should I smile or cry

...

Någon att gosa med eftersökes!

Jag luktar kokos

Förresten så luktar jag kokos!
Efter duschen så använde jag mig den nya skrubben jag köpte från Eleven. Den luktar så härligt av kokos! Och hela min hud känns len och mjuk. Speciellt mina händer, och det är ju bra eftersom jag antagligen kommer ta intervjuvaren i hand i morgon.



Inte jätte nervös, bara lagom

I morgon gäller det. Arbetsintervjun.
Jag känner mig jätte positiv och det känns som att jag har en stor chans att få jobba där. Men samtidigt är jag rädd för att hoppas för mycket. Det är inte hela världen om jag inte får jobbet. Andra jobberbjudanden kommer dyka upp, det kommer att ordna sig.

Nu ska jag borsta tänderna, se runt lite på youtube och sedan försöka sova för att få min "skönhetssömn".

Hur stavar man kärlek?


Sjuk

Jag har inte mått så bra de här dagarna och nu när jag vaknade så mådde jag sämre. Mår illa, har huvudvärk, trött och ont i ryggen. Har ätit frukost men mår fortfarande illa. Blä. Idag ska jag bara ta det lugnt och ladda inför morgondagen - arbetsintervjun! Jag har tänkt mycket på intervjun och jobbet och har haft väldigt höga förhoppningar. Att få jobbet, kunna flytta och ha det bra. Men jag är rädd för att jag kommer bli väldigt deppig om jag inte får jobbet på grund av mina höga förhoppningar. Så jag ska försöka inte tänka på det för mycket. Ska även idag fixa dokumenten till intervjun och öva på lite frågor som de kanske komma ställa till mig. Konstigt nog är jag inte så jätte nervös.

Du betyder något för mig

Det känns lite i hjärtat att jag inte betyder lika mycket för den som betyder så mycket för mig. Men jag försöker att inte tänka på det så mycket. Bara blicka framåt.

mablo

om allt och inget

RSS 2.0