Jul. 31, 2013

Sitter på bussen på väg till Uppsala. Solen tittar fram på den klarblå himlen så det verkar som att det blir en fin dag idag. Hela den här veckan jobbar pojkvännen till sju på kvällen så vi hinner knappt umgås innan det är dags för sängen. Så i helgen förväntar jag mig massor av mys!

God Natt

Efter ett avsnitt av The Vampire Diaries så är jag redo för sängen med mina nyborstade gaddar. Bredvid mig ligger pojkvännen med sitt nytvättade hår och fixar med något onlinespel. Alldeles perfekt!

Game Of Thrones



Ligger just nu i sängen och ser på Game Of Thrones - säsong 1. Spännande är det och en väldigt intressant serie. Den är verkligen rå. Men jag gillar den.
 

Ska på presentjakt



Det är en molnig dag idag med regnskurar då och då. Många gnäller pch klagar medan jag bara njuter av svalkan. Det är skönt med sol och värme, men molniga dagar är skönast! Få ta vila från solen.

Nu har jag slutat för idag och ska in till stan för att leta present till Kitty. Hon fyller på måndag och på lördag ska hon ha en maskeradfest. Ska bli kul!

Vaaarmt

Solen steker. Soleksemen kliar. Hungern gnager i mig. Suget efter en svalkande glass stiger.

Men ändå är jag lika glad.

Är uttråkad

Sitter hos en kund för en kort paus och känner hus slöheten börjar komma fram. Just hos denna kund måste jag arbeta långsamt får att fylla ut de timmar han har. Och det är drygt.

Känner just nu att jag bara vill sluta och åka hem till mitt hjärta. Dock så jobbar han också men så är det.


My love <3

Trött och hängig

Känns som att jag knappt sovit den senaste veckan. Inte ens på helgen fast det är de enda dagarna då jag får sova länge. Sitter säkert någon sjukdom i mig som inte vill ge med sig.

Idag jobbar jag till 15:30 och efter det funderar jag på att bara försöka vila en stund när jag väl kommit hem.

Nej ska försöka ta en tupplur nu på bussen.



My time off keyboard

 

mablo

om allt och inget

RSS 2.0