Some day you will see me

Jag vill och är

Förra måndagen sög. Denna måndagen sög. Kommer nästa måndag att suga också? Måndagar är nog min fiende.

Jag är trött, har abstinens efter Pewdiepie, är kramsugen och vill förnya hela min garderob!

Helg snart igen!

Klockan är bara tio men jag känner mig helt död. Blir så när man ställt tillbaka klockan en timme. Men känns skönt med en extra timme idag faktiskt!

I morgon är det dags för jobb igen. Men det sköna är att dagarna går så fort och att det kommer bli helg igen innan jag vet ordet av det. Längtar tills det börjar komma röda dagar så man får lite extra ledigt! Men jag klagar inte. Dagarna är sköna och jobbet krävs inte så mycket.

Saknar dig Mr X, hoppas vi ses snart igen. Puss.

Funny Montage




Oh vilken härlig montage! Skrattade igenom alla klipp och önskade att den var längre.

Det ömmar i tänderna

Av någon anledning så gör mina tänder på nedre raden ont. Eller det ömmar. Som fan. Kanske det är något nerv eller överansträngd muskel? Vet inte vad det kan vara, får hoppas på att det inte är visdomstanden som börjar krångla nu. Skulle inte förvåna mig alls.

Död

Pulsrn ökar, hjärtat slår hårdare, andningen blir tyngre och jag börjar bita i kinden.

Han har slutat och vi ska ses om 10 min. Jag. Dööör.

Nervös Malin väntar på världens sötaste

Sitter på stationen och väntar på att Mr X ska sluta jobba. Min mage värker av nervositet och jag vet snart inte vart jag ska ta vägen.

Vad ska jag säga?
Ska jag ge han en kram?
Kommer jag tappa huvudet?
Ser jag förskräcklig ut?

Trött är jag iaf och mina läppar är torrare än fnöske. Hur kunde jag glömma vaselinet hemma? Suck.

Det är så vackert med allt gult

Mys

Nervös inför morgondagen

Oooh jag är så nervös att jag mår illa. Hur kan jag vara så nervös av att bara träffa Mr X? Vi har ju träffats många gånger. Magen känns skum, bröstet känns varmt och jag känner ett pirr i hela kroppen. Egentligen vill jag vara där nu hos honom och borra in mitt ansikte i hans nacke och känna lugnet infinna sig i mig. Men samtidigt bävar jag lite för det, för det gör alltid så ont att skiljas åt och sen inte veta när man kan ses igen.

Skummaste/roligaste spelet någonsin!



Denna Custom Story är fett skum (dör av skratt). Titta gärna igenom hela! Det kommer få dig att glömma dina bekymmer och le :D

Det gör ont



Jag är så fruktansvärt ledsen, hjärtat värker plågsamt och tårarna bara rinner. Känner mig samtidigt så löjlig och fånig över en så dum sak. Det blir inte att träffa Mr X i helgen. Och det gjorde tydligen ondare än vad jag trodde. Ska aldrig mer ha för höga förhoppningar. Ska aldrig mer lita på någons ord. Det gör för ont annars.


Måste. Titta. På. PewdiePie.

Chips idag med?

Jag känner mig så fet när jag sitter här och käkar chips haha. Köpte en pytte liten chips påse på 40g så jag blir nog inte fet av det. Men det känns inte ok att äta snacks på en måndag. Ska köpa frukt nästa gång!

...

Dålig dag



Idag hade jag sämsta dagen någonsin.

Först glömde jag mobilen hemma. Man kände sig lagom handikappad.
Sedan när jag skulle hämta ut nyckeln till lägenheten jag skulle städa idag så fanns den inte inne på kontoret. Så jag fick sitta och vänta på en människa som hade nyckeln, men hon kom aldrig för hon var sjuk. Så då fick jag en annan kund. Han skulle vara hemma så jag behövde tack och lov ingen nyckel.
Men när jag kom dit så var han inte hemma.

Åkte bittert tillbaka till kontoret och fick istället dela ut reklamblad och sedan åkte jag hem. Upptäckte när jag kom hem att jobbet hade ringt mig ett x antal gånger. Blä.

Borde sova, men Pewdie lockar mer

Oh borde verkligen, verkligen försöka sova. Men jag känner samtidigt att jag inte är så pass trött att jag kommer kunna somna. Klockan är snart elva i alla fall och jag ska upp om cirka 7 timmar. Och jag behöver minst 8 timmars sömn. Usch. Tur att jag bara har en kund i morgon på 3 timmar. Men kommer säkert få en till på eftermiddagen.


Ligger just nu i sängen och tittar på Pewdiepie (som vanligt). Han spelar Cry Of Fear, ett riktigt läskigt spel. Tror jag dog för några sekunder när ett otäckt ansikte dök upp i mörkret. Både jag och Pewdie skrek ikapp. Borde sluta titta på skräck men kan inte låta bli. Det är för kul!

God natt i alla fall på er.

Amazing

Vitt sken

Hela jag bara strålar! Allting känns så jäkla underbart. Ser till och med fram emot jobbet i morgon.

Tack Mr X.

MR X

Hela min kropp pirrar och jag kan inte sluta le. Mr X frågade mig om vi kunde ses i helgen och jag blev alldeles...Lycklig i hela kroppen. Vill bara skrika, skratta, gråta och springa i taket. Så jäkla glad är jag! Det var fan länge sen vi sågs och då hann vi knappt umgås. Jag åkte dit, sov och sedan på morgonen åkte vi till jobbet. That's it. Likadant var det förr förra gången vi sågs. Åkte till han, åt lite, sov och sedan åkte han till jobbet och jag åkte hem. Hann ju knappt snacka.

Men nu ni. Nu kommer det bli en underbar helg!!

Varm choklad med marshmallows


Åh vill ha! Måste göra det en kall dag.

Pewdiepie har aldrig skrikit så högt förr

Äckligt, läskigt spel



Jag har spelet det spelet förut och jag fick hjärtattack varenda gång. Läskigt spel!

Satt och tittade när Pewdiepie spelade det och så hade jag katten i knäet. Helt plötsligt dök något upp i ett hörn och både jag och Pewdiepie skrek lungorna ur oss. Katten blev stel och bara stirrade på mig med stora ögon innan han hoppade ner på golvet och försvann ut ur rummet.

Stackaren.

Älskar höstens alla färger

Bilden tog jag en tidig morgon på väg till jobbet

Hade det toppen igår

Jag hade det jätte kul igår med mina vänner. Vi åt god mat, såg på en bra film (hann bara med en och en halv film haha) och busade med Helenes son Sixten. Dock så var det inte lika kul att vandra i regnet.

Idag gick jag 5 km med Yang och njöt av höstlukten. Ska försöka njuta av söndagen till fullo innan ännu en jobbvecka börjar.

Vackert och känslosamt

Lala

Om några timmar ska jag åka till Skutskär på filmkväll. Ser fram emot det riktigt mycket!

Nästa vecka får jag min första lön och jag känner på mig att det inte blir så jätte mycket. Men... Mer än 3000 har jag nog fått ihop. Då ska jag nog köpa lite kläder - varma kläder - och sedan spara resten.

Snart mys framför teven

Jag är så exalterad för i morgon ska jag umgås med två underbara vänner! Vi ska äta lunch, fika och sedan ha en filmkväll med massa chips, godis och läsk. Känns skönt och kul att få komma hemifrån lite.

Men nu snart ska jag gå och se på X Factor Sverige.

Detta kikar jag på

Emptiness

Fight for it

...

Take my hand

Sovit dåligt denna vecka

Trött. Har sovit ganska dåligt den här veckan. Somnat sent och vaknat tidigt. Allt på grund av kycklingen i tortillabrödet som vi åt i söndags. Har fortfarande ont i magen men det börjar försvinna (äntligen!!).


Längtar till helgen eftersom jag och två kompisar ska ha en mysig filmkväll! Var länge sen jag umgicks med vänner så det känns skönt att få bara vara med goda vänner.

Nej ni... Nu ska jag nog försöka få en blund. Vill egentligen vara uppe hur länge som helst och bara leka på internet, men har man jobb så har man jobb. Så god natt!

Kram

Just friends



And it hurts...

God kväll

Jag måste ha ätit något olämpligt igår för idag hade jag jäkligt ont i magen. Kändes som magsjuka. Trodde jag skulle spy i morse, men jag klarade mig från det. Jobbade ändå trots att jag hade nog behövt sjukskriva mig. Magvärken försvann väl vid elva tror jag. Men jag känner fortfarande av att magen inte mår bra. Åt kyckling i tortillabröd. Stekte kyckligen och blandade sedan i creme fraiche... så jag undrar om jag faktiskt är laktosintollerant. Måste nog testa mig så jag vet.

Jobb i morgon - as usual. Förhoppningsvis är det inte så mycket i morgon.

Pewdie gör mig glad i denna onda stund

Klockan är efter tio, jag ska upp före sex i morgon och min mage mår inte alls bra. Det känns som magsjuka och att jag när som helst kommer kaskadspy över sängen. Typ. Måste ha varit kycklingen i creme fraiche. Skulle inte förvåna mig om det är så att jag har börjat bli laktosintolerant. Just great.

Så det har inte alls varit fel med att ha någon hos sig som håller om mig och klappar mig försiktigt på magen. Oh.. Saknar och vill ha kärlek i mitt liv. Men det känns så omöjligt för mig. Att det aldrig kommer hända mig i detta liv.


Nej inget depp, bara pepp! Just nu kikar jag på Pewdiepie och han gör mig glad :D

Hejsan

Jag är så förbaskat trött! Men jag tänker försöka hålla mig vaken en stund till, vill ju njuta av att kunna vara uppe hur länge jag vill eftersom det är helg!

Det gick fint idag på jobbet, no problemo. Hade det lite jobbigt med att damma av allt med dammsugaren, rätt jobbigt för ryggen. Förhoppningsvis blev kunden nöjd. Jobbade sammanlagt 6 timmar och 15 minuter idag plus 40 minuter restid. Denna månad får jag nog inte så jätte mycket i lön, har haft lite tid och så. Men nästa månad hoppas jag blir annorlunda! För jag har redan fått en hel del fasta kunder :D


Nej.. Nu ska jag kika på Pewdiepie!

Hoppas jag drömmer fina drömmar i natt igen

Ah är så trött. Vill och borde sova eftersom jag ska jobba i morgon. Men det är mycket roligare att vara inne på youtube. Är inne där varje dag och ser på videos.

Är sjukt sugen på att dra in till stan nån helg och shoppa lite kläder. Samt de dumma foppatofflorna. Måste ha inneskor för att slippa bli blöt om fötterna när jag är i dusch eller badkar och städar.

Hoppas jag drömmer om Ian Somerhalder i kväll igen :3

...

Hade världens underbaraste dröm


I natt drömde jag om Ian Somerhalder konstigt nog. Jag började på samma universitet som han gick på och han var verkligen jätte smart. Han bara spydde ut smarta och kvicka kommentarer. Även i drömmen var han sjukt stilig och vacker.

I drömmen så var han tydligen förtjust i mig. Och det visade han genom enkla men pulshöjande saker. Som t.ex att vara nära mig, rörde vid min hand och sådana saker. Jag minns att han visade mig något i en bok och då stod han så extremt nära att mitt hjärta höll på att hoppa ut ur bröstet. Jag ville bara kyssa han men vågade inte.

Haha drömmar alltså. Önskar att jag inte hade vaknat upp. Drömmen var så underbar.

Färggranna löv

Ser på Pewdiepie som spelar Heavy Rain



Ser just nu på det här, bästa spelet någonsin! Har spelat den själv

Hej svejs! :D

Jag har varit sjukt oaktiv på min blogg. Har jobbat så mycket den här veckan så jag har varit helt slut när jag kommit hem. När jag kommer hem brukar jag oftast bre en smörgås, fixa ett glas med oboy och sedan slänga mig på soffan och se på teve. Och efter en eller två timmar så somnar jag också där på soffan. Och vaknar upp med nackspärr!


Idag är det ju söndag vilket innebär att i morgon börjar en ny jobbvecka. Men det ser ut som att denna vecka blir mycket lugnare för mig. Jobbar själv förutom på fredagen. Så idag har jag inte gjort så mycket. Hämtade syrran i Uppsala, satte upp mitt nya gardinstång (som suuuger) och nu så äter jag lite chips och ser på Pewdiepie!!

Jag lovar, utan Pewdiepie så hade jag nog dött om dagarna. Han gör mig glad.

God morgon, här sitter jag och tänker på dig

Jag är dödstrött. Jusy nu sitter jag på upptåget för ännu en arbetsdag. Jag är glad över att jag inte har så jätte långa dagar, kommer hem ganska tidigt varje dag.
 
Fortfarande kan jag inte sluta tänka på Mr X och jag fattar inte varför. Vad jag än gör så finns han där i mina tankar och får mig att le eller känna saknad eller gör mig ledsen för att det var över en månad sen vi sågs.

mablo

om allt och inget

RSS 2.0