En myskväll för mig själv

Har bakat chokladbollar som jag ska gotta med nu framför en fin film.

God natt på er 

Hur en solig dag på landet är

Morgonmys


Så vill jag göra varje morgon med den jag älskar.

Jag tänker inte be er om ursäkt

Jag höll på att skriva en inlägg där jag ber om ursäkt för all kärlekskrams och sånt skit jag håller på att lägga upp.
Men jag tänker inte be om ursäkt. Aldrig.
För just nu så upplever jag stora känslor inom mig. Känslor som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera.

Jag är kär.

Den dagen jag insåg att jag var kär i Mr X var som en atombomb exploderade inom mig. Det började i bröstet och spred sig snabbt ut till varenda cell i min kropp. Jag ville inte att det skulle hända, bli kär alltså. Men känslor kan man inte kontrollera och styra som en fjärrkontroll. De bara finns där och dyker upp när det är dags.

Så... Jag tänker uttrycka mina känslor genom att lägga upp citat och bilder tills den dagen min förälskelse har blivit besvarad eller nedbruten till atomer. Det är livets gång.

I feel sick

En kopp med kanin, tack!

A bomb with true things






Inga måsten - förutom ett

Har varit vaken sen nio ungefär och tittat på tv. Så skönt att vakna en morgon och bara göra lugna saker. Ingen stress, inga måsten. MEN... Nu så måste jag lägga dit ett måste. Jag måste riva bort tapeten och börja spackla väggarna idag. Det är ett måste.

Så jag tänkte bara sitta lite till vid datorn och sedan ska jag tillbringa eftermiddagen i mitt rum med att försöka få väggen jämn och fin inför mitt nya tapet.

Mössa


Jag har alltid varit svag för mössor, speciellt stora som man kan gömma sig i.

"Jag önskar att jag kunde stanna tiden så att vi kan ligga så här för evigt" - Mr X

De orden yttrade Mr X när vi skulle sova. Vi såg på varann i mörkret och låg nära med våra ben sammanflätade. Det ögonblicket var vackert.

Hundarna fick svalka sig lite i värmen

Naiv och dum

Jag känner mig så jäkla korkad. Hur kunde jag vara så blind?

Hur kunde jag låta mig bli utnyttjad av en sådan idiot? Aldrig ska jag göra samma misstag.

Herr M.. Du betyder inget för mig.

Flickigt och rockigt


Det här är precis min smak av still. En blandning av flickigt och rockigt.

Föl


Jag har alltid haft ett intresse för hästar. Var till med i en bokklubb som hette Pollux och fick massor av böcker om hästar. Fick till och med saker till hästar och jag hade ingen häst. Så det var lite lustigt.

Hästar är ståtliga och vackra djur som ska behandlas med respekt och kärlek. Som alla djur.

Har varit lite off

Ledsen för att jag inte har skrivit på några dagar. För i lördags var jag på bio med Mr X och sov över där till igår. Vi såg på den nya Batman filmen - The Dark Knight Rises. Den var verkligen grymt bra!

Mr X och jag hade söta, underbara stunder under den korta tid jag var hos honom. Saknar han redan.

Det tar tid att renovera ett rum

I morgon ska jag iväg in till stan för att handla tapeter, färg, golv och annat krimskrams till mitt sovrum. När jag började flytta ut alla sakerna ur mitt rum så trodde jag att allt skulle bli klart snabbt. Men jag har insett att det nog kommer ta en vecka till innan jag kan flytta in i rummet igen.

För det första tar det tid att riva tapeter, spackla, slipa, byta fönster, måla taket, måla lister, tapetsera, lägga golv och slutligen få ordning på hela rummet. Fasiken, jag som hade hoppats på ett mirakel.

Det tar tid att renovera ett rum

I morgon ska jag iväg in till stan för att handla tapeter, färg, golv och annat krimskrams till mitt sovrum. När jag började flytta ut alla sakerna ur mitt rum så trodde jag att allt skulle bli klart snabbt. Men jag har insett att det nog kommer ta en vecka till innan jag kan flytta in i rummet igen.

För det första tar det tid att riva tapeter, spackla, slipa, byta fönster, måla taket, måla lister, tapetsera, lägga golv och slutligen få ordning på hela rummet. Fasiken, jag som hade hoppats på ett mirakel.

Är grymt sugen på choklad

Marsvin



Så söta de är. Jag hade en gång en marsvin, en jätte söt hane som älskade gurka och knäckebröd.

Jobbar på

Tar en liten paus från att riva gamla tapeter. Halvligger i sängen med datorn i knäet och hör trädens blad rassla i vinden. Solen skiner och det är lagom varmt. En skön dag.

Klänning

Idag har vädret varit underbart

Så vaaarmt!

Har precis ätit grillad hamburgare och liiite kött. Klarar inte av att vara ute, värmen är för mycket.

Mr X är ett charmtroll

Tidigare i kväll berättade jag lite för Mr X om ångesten jag får när jag ska sova. Han förstod mig och var stöttande. Sen vid elva så frågade han mig om det var okej om han kunde sova för han hade huvudvärk, men att han kunde vara vaken med mig om jag ville. Så gullig han är alltså.

Jag sa till han att han kunde sova, för han ska ju jobba i morgon. Annars hade jag nog bett han att vara vaken lite längre med mig.

Inspiration - Sovrum




Så här hade jag föreställt mig mitt rum; en blandning av alla bilderna. Jag är förtjust i ljusslingorna som ger en myskänsla i rummet. Dessutom så vill jag ha en liten hylla med massa värmeljus och doftljus på. Så romantiskt med levande ljus. Sen väggarna är jag osäker på. Om de ska vara enkla, ha mönster eller om en vägg har en färg och de andra tre en ljus färg.

Men det återstår att se. Det kan bli hur som helst!

Han är bokstavligen ljuset

Sa precis god natt till Mr X som antagligen har somnat om några minuter. Det finns inget jag hellre önskar än att kunna ligga där bredvid honom och känna hur själva hans närhet och energi jagar bort mörkret som vill åt mig. Det är rätt makalöst hur just han kan få min värld så mycket ljusare. På en sådan kort tid har han skingrat mörkret från mig och fått mig att se livet med helt andra ögon.

Så jäkla makalöst.

Nu så ska jag kika på lite videoklipp på youtube på hur man masserar andra.

Visdomsord

Ska börja fixa rummet i morgon

I morgon ska jag börja riva tapet, spackla och eventuellt slipa om spacklet hinner torka. Vill verkligen ha ett riktigt fint och mysigt rum. För en gång skull.

Min egna fristad.

En låt jag blir lugn av


Den här låten är perfekt att lyssna på om man känner sig stressad, upprörd eller vad man nu känner. Låten är extremt lugnande och rofull.

Liten Leopard

Muse - Knights Of Cydonia


Jag älskar att låten påminner om en wilda western film.

Renovera mitt rum

Jag håller på att leta efter snygga tapeter och golv till mitt rum som ska totalrenoveras. Hela rummet ska kännas rofullt och harmoniskt. Ett rum man kan sova utan problem i och komma till när man vill ha ro.

Ska till stan på fredag och köpa allt. Hoppas det blir fint!

Bad memories


Under dagarna är jag fri, hoppfull, glad (för det mesta) och kär. Men på nätterna vänds allt. Det är som om jag blir utbytt till en helt annan människa, en människa som egentligen inte är jag.

På nätterna dyker alla mörka tankar, känslor och minnen upp som jag har tryckt undan under dagen. De kommer fram och leker med mina sinnen tills jag tror jag håller på att bli tokig. Ångesten kryper upp under huden och äter mig levande medan jag förgäves försöker slå undan den.

Jag har sorterat bort de mesta under de här månaderna. Men vissa saker försvinner aldrig, speciellt de som har med Herr M att göra. Jag mår illa, vill fly, skrika, gråta - men jag kan inte. Det känns som att han finns här i mörkret och sluker min energi och viljan att leva. Det känns som att han ligger alldeles bakom mig och drar mig intill sig och rör med sina händer över mig.

De minnena kommer aldrig försvinna. Inte så länge jag bor kvar hemma.

Känguru


Söt liten känguru. Lär dra till australien och träffa en liten sådan.

Lugg


Jag är sugen på att skaffa lugg igen. Främst för att dölja min gigantiska panna haha. Nej men jag bryr mig inte så mycket om pannan. Tycker att jag inte passar i lång lugg helt enkelt. Men vet inte om jag ska ha rak lugg eller en snelugg. Hm... Knepigt.

Jag ser ljus

För första gången på många år så ser jag en framtid för mig. Jag vet nu vad jag vill syssla med och tänker göra allt för att nå det målet. Ger jag upp på vägen så sviker jag mig själv och mitt mål.

Nu är det dags för mig att planera, skissa på min plan.

Det första jag måste ordna för att ens ha möjligheten att kunna studera det är att skaffa matte b. Så jag måste ta kontakt med komvux eller något liknande. Så jag kommer antagligen läsa matte b på våren och söka till utbildningen/utbildningarna till nästa höst. Känns som en evighet men jag är villig att kämpa.

Söt


Rådjursungar är fruktansvärt söta. Speciellt med deras stora öron och vita fläckar på rygg och buk.

Något spökar i min kropp

Jag mår så mysko. Har ont i magen, det känns tungt att andas och jag känner mig svagt yr. Måste verkligen har ätit något skumt eller så är det något annat som spökar.

Mr X föreslog att jag skulle äta lite yoghurt så skulle det bli bättre i magen. Så jag sitter här med ett glas yoghurt och mår illa för varje klunk yoghurt. Jag gillar yoghurt men... just nu så gör jag inte det hah.

Ska försöka vila lite mer.

Charon - Little Angel


Sitter och lyssnar på lite uppmuntrande musik med min dåliga mage. Jag måste ha ätit något konstigt igår..

Charon är ett band från Finland (är svag för finsk musik) som spelar just den sorts musik jag gillar. Lite goth blandat med rock och metal. Inget screamo och perfekt mörk röst. Mums.

Så vackert

Ännu en lugn dag

Ååh är så trött! Vilket är ovanligt för lilla mig eftersom jag brukar gå upp före nio. Men idag klev jag upp tio och känner mig fortfarande tung i huvudet. Dessutom tror jag att jag har ätit något olämpligt för jag har ont i magen och den är ganska svullen. Känns som små knivhugg ibland.

Så därför blir det väl ännu en lugn dag. Idag tänkte jag se på lite filmer och äta gott i sängen. Fasiken vad lat jag känner mig. Jag borde vara ute för att det är sol... Men nej. Iställe är jag inne och möglar i mörkret.

Men i morgon ska det hända grejer, ska få massor av saker gjorda. Hoppas jag!

A walk to remember


Igår natt låg jag och tittade på denna film. Jag trodde först att den var överskattad att den skulle vara som vilken romantisk film som helst. Men den var helt underbar och fin, en film man kan se om och om igen. Självklart fällde jag några tårar men sådan är jag. Helt emotionell.

"Landon Carter är den tuffa och populära killen som faller för skolans tönt, Jamie Sullivan. Hon ser något i honom som varken han själv eller någon annan tidigare har sett"

Jag rekomenderar verkligen filmen.

Ska se på film och sen sova

Nu så ska jag se på en till film innan jag säger hej till John Blund. Ska se på en romantisk film för mig själv i sängen och drömma mig bort lite till Mr X som är på kryssning till Finland. Känner mig lite speciell och hedrad att han fortfarande messar mig trots att han är ute på havet med vänner 

God natt.

The Pact - skräckfilm



Jag såg precis på den här skräckfilmen med familjen. Visst hade den sina läskiga scener som fick mig att vilja gömma mig bakom en kudde. Men i det stora hela så var den egentligen inte så läskig, mest spännande. Man satt på helspänn och undrade vad som skulle hända.

Filmen var bra men inte tillräckligt läskig.

Hela hon är perfekt

Ska försöka sluta oroa mig

Idag ska Mr X på kryssning till Finland och jag kan inte låta bli att vara orolig för att han aldrig kommer tillbaka haha. Så jäkla löjlig jag är. Men vädret har ju varit så jäkla ostabilt de här månaderna, det har regnat och blåst och åskat. Så tänk om det blir ett jäkla oväder på havet och skeppet kapsejsar och han drunknar? 

Så idag ska jag försöka sluta tänka så dramatiskt så jag håller på med att samla ihop lite filmer och ska snart till affären för lite snacks och godis. Det är min deppdag så då ska jag få äta onyttigt. Tycker jag i alla fall.

Har skissat på en asbra bok, den kommer jag älska att skriva!

Dags för lite depp

Idag har jag inte gjort något över det normala. Jag var ute på en promenad med mamma till ån med hundarna och sedan åkte vi och handlade mat i citygross i Gävle. Åkte hem, gjorde mat, spelade tevespel, deppade och nu ligger jag här i sängen. Det finns inget jag hatar mer än känslan av att man alltid ska möta motgångar i livet.

Elefant


Bebis elefanter är så jäkla söta med sina små snablar och deras lite klumpiga sätt att springa mellan sin mammas gigantiska ben. Skulle så gärna vilja leka med en riktig elefantunge.

Valp och Kattunge myser

Lite bilder jag tog förra veckan


Dra iväg någonstans på cykeln kanske?

Det är soligt och ganska varmt ute. Funderar på att göra något. Cykla iväg och fotografera kanske. Bara det inte blir regn helt plötsligt. För vädret har verkligen varit ostabilt de här månaderna. I ena sekunden har det varit strålande sol och sen nästa sekund spöregnar det.

Jag saknar han. Jätte mycket. Borde inte, men gör det.

Stickad tröja


Tröjan ser härligt mysig ut och får mig att vilja köpa en sådan ännu mer fast det är sommar.

Låg och tittade på film innan jag somna


Igår kväll så låg jag och tittade på en film i sängen - Prince of Persia. Filmen är baserad på spelen i samma namn och som jag själv håller på och spelar nu för tiden.

Filmen var inte alls som jag hade tänkt mig eller hoppats på. Jag hade hoppats på att filmen skulle vara som spelet med sandmonster och att de skulle springa i själva slottet osv. Filmen var okej, men inget jag skulle se på igen.

Saker jag ska göra innan sommaren tar slut

 Grilla mashmallows
 Ha picknick
 Åka till Gröna Lund
 Fotografera
 Komma halvvägs på min bok
 Hitta en utbildning som jag vill gå
 Bada

Glittrande regn

Det regnar igen. Igår var det så fint och i morse med.
Jag har egentligen inte något emot regn men jag skulle gärna kunna dra iväg någonstans och fota. Och jag vill inte gärna fota när det regnar och riskera att få en trasig systemkamera.

Nej nu ska jag laga mat - lasagne! Var länge sen jag åt det.

Panda!



Pandor är så söta, så fluffiga! Skulle kunna ha en som husdjur men de trivs nog bättre i det vilda.

Jag har makten över mitt liv

Jag skrev precis ett långt inlägg om mig och Mr X men den bara försvann! Frustrerad till tusen...

Det jag skev var att jag kände mig lugnare och bättre till mods. Jag har pratat en del med Mr X i kväll om allt och jag förstår han mer. Han är riktigt ärrad efter sitt senaste förhållande och jag kan förstå att han inte vågar in i ett nytt förhållande. Han vill inte ens bli kär igen att han har totalt stängt av sig. Men kan man verkligen stänga av sig på det sättet? För ibland får jag signaler från han som får mig att tro att han är småkär i mig (eller hur man nu ska förklara det). Han är öm och go mot mig som kan få vilket hjärta som helst att smälta.

Men jag tänker inte tvinga in han i något. Han får ta den tid han behöver till att läka sig själv och jag behöver också min tid till att läka mig själv. Det är inte enkelt men jag kommer klara det - envis som jag är. Det viktigaste är i alla fall att Mr X kommer alltid att vara där för mig, som en vän. Och jag kommer finnas där för han. Sen så får vi se vart våra vägar leder. Om de leder mot varann eller från varann.

Jag är i alla fall redo att ta mer kontroll över mitt liv. Börja fokusera på skola, jobb, flytt, vänner och mitt egna mående. Endast jag kan styra över mitt liv och det känns lite småläskigt. Att bara jag kan bestämma över hur det ska gå. Jag har endast mig själv att skylla på om något går snett.

Nej nu behöver jag sömn. God natt på er.

Planerar min kväll



Ska senare i kväll se på The Notebook. En film jag aldrig har sett men som jag har hört ska vara riktigt bra. Men det blir senare i kväll, typ vid tio eller något sånt. Borde egentligen sova men efter dagens händelser så behöver jag bli distraherad. Dock så vet jag inte om en kärleksfilm är det bästa... Men skit samma. Bättre än inget.

Vi är ärrade

Fick en jätte fin tröja av Mr X som han hade gjort själv. Han är så jäkla gullig, varför hittade jag honom inte innan?
Det gör ont att veta att vi inte kan bli tillsammans, på ett bra tag i alla fall. Både han och jag är lite ärrade efter tidigare förhållanden. Jag vet att jag kommer bli redo ganska snart, men han är det värre med. Sist så tog det honom 6 år att våga bege sig in i ett nytt förhållande.

My life sucks right now.

The Raven


The Raven handlar om en seriemördare som utför morden på samma sätt som i Edgar Allan Poes noveller. Jag tyckte filmen var riktigt bra och John Cusack var strålande som vanligt.

Var hos Mr X

Igår åkte jag över till Mr X och sov över där.
Hela gårdagen spenderades framför hans dator där vi tittade på Hell's Kitchen säsong 10 fram till avsnitt 11. Tyvärr fanns det inga fler så nu kommer jag inte sluta undra hur det ska gå för alla. Sen gick vi och la oss och idag så tittade vi på en film The Raven som är baserad på Edgar Allan Poes dikt. En väldigt bra film, kan skriva lite mer om den sen.

Jag hade en underbar dag igår hos honom och den lilla stund vi hade idag. Men jag hatar att det alltid känns så jobbigt att åka därifrån. Det värker så olidligt i bröstet och jag gråter alltid. Alltid. Men inte så att han ser, det gör jag i bilen. Känner mig så löjlig... Finns ju inget att gråta över.

Teve spel har det blivit mycket av idag



Idag hade jag en ingen-dator-dag så dagen spenderades istället framför teven där jag glatt spelade Prince of Persia: Sands of Time. Kom ihåg när jag spelade det första gången för kanske 6-7 år sedan och föll för det. Så för någon månad sedan köpte jag både 1:an, 2:an och 3:an så nu ska jag nörda ordentligt!

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Messat med vänner, joggat cirka 4 km, tittat på Eureka och umgåtts med familjen. En skön dag med andra ord. Soligt har det också varit!

Först sol och sen hann molnen fram



Jag vaknade till en strålande sol vid nio och beslutade mig då för att gå ner. Satte mig vid bordet och under den tiden hade tjocka moln tagit över himlen. Var väl typiskt.

Idag tänkte jag tvinga mig själv att ta en lång promenad. Var ju så jäkla aktiv för inte så länge sedan. Gick och tränade bodypump och cykling flera dagar i veckan i april och maj. Synd att de har stängt för sommaren, skulle behöva ett pass där nu.

Nu så ska jag försöka få i mig frukost och sedan ska jag spela tevespel hade jag tänkt.

Koala


Någon gång i mitt liv vill jag hålla i en koala ♥

Dryg dag

Idag har jag inte gjort så mycket. Har mest åkt runt och skjutsat samt hämtat syskon.
Det har varit ett jäkla väder. Spöregn har varvats med sol och åska samt coola blixtnedslag. Dagen har allmänt varit rätt tråkig. Mest för att jag har suttit och väntat på Mr X, att han ska säga att jag kan komma över. Men det hände aldrig så dagen har väl känts rätt bortkastad.

Har spelat kort med familjen, vann inte så klart. Men kom 2:a, det är väl bra? Nu ska jag sätta mig vid teven en stund och sedan slänga mig i sängen för att lyssna på mer musik och försöka skriva lite mer.

Ska inte få någon onödig ångestattack.

Pewdiepie spelar doom



Just nu så sitter jag på youtube och tittar på när Pewdiepie spelar DOOM 3. Äckligt och förvirrande spel måste jag säga.

LOVE



Så skulle jag kunna vakna upp varje morning. Inga mer vakna-på fel-sida humör.

Så enkelt och komplicerat

Det var så enkelt i början.
Vi pratade varje dag på jobbet.
Vi log, vi skratta och vi sprudlade.
Vi hade något speciellt.
Vi gick tillsammans från jobbet till stationen.
Enkelt.

Men nu känns allt komplicerat.
Mitt hjärta värker efter honom.
Han ser mig inte mer än som en vän (känns det som).
Jag har abstinens efter honom eftersom jag fortfarande är van med att se han varje dag.
Vi har fortfarande något speciellt.
Det ligger något tungt i luften.
Komplicerat.
 

Trött men redo för nya tag

Som vanligt sov jag dåligt i natt. Kunde inte somna och när jag väl gjorde det vaknade jag upp flera gånger under natten. Sedan vaknade jag 8.00 och kunde inte somna om. Så jag klev upp runt 8.30. Det är frustrerande att inte kunna sova ordentligt. Jag är slö, gäspar ständigt, har knappt någon energi och kreativiteten är lägre än någonsin.

Mr X sa att jag kanske kunde komma över idag så vi får se om det blir något. Tror nästan inte det för han skulle dra till sin kusin om det var fint väder.

Ibland önskar jag att jag kunde läsa hans tankar, se vad som försigår i hans huvud.

It has always been you


Och nu så blev man lite ledsen

Åh det kändes inte alls i mitt lilla hjärta när Mr X skrev att han aldrig tänkte bli kär igen. Han var lite deppig, ledsen och sa sedan så och jag bara ville gråta. Men jag bet ihop och försökte få han glad igen, försökte få han på andra tankar. Vi är ju vänner i alla fall. Söta, lilla Mr X. Om du ändå visste vad jag skulle göra för dig.

Just ja... Jag suuuuuger på att muntra upp folk och säga de rätta sakerna. Ville bara dö just nu.

Jag råkar alltid ut för de som behöver uppmuntran.

Är inte ute efter den perfekta pojkvännen

Är reserv

Det känns som ett tecken. Jag är som reserv till utbildning på plats nr 5 och det känns som ett svar från gudarna typ. Att jag ska plugga något annat någon annan stans. Jag har typ någon månad på mig att verkligen ta reda på vad jag ska plugga och bli. Vad jag vill jobba med.

Wish me luck.

Det regnar



Regnet bara öser ner och jag tycker det är så underbart. Älskar regn. Speciellt om det faller ner som om himlen öppnat upp sig.

Vemod

Snart så ska vi se om jag kom in på utbildningen i Gävle. Känns lite... Fel. Vill inte samtidigt som jag vill.
Det känns som att om jag pluggar i Gävle så kan det inte bli vi.. han och jag. Mr X och jag.

Tog en liten joggtur på morgonen

I morse tog jag en springtur, men sprang bara 2 km. Vågade inte springa längre eftersom mörka, hotfulla moln började ta upp det mesta av himlen. Åskan mullrade högt ovanför mig och jag var säker på att blixten skulle slå ner i mig. Men jag kom hem oskadd och tog en dusch. Dock så insåg jag i duschen att jag borde inte duscha när det åska.

Sen har jag inte gjort så mycket. Har tittat på ett program om romer i amerika. Intressant.

Vad kan man göra för att kunna somna?

Nu så ska jag sluta bombardera min blogg med inlägg och ska nu försöka sova på nytt. Om det inte funkar får jag försöka dricka varm mjölk eller något annat.

Kom gärna med tips på hur man ska kunna somna.

Jag ska ha en sådan vigselring i framtiden

Oh my fucking god if that is true

 

Kan inte sova

Tredje natten i rad som jag inte kan sova. Trött är jag ju eftersom jag inte har sovit ordentligt någon natt. Så vad är problemet? Jag tog till och med en lång promenad idag för att trötta ut mig själv. Tur att jag ska springa i morgon, det om något borde få mig utmattad.

Hos Mr X kan jag somna hur lätt som helst. Har även somnat på hans soffor ett flertal gånger. Somnar även tryggt i hans famn på madrasserna på golvet. Men nej... så klart jag inte kan sova hemma. Pissigt.

Sitter och myser med musik och läsning

Jag sitter här på kvällskvisten och lyssnar på musik på youtube. Sitter även och läser om svartvita foton. Men jag känner hur tröttheten börjar krypa sig på och göra sig påmind om att det snart är dags för sängen. Egentligen kan jag vara vaken hur länge jag vill men det känns bra att ha vissa rutiner. Vill inte sabba en bra rutin.

Mina planer för morgondagen:
♦ Jogga/springa
♦ Fotografera
♦ Redigera till svartvita bilder
♦ Söka jobb

Muse - Undisclosed Desires


ÄNTLIGEN har jag hittat låten som jag i många år har letat efter. Jag minns för två år sedan att jag såg den här musikvideon på MTV och föll som en sten för låten. Den har hjärta och själ.

Älskar den 

Muse - Uprising


Jag upptäckte Muse först igår när Mr X bad mig att lyssna på en låt av dem. Fastnade direkt - speciellt för sångarens röst. Så jag lyssnade vidare idag och kom in på den här låten som jag riktigt älskar. Har hört den förut någonstans och kan till och med det mesta av texten.

Lyssna om ni gillar rock som mig.

Om livet kunde vara enkelt

Ibland önskar jag att livet vore enkelt. Att alla svar fanns nedskrivet i en liten bok som man kunde titta i då och då. Jag skulle behöva en sådan bok nu. Titta i och se om Mr X kommer att såra mig en dag. Se om jag kommer få ett bra liv.

Men jag antar att om man visste alla svar så skulle livet vara ganska tråkigt. Ingen spänning, inga överraskningar.

Want to hold your hand and never let go

De saknar mig

Fick precis veta att min gamla praktikplats saknade mig. Det värme om mitt lilla hjärta!

HIM - Resurrection


Den här låten är så grymt sexig! Texten, musiken och rösten går så bra ihop i den här låten och jag älskar den. Jag hade nästan glömt bort låten men hade turen att komma över den nu idag.

En perfekt låt att lyssna på när man ska älska med någon.

Sometimes someone comes into your life

I natt sov jag riktigt dåligt

Åh vad jag sov dåligt i natt. Sa god natt till Mr X vid 23.00 och hade jätte svårt att somna. Vet inte vad det var. Jag brukar oftast kunna somna ganska snabbt. Sen när jag väl somnade så vaknade jag upp hur många gånger som helst under natten. Säkert en gång i timmen om inte mer. Jag sov så oroligt.

Jag tror det berodde på att jag drömde om en pytonorm som simmade mot mig i vattnet. Otäckt.

Klockan 8.00 i morse så blev jag dessutom väckt av att sjukhuset ringde till mig och sa att jag skulle dit 10.30. Så det var bara att kliva upp, äta frukost och göra mig i ordning. Såg lite på teve och åkte sedan i väg. Och nu så är jag extremt trött.

Aldrig känt mig så idiotisk i mitt liv

Hahaha åh gud... Ska nog gå och dö nu.

Sa precis på sms till Mr X att han var vacker och så. Fick som svar "haha ok tack". Det var som om jag blev påkörd av ett tåg. Vill bara gräva ett hål i marken, dyka ner i den och aldrig mer komma upp ur den.

Fuck.

Josh Peck har verkligen förvändrats


Någon som sett serien Drake and Josh? Då vet ni nog vem det här. I serien så var han knubbig och söt (bilden till vänster). Men NU så är han riktigt... het (bilden till höger). Snacka om att verkligen förändras på några år.

Hemmagjord pizza blev till middag

Lagade egen pizza idag och det var riktigt gott! Känner mig proppmätt.

Idag har jag inte gjort väsentligt mycket. Har feber, ont i halsen, huvudvärk och en svullen och irriterad tandkött orsakad av min dumma visdomstand. Gör ont bara när jag äter. Men jag ska inte klaga. Känner mig rätt pigg ändå. Fast ändå trött. Utmattad.

Ska snart dra upp till mitt rum och ta det lugnt där. Lyssna på musik och skriva.

I'm a girl

Var på bio igår


Igår var jag på bio med Mr X och vi såg Snow White and the Huntsman.

Själva filmen var bra. Den var bra gjord med bra effekter. Dock lite seg i början men den slutade bättre än förväntat. Sen så hade jag trevligt sällskap så det gjorde allt 100x bättre.

Efter en stunds tittande så la plötsligt Mr X sin hand ovanpå min och smekte den lite lätt. Och sedan flätades våra fingrar samman. Ni skulle ha känt mitt hjärta. Den slog några volter. Sen var jag tvungen att gå på toa och bryta magin haha. Typiskt. Sen när jag kom tillbaka så böjde han sig lite mot mig, strök sitt finger längs med min kind och viskade något. Jag sa "va" och böjde fram huvudet. Då frågade han om det gick bra att gå på toa och sedan pussade han min kind. Rodnande svarade jag "ja" och kunde inte låta bli att le.

Underbar dag.

Dora upptäckaren!


När jag var mindre satt jag ofta och titta på Dora Upptäckaren innan jag åkte iväg till skolan. Och nu så har de gjort en rätt häftig parodi på den. Kika vettja!

Snart ska jag åka till grillmyset

Jag har handlat hamburgare, läsk, chips och marshmallows (så klart) så nu är jag redo för lite grillmys med vännerna! Vi ska ses mellan 17-18 så jag ska nog börja göra mig i ordning för avfärd. Byta om, packa maten och fixa mitt trassliga hår.

Vi hörs lite senare med bilder.

Stil

Är helt slut

Igår var jag på bröllop. En nära kompis gifte sig.
Hon gifte sig faktiskt på Power Big Meet på deras drive in vigsel. Och jag fick äran att vara bröllopsfotograf. Dock med hennes egna kamera så jag har inga bilder alls. Men jag hoppas hon blev nöjd med bilderna. Sedan så åkte vi till en rastplats där vi hade picknick och pratade. Jag och en till var de enda som inte var släkt med brudparen så man kände sig lite "utanför". För en gång skull så var jag lite social. Pratade lite med alla och var trevlig och så. Kul var det i alla fall!

Men idag så känner jag mig död. Speciellt efter den långa bilresan dit och hem. Var så jäkla trött när jag skulle sätta mig i bilen och köra i går kväll/natt. Kom hem halv ett tror jag.

Så just nu ligger jag i sängen och vilar. För i kväll ska jag träffa mina barndomsvänner och grilla med dem vid havet. Ska bli mysigt men jag kommer nog inte orka vara kvar så länge tyvärr. Vi får se. Har ju saknat dem så mycket så jag kanske blir kvar där länge.

NEJ. Nu ska jag fortsätta vila.

Blommor som ser ut som blåklockor


Sådana här mystiska blommor har börjat växa i vår trädgård. Ser ut som blåklockor som växer i en klunga. Jätte fina är dem i alla fall.

I feel it, You feel it

I feel it, you feel it
That this was meant to be.
I know it, you know it
That you were made for me.
We can't deny it any longer
Day by day it's getting stronger.
I want it, you want it
It's what the people want to see.

What else matters?

Klänning

Att våga göra något man aldrig skulle göra

Lyckades igår ta mig förbi min trygghetszon och blyghet för att göra något jag trodde jag aldrig skulle göra. Jag frågade igår Mr X om han ville gå på bio med mig någon gång snart när han hade tid. Mitt hjärta slog så hårt och fort innanför mina revben att jag kunde se genom kläderna hur den slog. Fy fan alltså.

Men han ville det faktiskt. Han sa ja.

Glömmer alltid att köpa något när jag är i stan

Så fort jag kom hem så kom jag på en hel del saker jag skulle ha köpt. Som vanligt.
Nästa gång gör jag en lista med saker som ska med mig hem!

Jag råkade även skicka en löjlig video till Mr X... haha jag dööör. Jag spelade in mig själv där jag visar alla mina medaljer som jag fått när jag spelade fotboll. Men värst var det i början av videon där jag försökte få han att tro att jag skulle typ klä av mig eller något sådant. Jag spelade "sexig". Men kan inte vara sexig. Men han gick på det i alla fall! I rock!

Du är vacker, oavsett vad

Lång dag för mig

Idag har jag och lillasyster Madde varit i Valbo och handlat kläder! Det gick inte så bra, eftersom jag är så jäkla velig. Har svårt för att bestämma mig vad jag ska köpa. Men jag fick med mig lite guldkorn i alla fall.

Nu så ska jag bara ta det lugnt, lyssna på musik, kika runt lite på nätet och bara njuta av den fina kvällen.

Fakta

Förälskelse

Jag känner mig korkad så fort jag säger något till Mr X. Känner mig efterbliven och inget ord ur munnen kommer ut rätt. Vid sådana tillfällen vill jag bara slå huvudet i en vägg och försvinna ner i ett mörkt hål i marken. Varför ska man alltid känna sig som en idiot inför ens förälskelse?

Mr X vet inte ens om att jag gillar han på det sättet. Tror jag i alla fall. Och jag kommer nog inte våga yttra ett ord om det heller. Inte förrän jag känner mig redo.

Men redo kommer jag nog aldrig bli.

Motionerat

Har joggat 3 km idag och det var väl ganska skönt. Brukar inte tycka om att jogga eller springa men jag gör det för att hålla formen. Vill inte inse en dag att jag plötsligt väger 150 kg och orkar knappt gå 10 meter.

Within Temptation - Faster


Within Temptation är ett band jag lyssnat på i många många år och jag kommer aldrig att ledsna på dem. Denna låt är en av deras nyaste och den är riktigt bra!

Morgonstund

Sitter så här på morgonkvisten och tänkar på allt som jag har gått igenom de senaste månaderna.
Just nu lyssnar jag lite på Nirvana och känner i magen att jag borde få i mig lite frukost. Men har ingen aptit alls. Men måste äta för att leva sägs det ju.

Jag måste hitta på något snart annars blir jag tokig. Tänker bara på Mr X som jag vanligtvis brukar se varje dag på jobbet.

Läggdags för lilla mig

Jag ska försöka sova nu. Hoppas på en ljuvlig dröm om Mr X kanske? Nej det blir säkert en mardröm om de jäkla ormarna igen. Ska även upp tidigt i morgon för att ta hand om djuren; ge dem mat, gå ut med hundarna osv.

God natt.

Hurt

Mitt söta syskonbarn


Freja är min systers dotter som är cirka 4 år gammal. Sötare unge får man leta efter.

oh my fucking god

Det är en kille från jobbet som jag är förtjust i. Och han skrev precis till mig att det kommer kännas konstigt för han att gå till jobbet i morgon eftersom jag inte kommer finnas där.

Jag smääääälter

You don't understand what you're doing to me

Wicked Game


Så fin låt. Vartenda ord passar in på hur jag känner det nu för tiden.

If you have a crush on someone

Har fått för mycket fritid nu

I två månader har jag praktiserat på ett tryckeri och jag slutade där i fredags. Sorgsens dag i min mening. Men det känns som att jag kommer att träffa dem igen. Att det inte var ett farväl.

Men istället så har jag inget att göra om dagarna och det har jag varit van med sedan i februari då jag började i projektet som ska hjälpa mig att få jobb. Varje dag har jag haft en rutin och nu så vet jag inte vad jag ska göra. Jag har all fritid i världen.

Vet i alla fall att jag ska in till stan i veckan och shoppa lite nytt till garderoben. Kläder och sånt. Ska ju på bröllop på fredag!

Tror jag ska redigera lite bilder nu faktiskt på mina syskonbarn.

Promenad med kameran


Var ute på en promenad idag med mamma.

Nystart

Det känns bra med en ny start på mitt liv. Och med den nya starten så startade jag en ny blogg.
Visst det känns lite jobbigt att lämna den gamla bloggen som jag har haft i några år, men den hade för många minnen från mitt "förra liv". Förhoppningsvis blir denna bättre.

Fast redan nu har min nystart blivit en riktig röra.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

mablo

om allt och inget

RSS 2.0