Feelings all around me

Jag känner mig som ett vrak ibland. Speciellt just nu. Ja, precis i detta ögonblick som vi kallar det för nuet.

Det jag lovade mig själv att inte göra, har hänt. Jag är kär. Jag vill inte gärna erkänna det för mig själv för jag kommer bryta ihop av det. Men jag vill inte ljuga för mig själv, jag vill vara ärlig och våga se möjligheten att det faktiskt kan bli han och jag.

Denna man är så annorlunda mot de jag har träffat tidigare i mitt korta liv. Han är otroligt nog allt som jag har föreställt mig i en man. Dessutom så får han mig att känna saker som jag önskat att en man kunde få mig att känna.

Varje gång jag ser han så verkar allt skimmra så vackert, hans leende gör mig knäsvag, hans blickar ger mig fjärilar i magen och hans närhet gör mig dåsig i huvudet.

Han är snäll, omtänksam, lugn, jordnära, rolig, öppen, smart och kreativ. Det absolut fascinerande med han är att han spelar nyckelharpa och åker runt på spelningar med sin familj. Hur häftigt är inte det på skala 1-10?

Men han är så vacker, fin, söt och bubbelgummig. Drunknar jämnt i hans ögon, jag är tvungen att tvinga mig själv att titta bort så att jag inte ser störd ut.

Happy girl

Ligger i sängen och känner ett lyckorus efter helgens upptåg.

I fredags så bakade jag och Kitty kakor medan Robbin var på begravning. Sedan så kom Simon över och såg på medan vi bakade och fick även smaka på kakorna. Efter provsmakningen så spelade vi memory, spelade twister och snackade lite när Robbin kom hem senare på kvällen.

På lördagen så drog jag och Kitty till Ängskär med hennes föräldrars hund Junior. Vi vandrade runt där på klipporna och såg ut över det glittrande havet. Dock så var det fuktigt och lerigt på vissa ställen men det är sånt som man inte kan undvika. Efter det så drog vi hemåt och stannade till vid en kiosk och köpte mjukglass som var så len och god! Efter glassen lämnade vi tillbaka Junior och åkte hem till Kitty där vi bytte om till airsoften. Vi drog med Robbin och Simon till en skog där vi i två timmar sprang runt och slakade varandra! Riktigt kul var det och jag känner av det i benen idag. Det gör jag gärna om!

Efter vårat krig så drog vi hem till stugan där grabbarna tände grillen medan Kitty och jag gjorde potatisgratäng. Gott var det. Sedan så drog Robbin och Simon hem till Simon där de skulle spela dator ett tag innan vi skulle se på film. De kom efter några timmar och vi försökte bestämma film, men kom inte fram till något bra. Så vi bestämde oss för att spela kort. Vi spelade tecken; killarna mot tjejerna. Självklart så förlorade vi! Efter spelet så spelade vi lite memory och sedan la vi oss.

Igår (söndags) så gjorde vi inget speciellt. Var mest en chilldag. Simon var i Stockholm på spelning, Robbin spelade dataspel och mobilspel, Kitty och jag såg på film och pratade. När Simon kom hem igen på kvällen så spelade vi lite tevespel och snackade. Jag blev kittlad och jag kittlade tillbaka. Sedan drog jag och Simon hem.

Och denna helg så blir det Ullared! Första gången för mig så jag får se vad jag får med mig hem därifrån :)

Solpuder, jag?

Vid middagen så fick jag en kommentar jag aldrig tidigare fått; "Har du solpuder på dig?". Och självklart var det pappsen som frågade mig det och jag förstod först inte vad han menade. Vadå solpuder?

Tydligen så tyckte han att jag var brun i ansiktet och det lät helt bisarrt för jag kan inte bli brun. Jag är en blekfis. Visst jag satt på en parkbänk idag i 90 min medan jag väntade på att kunna dra till min enda kund. Och ja visst solen lyste. Men jag har svårt för att få färg. Jag kan vara ute flera dagar i sträck utan att få en minsta antydan till färg på kroppen.

Men jag tog mig en snabb titt i spegeln sen och jo visst, jag hade fått liiite färg på ansiktet. Helt galet!

Photoshoot whit my cats




När jag kom hem från jobbet så bytte jag om och letade upp min kamera och skyndade mig ut i solen. Vädret var fantastiskt idag och jag njöt till fullo. Jag skulle ut och fota alla fina blåsippor men tre av våra fem katter dök upp och ville leka modeller. Eller nja, de ville mest kela istället för agera modeller. Tråkisar. Men bra söta är dem. Mina älsklingar!

God natt

Är helt galet fotosugen! Vill bara springa runt och fota allt jag ser. Kan det inte vara helg så jag att jag faktiskt kan fota som en galning?

Dags för lite skönhetssömn. God natt världen!

Mina kakor

Kakor är så gott!

Idag har det varit en bra dag! Varannan onsdag har jag en jätte bra kund som jag älskar att städa hos för de är aldrig hemma, huset är fint och man behöver aldrig stressa. Så härligt! Sedan får jag spela musik på deras radio så jag har aldrig en tråkig stund där.

Dock har de en läskig källare där alla städsakerna står och jag får rysningar varje gång jag ska in i det becksvarta rummet.

Det har blåst som fan idag. Min mössa höll på att flyga av och jackan likaså.

Nä nu ska jag äta kakor, gå ut med Yang och sedan blir det grey's anatomy!

This is my man!


Ian Somerhalder

Internet krångla

Hej, jag mår fint. Börjar dock bli förkyld men det är något som jag alltid blir så jag överlever.

Har varit lite inaktiv på grund av att mitt internet inte ha funkat som det skulle. Kunde inte ens ha internet på mobilen. Så illa var det. Det kändes lite konstigt och panikslaget i början utan internet men det gick jätte bra efter någon timme, kände mig fri och kunde göra annat istället.

Nej jobbet kallar! Hörs senare!

En härlig helg

Har precis kommit hem efter en underbar helg med Kitty, Robbin och Simon. I fredags när jag kom dit så drog vi till Gävle och åt lyxshake från Max. Så himla gott :D Jag och Kitty såg på skräckfilm i lördags och åt en massa godis och chips. Dessutom så såg vi hur ett hyreshus brann i Tierp och det var otäckt. Idag så tog vi en massa promenader och en cykeltur till lillbyn och åt glass. Sedan på kvällen så spelade vi twister och med andra ord. Jag och Kitty förlorade men det var kul ändå!





Nu så ska jag strax sova och drömma härliga drömmar om en speciell person.

Inga tårar

Helt galet att jag säger det här, men jag vill gråta. Jag vill få bort smärtan som värker inombords genom att gråta en skvätt. Men... jag kan inte.

Förut kunde jag gråta titt som tätt och tårarna flödade jämt kändes det som. Men nu har jag inte fällt en tår på många, många månader. Det känns som en spärr och jag kommer inte förbi den.

För mig är det terapi att gråta. Lugnande.

Dock så bad jag om att inte kunna gråta så lätt. Och önskan besannades. Skumt nog.

Not my day today

Usch vilket regnväder det var idag. Regnet öste ner som om det inte fanns någon morgondag och blåsten slet i mina kläder och mitt hår. Dessutom så var mina kunder ovanligt jobbiga idag så jag hoppas att morgondagen blir bättre.

Jag ligger just nu i sngen nyduschad och i tankar. Borde verkligen sova men finner ingen ro. Kan inte sluta tänka på en viss person som får mig att känna alla möjliga olika ting. Han får mig att le och ger mig en konstig känsla i kroppen. Önskar att jag kunde vara hoppfull men om jag var det så skulle jag bli krossad som en mygga som försöker sig på att suga lite blod från en människa.

I morgon ska jag till Kitty, antar jag. Se på skräckfilm och annat mys. Känner mig verkligen på dåligt humör och hoppas att morgondagen blir bättre. Vill bara gräva mig ner och önska att allt det onda i bröstet försvinner. Orkar inte.

Ska muntra upp mig med pewdiepie och sedan försöka sova.

Natti!

A kiss from you would mean everything

Fin dag

Idag var det soligt och man kände sig på bra humör tack vare det. Jag jobbade på som vanligt idag och städade hos två kunder. Den första var höggravid och hade beräknad förlossning i morgon. Så jag gick runt livrädd för att vattnet skulle gå och att jag var tvungen att försöka hjälpa iväg henne till sjukhuset! Men det gick bra, hon höll tätt.

Mitt uppe i städandet så fick jag ett mess från Simon där han berättade att han hade vaknat upp mitt i natten av kraftig värk från örat så han åkte in till sjukhuset. Det var öroninflammation och ska få käka pencillin i 5 dagar. Hoppas han blir bra snart stackaren!

Men nu så ska jag strax sova, är jätte trött.

Kram

Lyssnar på fläkten

Jag ligger i sängen och lyssnar på fläkten som susar intill mig. Det har blivit varmare i rummet och det gör mig sömnig. Datorn är nedstängd och snart ska fläkten stängas av och lämna mig ensam med tankar och den tryckande tystnaden.

Min hjärna har en tendens till att analysera allt och plocka isär det till små atomer. Inget undgår min hjärna.

Nej nu blir det natt för mig.

Ett med naturen

Ännu en jobbdag är slut, klockan börjar närma sig läggdags och snart så är det dags för en ny arbetsdag. Redan onsdag i morgon och jag längtar till i helgen då man får sova ut och bara chilla.

Idag har vädret varit väldigt grått och mulet, det har till och med regnat idag. När jag gick från kunden så regnade det och för första gången på länge så kände jag mig levande. Stod där ute på vägen med slutna ögon och kände hur det svala regnet svalkade ner mitt ansikte. Kände mig otroligt lugn och ett med naturen.

Jag är väääldigt kissnödig och önskar att toaletten är ledig. Just nu duschar mamma och vem vet hur lång tid det kan ta. Gaah min stackars blåsa!

Läslus

Håller just nu på att läsa en jätte bra bok som jag inte kan lägga undan. Men tänkte ta en liten paus för att kolla runt på nätet och skriva lite i min fina blogg. När boken är utläst så ska jag göra en liten recension och berätta mer om den. Speciellt eftersom den kommer ut på bio i höst.

I morgon är det jobb och min magen pirrar av förväntan.

Ciao

Passion




Drömmar om det gröna

Sitter i vardagsrummet i den kalla lädersoffan och virat runt mig i en filt. Ute ser jag gråa moln som täcker den blå himlen och får hela världen att verka grå och trist. Träden vajar i blåsten och får vårt gamla hus att knäppa. Blåsten kommer att torka upp marken och få den kvarvarande snön att minska i mängd. Visst är det vår.

Jag är inne på weheartit och drömmer mig bort i alla våriga bilder. Jag längtar verkligen tills det gråa och trista ersätts av gröna knoppar, färgglada blommor, grönt gräs, bländade sol och kvittrande fåglar.

Nobody sees

I helgen så var jag hos Kitty och hjälpte henne att plugga med engelskan. Hon hade två uppsatser att skriva samt en massa uppgifter från sin engelska bok. Det var kämpigt men vi lyckades rätt bra ändå. Det är bara någon uppgift kvar från boken och renskriva uppsatserna. Så vi klarade det rätt bra ändå :D

Igår så belönade vi oss med bak, god mat och spel med Robbin och Simon. Men sedan fastnade de framför sina mobiler så man satt och hade det lite tråkigt på soffan. Då ville plötsligt Simon ge mig en fotmassage och det var lyx! Jätte gulligt av han och riktigt skönt var det. Första gången jag fick fotmassage och det var über nice!

Idag så är jag ledig så det blir till att softa och göra lite allt möjligt mys hemma. Tänkte bädda rent i sängen, byta gardiner, tvätta kläder, fixa fotbad och fixa lite med bloggen. Mm det låter som en bra plan.

Är hos Titty

Sitter hos Kitty och hjälper henne att plugga på engelska. Knepigt men det går framåt!
 
Äter en kiwi och ska snart smälla i mig en toblerone.

Ciao for now.

Min dag var bra

Idag har det gått bra på jobbet, flytit på som det ska. Men hade värsta jobbiga hålan på 2 timmar på grund av ett eftermiddagsmöte. Så jag åkte buss i en timme typ och sen satt jag på kontoret och väntade. Så segt! Dessutom gick mötet över tiden så jag kom hem über sent, halv sju. Var borta i nästan 12 timmar!

Har dessutom spelat sänka skepp med Simon hela dagen och mitt batteri hade bara någon procent kvar när jag kom hem. Höll bra länge ändå. Har även pratat med Kitty hela dagen (som vanligt) och försökt få henne peppad till sitt prov tidigare idag. Det gick nog bra tror jag. Hon kom bara hon vill den tösen!

Ska läsa vidare i en bok som jag fick låna av Simon och sedan ska jag mest troligt sova. Är verkligen jätte trött, dumma trötta mig. Nej.. God natt.

Jag har konstiga anletesdrag i ansiktet. I am special.

Jagad av vildsvin

För snart två veckor sedan var jag hos Kitty och vi skulle ut med hennes hund på en promenad mitt i natten innan vi skulle lägga oss. Vi hade gått kanske 30 meter när Kitty plötsligt rycker åt sig Rex och börjar springa hemåt. Jag såg med förvåning efter henne och undrade vad som for i henne. När jag insåg att hon sprang som om något jagade henne så sprang jag efter och kände paniken som vällde inom mig. Jag hade inte alls någon aning om vad vi sprang ifrån så jag tittade bak för att se vad det var. Men det var mörkt och jag kunde bara se mörka skuggor på vägen.

Det var då jag snubblade på benen och föll handlöst på marken. En skarp smärta for genom kroppen och knäet började bulta. Jag skrek och trodde att jag skulle dö eller bli uppäten av det som jagade oss. Kitty sprang fram till mig och hjälpte mig upp och jag haltade de sista metrarna hem.

Inne berättade Kitty att hon såg ett stort och mörkt vildsvin springa emot oss på vägen. Men att den sedan blev rädd av mitt skrik och vände. Jag såg även hur mina byxor hade spruckit över knäet och avslöjade massor av blod som fick mig att må illa. Det såg ut som att det saknade en bit hud och att ett gruskorn hade borrat sig ner mot knäskålen. Jag plåstrade om mig själv och gick sedan och la mig. Hade väldigt svårt att sova för det gjorde så fruktansvärt ont i knäet den natten. Jag är bara glad att det inte slutade värre.




Efter jag tog den bilden så djupnade blåmärket och sträckte sig över hela knäet neråt mot skenbenet. Usch!

Är lycklig

Jag ligger i sängen hos Kitty och Robbin och ska strax sova. Vi har sett på skräckfilm och myst med räckmacka framför en rolig film. Simon var inte här idag för han var på en fest och det kändes rätt tomt utan han om jag ska vara ärlig. Saknade han till och med.

Jag mår bra, jag är lycklig och min kropp är fylld med glada fjärilar. Livet kan inte bli bättre än så här! Det saknas en viktig pusselbit men jag väntar mer än gärna på att den ska dyka upp och till dess så njuter jag av mina goda vänners sällskap och min underbara familj.

Den saknade pusselbiten är någon som älskar mig och som jag älskar till döds. En man som förgyller min vardag och som man känner sig hel med. Men jag vill inte stressa fram någon, han kommer när han kommer.

Nej nu är jag trött. God natt!

mablo

om allt och inget

RSS 2.0