Fota snö

I morgon tänkte jag dra ut och fota det vackra snölandskapet! Har inte fått den möjligheten än eftersom det alltid är mörkt när jag kommer hem.

Helt sjukt att det har kommit 5-6 dm snö på bara två dagar! Varken i Uppsala, Knivsta eller Gävle har det kommer så här mycket snö. Jag bor i en speciell by.

I morse hade dörrarna på bilen fryst fast så jag kunde inte ta mig in i bilen. Kändes så.. skumt. Men lyckades få upp en dörr på passagerarsidan så jag fick kräla mig in till ratten. Vilken bra start på dagen va?

Jag orkar inte mer

Denna vecka har varit hemsk. Jag har aldrig känt mig så utmattad både fysiskt och psykiskt. Idag när jag insåg att det var helg och att jag kunde slappna av så insåg jag hur jäkla utmattad jag är. Det är inte jobbet utan saker efter jobbet som gjort att jag inte kunnat få min lugna, avslappnade tid. Jag har hjälpt min syster med diverse saker och ställt upp - men har inte fått något tillbaka. Hon bara kräver saker av mig och jag börjar bli less.

Jag är också en människa. Jag är inte någon jäkla robot som är gjord för att göra allt hon ber om.

Aldrig mer.

Dag 7 – Detta ångrar jag

Självklart finns det mycket jag ångrar. Mycket småsaker i livet och en del lite större saker. Men de "fel" man gjort i livet har även gjort en starkare och till den personen man är i dag. Så egentligen finns det inget som jag ångrar.

Förutom en sak.

Att jag blev tillsammans med mannen som nu är mitt ex. Min första pojkvän. Jag ångrar allt med honom. Ett obehag och illamående fylls inom mig varje gång jag hör hans namn eller råkar få syn på han. Ni kanske tycker jag verkar hård, men han förtjänade verkligen inte mig. Visst hade vi väl våra ljusa stunder, men jag var aldrig riktigt lycklig med han. Speciellt inte efter det han har gjort mot mig.

Men jag är över han. Jag lyckades samla på mig styrka att göra slut och kämpade mig upp ur mörkret till ljus. Känns som att få se solen för första gången.

En sorg

I morse frågade en vän till mig om jag kunde följa med henne till sjukhuset. Själv så stod jag och jobbade och skulle inte sluta förrän 12:30. Men så berättade hon om blödningarna och om den knivskarpa smärtan i magen som hon fick i natt. Och det är inte ett gott tecken eftersom hon är gravid.

Så jag skyndade mig att städa klart och mötte upp henne vid sjukhuset. Hon var rädd och ledsen och jag försökte lugna ner henne. Blödningar kunde ju vissa få i graviditeter.

Efter 2 timmar fick vi reda på att hon hade fått ett missfall. Jag har aldrig sett henne gråta och att få se henne så ledsen gjorde mig ledsen. Jag ringde hennes man som kom och hämtade henne så fort han kunde.

Usch. Jag hoppas de klarar sorgsen och vågar prova att bli gravida igen.

Besvikelsen finns där så klart

Det är julmarknad på lördag och det var tänkt att Mr X och jag skulle gå på den tillsammans. Men igår kväll sa han att han inte skulle hinna. Och... jag blev inte arg. Men jag kände mig besviken och lite ledsen. För jag hade verkligen sett fram emot att få umgås med han eftersom det var ett tag sist vi kunde umgås utan att känna oss stressade av tiden.

Det kanske är tur att vi inte är tillsammans. Han skulle nog aldrig ha tid för mig.

Dag 6 – Min favorit bok / film

Oj vad svårt... Det är så svårt att bara välja en film och en bok när det finns så mycket bra.


Bok
Alla de böcker jag har tycker jag väldigt mycket om. Dessutom har jag läst så många, många böcker i mitt 22 åriga liv att huvudet är fullt av titlar. Men jag måste säga att Harry Potter serien ligger mig varmt om hjärtat. Men en bok som berörde mig mycket är boken Trasig av Shy Keenan. Boken är baserad på Shy Keenans tragiska och hemska uppväxt fylld med brutala övergrepp och våldtäkter. Jag tycker inte det är roande att läsa om sådana berättelser. Snarare tvärtom. Man känner sig maktlös när man läser om hur ett litet oskyldigt barn blir utsatt för sådana hemskheter och sedan inte blir betrodd. Anledningen jag till att jag läser sådana böcker är att jag tycker om att se hur de blir starka och när glöden om att överleva och ta sig ur skiten blir starkare. Det är intressant och lärorikt att läsa om hur de ta sig förbi smärtan och hur de långsamt läks.



Film
Det är nog svårast att komma på en favoritfilm. Finns så många bra filmer! Jag har många favoritfilmer som jag gärna ser på om och om igen. Och en av dem är National Treasure. En film med Nicholas Cage. Nicholas Cage har gjort väldigt många bra och några mindre bra. Men i överlag så är han en väldigt bra skådespelare!

Jag tycker om filmen för att den har en bra blandning av humor, action, spänning och romantik. Perfekt.

En slingrande mardröm

I natt drömde jag en fruktansvärd dröm. Jag drömde att jag skulle köpa ett hus som låg precis intill ett vattendrag - en flod. Av någon anledning klev jag i floden. Kanske för att testa vattnet eller se hur huset såg ut från en annan vinkel.

Så helt plötsligt kom en orm som simmade på vattnet. Självklart simmade den mot mig och bet mig. Och sen kom det flera ormar och alla kom emot mig. Jag skyndade mig upp mot land men jag hade redan hunnit bli biten flera gången överallt.

Hatar sådana drömmar!

storpey

Jag har hittat en helskön snubbe på youtube som spelar skräckspel och är genuint rädd när han spelar. Bäst är hans reaktioner när något skrämmande sker och han ser ut att flyga upp i taket varje gång.

Fotolista

Jag tänkte börja med en lista för fotografering. Kommer nog troligtvis inte kunna lägga upp en bild varje dag men kommer att försöka i alla fall. Ska bli kul! Jag ser fram emot att få tillbaka lite av min inspiration.

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Dag 5 – Något jag inte gillar

Det finns mycket jag inte gillar och det är nog så med alla. Men det finns en sak som jag absolut, absolut inte gillar. Och det är blodpudding.



Pappa älskar blodpudding och äter det gärna med stekt potatis och lingonsylt. Enligt pappa så åt jag det när jag var liten, men det är så lätt för han att säga så när jag inte minns det. Själva idéen med att äta något som består av grisblod och mjöl är äckligt, och inte smakar det gott heller.

Ska sova lite

Fan blev hemma idag med. Börjar kännas tröttsamt att vara sjuk och inte kunna göra så mycket. Tack gode gud för datorn och internet. Och teven så klart. Riktiga guldgruvor för sjuka och trötta människor som jag.

Nej nu ska jag sova lite eftersom jag klev upp före sex.

Jag och Pewdiepie är gangstrar i kväll

Klockan börjar bli mycket. Skulle egentligen ha släckt lampan vid tio och försökt sova. Men nej, jag ska vara en äkta gangster och stanna uppe längre än vad jag borde. Busiga jag.

Nu ska jag titta på Pewdiepie på ett nytt videoklipp. Vet inte om den är rolig. Bra skum ser den ut att vara i alla fall.


Jag och Pewdiepie är gangstrar i kväll

Klockan börjar bli mycket. Skulle egentligen ha släckt lampan vid tio och försökt sova. Men nej, jag ska vara en äkta gangster och stanna uppe längre än vad jag borde. Busiga jag.

Nu ska jag titta på Pewdiepie på ett nytt videoklipp. Vet inte om den är rolig. Bra skum ser den ut att vara i alla fall.


Bröllopsklänningar?

Inte förrän efter en timme så insåg jag till min stora förfäran att jag tittar på bröllopsklänningar. Jag skapade till och med en mapp som heter "bröllop" där jag sparar bilder på de klänningar jag gillar. Jag är säkert inte ensam om att sitta och drömma sig bort om sin framtida bröllop - men jag vill inte ens gifta mig. Inte på det sättet.

Jag skulle vilja dra till kommunhuset med min fästman, skriva på papper och sedan vips så är man gift. Och sedan direkt efter ska vi dra på värsta smekmånaden. Eftersom vi inte ordnade med något bröllop så sparade vi in mycket, mycket pengar som vi kan slösa på en smekmånad.

Så har mina planer varit.

Men tydligen så har dem ändrats eftersom jag tittar på bröllopsklänningar som säkert kostar flera tusenlappar. Nej... Men det är kul att titta. Och drömma sig bort.

Pizza och Mentalist

Bjöd mamma och pappa på en stor familjepizza eftersom ingen av dem visste vad vi skulle göra för mat idag. Dessutom var allt fryst! Det var gott men kände inte så mycket smak. Hate my cold!

Just nu så tittar jag på The Mentalist, en av mina favoritserier. Diggar herr Jane med sina lustiga kommentarer.

Fick en puss av min katt!



Skulle bara ta en liten mysig bild av oss båda och fick plötsligt en puss av henne. Självklart blev jag överraskad och började skratta - vilket resulterade i ett fånigt flin från min sida. Men... who cares? Alla har väl sina fåniga leenden haha.

Älskar min lilla kisse

Dag 4 – Mina passioner

Jag har några passioner i livet, sådant som jag brinner för. Saker som får mitt hjärta att klappa lite extra och som gör mig lycklig.


Skriva
Det är en passion som funnits länge hos mig. Redan som barn upptäckte jag glädjen med att skriva och älskade sättet hur ens fantasi kunde skapa allt möjligt. Nu för tiden skriver jag inte lika mycket men jag har fortfarande passionen där. Det finns inget som gör mig lyckligare än att få skapa en berättelse, en saga.


Fotografera
Det är en ny passion som har växt fram. Intresset började växa fram när jag var cirka 16-17 år. Jag började fota med en usel digitalkamera och uppgradera till en liten bättre och började lära mig att redigera i ett gratisprogram. Sedan fick jag min älskade systemkamera och jag känner att detta är något jag aldrig komma sluta älska att göra. Jag kanske inte är lika bra som proffsen, men jag är rätt ny och jag utvecklas ständigt.


Baka/Laga mat
Jag älskar att stå i köket och slänga ihop något gott. Förut var jag väldigt passionerad av att baka. Men nu har jag även börjat brinna för matlagning. Det är något speciellt med att leta upp ett recept, följa det och sedan få smaka på hur de tiotal nästan tjugotal ingredienserna kan bli något magiskt gott som får hela kroppen att le! Nej, jag älskar det. Visst ibland kan man stå där en dag och inte veta vad man ska göra för mat och det slutar med att man slänger in någon färdig mat i micron. Men det mysigaste är att få baka och laga mat med någon man älskar.

Det var mina tre passioner i livet. Sedan finns det många fler saker som jag älskar att göra, men dessa tre är mina passioner. Sånt som jag inte klara mig utan.

Frukost


Till frukost blev det detta; en äggmacka och en kopp med varm, härlig choklad.

Blev hemma idag med och känner att jag behöver det för att inte bli värre. Feber har jag fortfarande och förkylningen börjar sjunka undan. Borde kunna jobba i morgon. Får ta med mig lite ipren, nässpray och halstabletter om det skulle behövas.

Mysig outfit + Jag vill bli frisk snart

Klockan är snart nio och jag ska strax hoppa in i duschen. Kanske det kommer pigga till mig och göra mig friskare. Visst är det skönt att vara hemma och ta det lugnt för omväxlingsskull (även om man är sjuk och typ lider) - så är det ändå skönt att jobba och veta att man tjänar pengar. Men jag kan ju inte plåga min sjuka kropp genom att arbeta. Är man sjuk så ska man vara hemma och vila. Enklare än så är det inte.

Megamind



Älskar den här filmen, den får mig alltid på bra humör!

Men jag gillar dock de svenska rösterna mer än det engelska. Passar karaktärerna bättre!

Dag 3 – Det här åt jag idag



Har inte hunnit ätit något annat än. Förutom skivad, kokt ägg på en macka.

Kladdkakan var sjukt god med glassen 

Sjuklingen numero uno

Blev hemma idag. Mådde så förfärligt när jag alarmet på mobilen började tjuta 5.20.

Det var så länge sen jag mådde så här dåligt av bara en förkylning. Hoppas jag blir friskare idag så jag kan jobba i morgon. Men är man sjuk så är man. Inget att få skuldkänslor över.

Nu ska mysa med lite youtube videos, sen en film och kanske jag bakar en kladdkaka däremellan.

Ha en bra dag!

Dag 2 – Min familj

Jag har en stooor familj. Eller inte lika stor som de i "Familjen Annorlunda" som har typ 10 och 13 barn eller vad de nu har.

Jag har sex syskon. Vi är alltså sju barn.

Jag räknas som det mellersta barnet eftersom jag har tre äldre och tre yngre syskon. Mina tre äldre syskon är halvsyskon till mig och mina tre yngre - de har en annan pappa. Under en kort period bodde vi alla sju hemma och jag tyckte inte direkt att det var trångt. Jag tycker bara om att vara med mina äldre syskon.

Minns även att jag var lite jobbig på min storasyster. Jag älskade att leka med hennes smink och rita figurer med hennes röda läppstift på hennes skrivbord.


Tyvärr så kan jag inte direkt säga att jag står mina syskon jätte nära. Men vi står varandra tillräckligt nära för att känna att jag kan vända mig till dem om vad som helst.

Michael, Stefan och Anette heter mina äldre syskon som alla är över 30 år.

Mattias, Maria och Madeleine är min yngre syskon som är mellan 16 och 21 år.

Madeleine som är 16 är döv. Hon har inte alltid varit döv. När hon var några månader gammal så fick hon hjärnhinneinflammation och hade väldigt låga odds att överleva. Men hon överlevde och blev därmed döv.

Ja.. Det var lite av min familj. Är så sjuk att jag inte vet vad jag ska skriva mer. Men det får duga.

*cough*

Jag är nog sjuk idag

Usch, jag mår sämst och dessutom jobbar jag. Skulle ga följt magkänslan och stannat hemma. Tur att jag slutar snart.

Min näsa brinner, är täppt och snoret bara rinner. Mysig bild jag gav er va? Men sånt är livet när man är förkyld.

Jag har ingen ork, är varm och huvudet bultar. Som sagt. Jag borde ha stannat hemma och försökt friskna till. Men jag tjänade pengar idag i alla fall!

Samla på sig kraft

Nu har jag fått ont i magen också. Typiskt va? Förkyld och magvärk. Tummen upp.


Är nyduschad och ska strax gå till sängs och se lite på pewdiepie. Förbereda mig mentalt inför en ny arbetsvecka. Har egentligen ingen jobbig vecka framför. Bara ett storstäd på tisdagen men det ska väl gå bra.

Ipren

Mr X sa till mig att ta en ipren eftersom ipren är bäst (enligt honom). Jag tog en ipren och nu så mår jag faktiskt bättre, känner mig piggare och allt ömmar mindre. Men näsan är fortfarande täppt och rinnig men ipren hjälper nog inte mot sånt.

Mr X är nog min läkare.

På G att bli sjuk

Usch, på bara någon timme har jag blivit väldigt förkyld.

Ögonen kliar, ont i halsen, snorig och huvudet känns tungt och ömmar. Vill inte bli sjuk, vill jobba! Dock så kom förkylningen senare än normalt så jag känner mig lite glad för det, att jag lyckades hålla mig frisk så pass länge. Normalt kommer förkylningen i september för mig. Så fort det börjar bli mildare ute.

Ska försöka kurera mig själv med varm choklad och en chokladbit och kanske även lite chips.

Killar är riktigt attraktiva

Dag 1 - Om mig själv

Så det är meningen att jag ska skriva om mig själv och hur ska man kunna berätta om sig själv utan att låta överdriven eller ointressant?

Jag är en 22 årig ung tjej från de djupaste skogarna i norduppland. Jag bor hemma med min familj tillsammans med våra djur - 5 katter och en hund. Jag jobbar som städare i Uppsala och trivs väldigt bra. När jag inte jobbar så brukar jag fördriva tiden på olika sätt. Det jag älskar att fördriva tiden på är att fota, läsa, lyssna på musik, surfa på nätet, umgås med vänner, skriva och promenera med hunden.

Det är lite svårt att försöka beskriva min personlighet, det brukar ens vänner vara bra på. Men jag kan försöka! Som person är jag glad, äventyrlig, tystlåten, uppmärksam och lättsam. Jag är väldigt lugn och stillsam, men när andan faller in kan jag utan problem bli det motsatta.

Jag älskar att upptäcka och använda mitt kreativa sinne.

Haha det här låter nästan som ett personligt brev. Tråkigt va?

Inspiration - Kläder

Dagslista

Jag tänkte börja med en sådan där daglista. Mest för att ha något speciellt att skriva om varje dag. Så jag tänkte börja med det idag eller i morgon! Ska bli spännande och se om jag lyckas följa listan och lägga upp något varje dag.

Dag 1 - Om mig själv 
Dag 2 – Min familj
Dag 3 – Det här åt jag idag 
Dag 4 – Mina passioner 
Dag 5 – Något jag inte gillar
Dag 6 – Min favorit bok / film
Dag 7 – Detta ångrar jag 
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i 
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med... 
Dag 10 – Det här får mig att gråta 
Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar 
Dag 13 – Mina favoritskor 
Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig 
Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto 
Dag 20 - Mina drömmar
Dag 21 - Min favoritårstid
Dag 22 - Min favoritartist
Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - Mina rädslor
Dag 30 - Min högsta önskan
 

Beautiful

Träffade på en bengal


Idag på jobbet träffade jag en vacker och ståtlig katt! Så otroligt fin är hon. Jag tror det är en bengal.




Brr, kyligt

Brr kallt inne.


Sitter med en kopp varm choklad och ser på en film på kanal 4 - kärleken checkar in. Jag tycker om filmen jätte mycket. Det ger en hopp att kärleken kan drabba mellan vilka människor som helst.

Jag suktar efter pizza.

Världens mysigaste dröm

Oooh drömde världens mysigaste dröm om Ian Somerhalder. Ville aldrig vakna. Men så ringde alarmet på min förbannade mobil och jag slets från drömmen. Vaknade med ett leende i alla fall :)

Minns från drömmen att Ian, jag och en till tjej delade på en lägenhet. Tjejen och Ian tror jag var tillsammans. Trots det så hade jag känslor för han och han hade känslor för mig. Tjejen började inse att det var något mellan oss och försökte kapa banden.


Men så en dag så råkade jag ut för en olycka och skadade mig ganska allvarligt, men inte tillräckligt för att uppsöka sjukvård. Stukade foten, fick sår/skrapsår på armar och ansiktet (vette tusan vad jag hade gjort). Ian bar upp mig till badrummet och plåstrade om mig. Det var ömt och mitt hjärta rusade i takt. Och sen så vaknade jag, ksadiwhjfioaw!!

Jaja, jag ska klä på mig nu och sedan åka vidare till tåget. Ska jobba i förhoppningsvis 4 timmar idag och sedan sluuuutar jag! Blir ledsen om jag får en till kund idag. Vill sluta tidigt på en fredag.

HELG IGEN! WOHO.


Ian

What I want and need

Slappar

Ligger just nu i soffan i vardagsrummet och tittar på teve. Ser på djursjukhuset och blir kär i alla de underbara djuren!

Jag är trött, som vanligt. Mr X sa att det kunde bero på brist på järn eller B12. Skulle inte förvåna mig.

Umgicks med en god vän och åt en god mjukglass

Igår så var jag ledig så då umgicks jag med min goda vän Lotta som är gravid. Jag är så glad för hennes skull och känner en liten sting av avundsjuka, vill också få barn snart. Men det blir svårt då jag är singel. Lotta fyllde även år och hon fick bestämma vart vi skulle äta och det blev mcdonalds. Åt en bigmac och sedan blev jag enormt sugen på en liten glass.


Den var så god! Älskar chokladsåsen!

Tupplur och en ny kappa på G

Jag sitter här i soffan och känner mig helt matt. Jobbade inte länge alls idag, till strax efter elva. Så jag kom hem cirka halv två och åt lite mat innan jag lyckades somna i fotöljen. Sov i sammanlagt 2 timmar. Är jag trött eller?

Beställde nyss en kappa eftersom min gamla kappa är spårlöst försvunnen! Så just nu går jag omkring i min slitna, gamla fula jacka som knapp värmer längre.



Längtar tills jag får ett sms där det står att jag kan hämta ut den på ICA. Ser så mysig ut!
 

You are always on my mind

Varför är mina måndagar så tuffa?

Denna dag har verkligen varit krävande för mig.

Under hela dagen har jag försökt hålla tillbaka tårarna och försökt fokusera på mitt jobb. Det gick bra medan jag städade men så fort jag stannade upp så försvann jag in i mina tankar och känslor. Så jobbigt. Ibland önskar jag att jag inte kunde känna känslor.


Nu så mår jag lite bättre. Men jag känner mig märkligt tom och mörk inom mig. Som om ljuset i mitt liv har tagits ifrån mig. Känns hemskt och fel. Jag måste fixa det här! Vill få tillbaka den underbara känslan.

Mår sämst

Jag är en röra nu på kvällen. Och i morgon ska jag jobba. Hur fan då?

Vill verkligen, verkligen bara gå och lägga mig och dö. Men jag är starkare än så. Det är bara att börja klättra upp ur hålet igen och denna gång vill jag inte ramla tillbaka.

Tur att det finns saker som kan muntra upp. Som Pewdiepie och söta bilder på mina djur.

Gillar inte att deppa på bloggen, men jag vill visa att ibland är det okej att få må dåligt. Bara man inte ligger kvar alldeles för länge i mörkret. Upp igen med er!

Things I love







Farsdag

En chill söndag

God morgon/god middag eller vad man nu ska säga vid den här tiden.

Har redan hunnit med att fira fars dag med pappsen. Ätit god tårta och fyllt magen med färska bullar från coop. Så jäkla goda! Mums!


Det ser ut som att det blir en seg dag idag. Så jag blir nog kvar här inne i mitt rum och slöar vid datorn. Men ska även gå ut på en promenad med Yang så han var får röra sig.

Surfar runt bland smycken

Ligger just nu i känner och känner ett obehag i hela kroppen. Kroppen värke och jag kan inte ligga bekvämt i någon ställning alls. Vet inte om det är ett tecken på att jag börjar bli sjuk, om jag är rastlös eller om det helt enkelt beror på chipssmulorna i sängen. Och ja, jag var dum nog att äta chips i sängen tidigare idag. Aldrig mer!


Just nu kikar jag runt på hemsidor på smycken, fina örhängen! Vill börja använda hålen i mina öron som jag inte har gjort på säkert... 4-5 år om inte mer. Skaffade hål i öronen när jag var 11 år och har aldrig riktigt utnyttjat hålen till fullo. Men det ska det bli ändring på! Speciellt nu när enkla örhängen kostar bara någon tjugolapp eller så. Och om man vill ha fina, välutsmyckade örhängen så är det inte så dyrt det heller!

Nu så ska jag kika vidare och sedan sova. God natt!

Foton på frost





Här kommer lite bilder på frost jag fotade för två veckor sedan tror jag. Vågar säga att de faktiskt blev riktigt bra. Speciellt bilden längst ner. Känner mig stolt! Nu längtar jag efter snön så jag kan fota vackra vinter landskap.

Want you

Tecken på att du är kär

Egen tid

Jag är ensam hemma och det är så jäkla skönt!

Så jag sitter just nu i en fotbehandling och får mina fötter mjuka, tittar på teve och redigerar foton på min älskade laptop. Hade tidigare idag på en ansiktsmask så nu känns ansiktet fräscht och lent! Att ha liten egen tid behöver alla, speciellt jag som är lite av en ensamvarg och är runt människor varje dag.

Snart tänkte jag lägga upp lite bilder jag tagit som jag inte hunnit/orkat lagt upp på grund av.. jobb och sånt skit.

Update

Det är redan helg! Jag tycker vardagarna bara rinner iväg, det är knappt att jag hinner reagera att de existerar så är det plötsligt helg igen. Men jag klagar inte, mysigt med helg.

Men jag är även dödstrött, ögonen hänger och jag vill inget annat än att få sova. Så skönt. Men vill så gärna sova med Mr X. Det var allt, allt för länge sen nu. Skärpning nu tycker jag. Haha nä, men får ta igen all förlorad tid senare när hans dumma lägenhet är färdigrenoverad. Kanske om 1 eller 2 månader.

Ska snart sova. Ska bara kika lite på Pewdiepie så är jag nöjd sen. Ciao!

Planer i kras

Min kund avbokade dagens städ (så klart) så jag fick ju hänga med en annan tjej och hjälpa med hennes kunder. Trodde det skulle bli en dryg dag men det var en riktig mysdag :)

Vi åkte till Knivsta och städade klart hos den första kunden. Insåg sedan att den andra kunden skulle vi inte vara hos förrän vid 12. Så vi drog till ett konditori och satt där i två timmar och mös med kanelbullar, wienerbröd, kaffe och läsk. Mysigt värre!

Trots det så känns dagen ändå ganska jobbig. Jag är nog bara trött.

I remember

Tända ljus

I helgen var jag och mamma till kyrkogården och tände ljus på mormor och morfars grav. Det såg så fint och magiskt ut med alla tända ljus vid alla gravarna på kyrkogården.
 
r

Det blir nog en soft dag idag

God morgon på er!
 
Vaknade upp till mörker och minusgrader. Kände lite irritation att Vattenfall inte kan fixa gatlyktorna så att man ser vart man går eller hur man backar med bilen.
 
Just nu sittrr jag på tåget på väg till jobbet, känner mig taggad för att städa lite hos min kund. De bor extremt fint och det är aldrig skitigt där så 4 timmar lär rinna iväg. Jag hoppas att jag bara kommer att ha dem idag så jag kan åka hem tidigt.
 
VI HÖRS.

God kväller mina vänner

Hejsan världen!


Idag har jag inte mått så bra, men lyckades ändå jobba. Hade sedan igår kväll lock för öronen och locket satt i även idag. Hade dessutom huvudvärk och en konstig yrsel. Mår mycket bättre nu i alla fall! Locket är borta och det var den som var så obehaglig. Huvudvärken är kvar och lite av yrseln. Annars mår jag fint!

Är lycklig! Trivs så bra på jobbet och det känns så skönt att få lön. Men... Längtar ändå till helgen och få sova.

Träffade mitt ex

Idag råkade jag träffa mitt ex, Michael. Ville inte träffa honom och har gjort allt för att undvika han. Helt plötsligt så var han bara där och betedde sig som att jag inte existerade.

Jag gjorde slut med han. Men jag hade mina goda skäl och det vet han. Han skadade mig så mycket i vårat förhållande så att han inte har rätt att vara sur på mig. Det har han inte.

Aldrig mer vill jag se han.

Varm choklad och smörgås


 
Så här ser min morgon ut på en söndag. Vaknade åtta idag igen. Ooh, vill ju bara få sova.

En av mina favoritband



Deathstars började jag lyssna på för länge, länge sedan tack vare en kompis. Många blir överraskade när de får veta att lilla jag tycker om detta band, men det gör jag! Det häftiga är att det är ett svenskt band.

mablo

om allt och inget

RSS 2.0