My life is complete

Känner mig enormt lycklig idag! Har
världens finaste pojkvän, de bästa
vännerna, underbar familj och har ett fast jobb. Visst kan det bli bättre men varför ändra på något när man mår så här bra?

Är just nu på väg till jobbet och ska börja dagen med lite frukost från Pressbyrån.

Sjuk igen

Kan inte fatta att jag är sjuk igen, pp min lediga vecka dessutom. Jag har hög feber, huvudvärk, nån slags halsfluss och känner mig helt dåsig och yr.

Sov jätte dåligt i natt och önskar att jag kunde sova vidare. Blä.

Lördagen vae awesome




I lördags drog vi iväg på kryssning och det var så himla mysigt. God buffe och fint väder hela dagen!

Herr trötter och fröken pigg




Medan hjärtat sover så ser jag på film och sen blir det god natt för min del också.

Det blir National Treasure - Book of Secrets

Let it rain




Regnet bara väller ner över Sverige. Eller i alla fall här i Uppland. Tur att jag tycker att regn är det mysigaste som finns och det perfekta vädret om man vill mysa till det.

När jag kommer hem så ska jag nog tända ett doftljus som doftar jordgubb, sätta på musik och skriva av mig lite på datorn. Oh that sounds so delightful. Hoppas inget annat kommer dyker upp.

Jobbar

Efter tre dagars sjukdom så drog jag iväg till jobbet. Känner mig inte 100 procent frisk än men jag mår bättre än vad jag gjorde i måndags och tisdags i alla fall. Mår sämre än igår men jag orkar inte ligga i en säng ensam hela dagen och göra nada.

Är på väg till min första kund på 3 timmar och sen har jag en till på 2 timmar så det blir en skön dag idag.

Längtar tills ikväll då jag ska mysa med Simon och få känna hans värme <3

Sjuka lilla jag

Planerade att jobba idag efter två dagars sjukdom, men vaknar idag och känner hur huvudet pulserar och hur magen protesterar. Vill ju så gärna jobba nu innan semestern, men får försöka dra iväg till jobbet i morgon. Har ju bara sköna kunder i morgon så det ska gå bra. Men mår så dåligt och önskar att det var höst så att allt är mörkt. Ljuset gör mig sämre.

Idag kommer Simon hem sent för han jobbar i stockholm stackaren. Ska komma på någon mat som jag kan göra tills han kommer hem så han får något i magen. Mitt hjärta.

Grillkväll med de bästa



+ Robbin som inte vill vara med på bild
 

Hello I am still alive



Känns som evigheter sedan jag bloggade sist. Vet inte ens när jag la upp det senaste inlägget.

På senaste tiden har jag nästintill bott hos Simon. Nykära som vi är så är det svårt att skiljas åt och än har vi inte dödat varann. Jag trivs och är lycklig! Men i veckan funderar jag på att försöka sova hemma och stå ut fram till fredag då jag ska komma över med Yang till han. Får see hur det blir.

I lördags så var jag och Kitty i stan och shoppade loss. På grund av dålig planering så slutade det med stress och vi fick inte med oss det vi ville ha. Men men, kul hade vi i alla fall och fick magorna nöjda med grillad kyckling med pommes och en lyxshake från MAX. En repris lär ske snart tycker jag!

Igår så var det en ren slappdag. Jag och Simon sov ut och lämnade i stort inte sängen på hela dagen. Vi åt godis, såg på film, myste och såg på serier tills det var dags att sova och förbereda sig inför en ny arbetsvecka. Varför ska helger alltid vara så korta?

Snart ska jag och Kitty gå ut och gå i det mulna vädret. Tur att jag har henne när Simon är borta och jobbar.

mablo

om allt och inget

RSS 2.0