Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner

- Flytta
- Resa
- Spara
- Ge lite till mina föräldrar

Om jag skulle vinna så mycket pengar så skulle jag egentligen inte ändra på min vardag. Skulle nog inte ens berätta för folk att jag hade vunnit 10 miljoner. Jag skulle nog hålla det lite hemligt. Men sen vet jag inte om jag skulle fortsätta jobba på mitt jobb. Troligen så slutar jag jobba och börjar plugga istället. För jag skulle ha råd och all tid i världen.

Kul att kunna drömma lite.

Förlängtansfull

Idag var jag, brorsan och brorsans fästmö in till Valbo och handlade upp för pengarna på presentkortet. Det var fullt på parkeringen men det var inte så hemskt mycket människor inne i köpcentrumet. Jag hittade ett par schyssta jeans, strumpor, hårspray och en jätte mysig pyjamas som jag har på mig nu. Är nöjd över mina köp!

Sen så i morgon så drar jag till Kitty och Robbin och har det kul! Det känns som att detta nyår kommer bli det bästa någonsin för mig!

Längtar



Ligger i sängen och lyssnar på underbar musik och känner mig allmänt glad och lycklig. Jag är hoppfull och det känns som att 2013 blir mitt år! Längtar och känner mig som ett barn på julafton. 2013 ska bli det bästa året någonsin. Det ska jag se till att det blir!

Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30

♥ Resa till Venedig
♥ Hitta kärleken
♥ Flytta
♥ Kunna springa 4 km utan uppehåll
♥ Sitta på en sandstrand och se solen gå ner över havet
♥ Se en konsert med HIM
♥ Hitta min personliga stil
♥ Plugga på ett universitet/högskola
♥ Kunna en hel låt på finska
♥ Känna att mitt liv är fulländat

Ska lata idag - så jädrans nice

Jag måste verkligen ha varit trött för jag sov ända till 10.30 och det änder väldigt sällan. Även om jag lägger mig vid tre på natten så brukar jag kunna vakna upp vid nio. My body confuses me!

Mina planer för idag?

Det blir nog lyssna på musik, skriva, chilla i soffan, se på film, kanske dra till affären och köpa chips och sen så kommer jag troligen äta mat däremellan. Sen så har ju även PewDiePie kommit hem igen efter två veckors semester så jag kommer sitta vid youtube och vänta med spänning efter en ny video uppladdning!

Bara två dagar kvar till nyår!!

ALIENS

Jag älskar mitt liv nu

Puss

Dag 22 - Min favoritartist

Oh jag tycker verkligen inte om att jag måste välja en bland flera många bra artister som jag lyssnar. Hur ska jag kunna bara välja en?

Det finns en artist som jag har lyssnat på längst och som jag verkligen känner lite extra för. Gissa vem?

Ville Valo, sångaren i det finska bandet HIM. Han är helt otrolig den människan. Hans röst får mig att rysa och de bärnstensfärgade ögonen får mig att skälva. Dessutom skriver helt otroligt bra låtar och har sötaste skrattet någonsin hahah. Nej, han är min ögonsten.

Hamnade i diket

Idag så hamnade jag och min kollega i diket! Vi hade precis åkt från kunden så fick vi sladd och for ner i diket. Bilen hamnade lite på sidan och på den sidan satt så klart jag. Men jag klarade mig bra, fick inga skador och bilen mår fint. Dock var det inte så kul att klättra sig ut ur bilen. Var som att klättra upp för en stege.





Stormigt ute

När jag gick ut till bilen så var det första jag hörde ett dån. Det blåste så pass hårt att det dånade. Det är mysigt när det blåser, men inte när det är -5 ute.

Jag startade bilen och började skrapa rutorna för att få bort det tunna lagret frost/is. Det var då jag insåg att det var även isigt på insidan av rutan. Ni skulle ha hört min suck.

Men sitter på tåget nu i alla fall ov
Ch tänkte ta mig en liten tupplur. Somnade ju inte förrän vid ett på natten... Usch.

Jag erkänner, jag gråter

Jag ska vara ärlig. Så fort jag råkar få syn på en bild på dig i min mobil så försvinner muren jag byggt upp gentemot dig och jag börjar gråta. Jag gråter bara jag ser dig. Känslorna jag kan få bort men att inte få umgås med dig dödar mig. Varenda cell i min hjärna skriker efter dig och jag... jag saknar dig.

Vad har jag gjort dig?

Jag såg inte frisk ut

Tog för en stund sen en dusch i förhoppning om att bli piggare. Kände mig piggare efter den i alla fall. Tills jag ställde mig framför spegeln. Jag såg ut som en knarkare som varit beroende av knart i flera år. Usch. Måste vara väldans trött.

Ska skriva vidare på min bok, fortsätta hämta inspiration från musik och fortsätta messa med Kitty men sen så ska jag sova. Jobb i morgon ju!

Natti

Myser framför teven

Jag kom hem klockan 16.00. Det gick helt okej att jobba idag, men jag saknade efter min mysiga säng. Tror inte jag somnade förrän vid 0.30 och fick därefter inte så mycket sömn. Mitt eget fel - men det är svårt att försöka sova när man är rätt så pigg.

Försökte hinna med 14.39 tåget så att jag kunde åka samtidigt med Kitty och Robin, men missade den med exakt 5 min och jag blev typ ledsen i ögat. Men jaja, ska ju träffa dem på nyår så jag får ha lite tålamod och vänta till dess,

Nu så försöker jag hålla ögonen uppe och käkar lite godis. Fick godis för ett år typ kändes det som i julklapp. Ska nog mumsa lite chips också snart hihi. Jag är lite beroende av chips tror jag.

Nu ska jag titta på ett program som heter "Andar - finns dem?". As bra program. Och snygg programledare..!

Dag 21 - Min favoritårstid

Årstider har sina för- och nackdelar och det känns därför svårt att favorisera en. Men jag har faktiskt en favoritårstid och den har jag alltid haft som favorit genom alla dessa år. Och det är vintern.



Det jag älskar med vintern är den vackra snön, den härliga kylan (som ibland kan göra en tokig och få en sömnlös), mörkret och kunna ha levande ljus. Det älskar jag

Men tätt efter vintern kommer hösten och jag älskar den på grund av alla vackra färger på bladen, mörkare kvällar, kyligare dagar och kunna ha varmare kläder och mössa!

Våren och sommaren är jag inte så jätte förtjusta i, men visst de har sina fördelar också även om nackdelarna är tyngst!

Måste sova

I morgon ska jag släpa mig upp ur sängen 5.30 och det kommer kännas så segt! Borde ha somnat för en timme sedan för att få en bra sömn, men självklart är jag rätt pigg. Vaknade ju tio idag så jag kommer troligen inte somna förrän efter midnatt nån gång.

Men ska inte klaga. Jobbar i två dagar bara och sen är det långhelg igen!

Dag 20 - Mina drömmar

Jag är en riktig drömmare och har många olika drömmar. Men de största drömmarna jag har är:

♥ Att få bilda en egen familj
♥ Bo i ett hus
♥ Bli en författare
♥ Resa iväg till ett land i en vecka med den jag älskar
♥ Ha mysiga djur
♥ Få må bra och vara frisk

Det är väl mina drömmar just nu i alla fall. Sen så ändras de varje år.

Julklappar från vänner



Dessa saker fick jag från Lotta och Kitty och blev så otroligt överraskad och glad över dem

Från Lotta fick jag armbandet och den var jätte häftig eftersom den har en liten klocka hängandes som en berlock. Jätte söt!

Från Kitty så fick jag en massa mysiga och användbara saker! Fick fina ljushållare och i ljushållarna fanns två fina värmeljus, en prydnandsängel som är jätte vacker, handledsvärmare (jätte sköna!), doftljus som doftar äpple och kanel och så fick jag även en fin stjärna.

Tack för era gåvor, de gjorde mig jätte glad!

Morgonbus med Yang



På morgonen så gick jag och mamma ut med Yang på gården. Medan mamma skottade snö så kastade jag snöbollar med Yang som han jagade efter. Sedan gick vi ut på baksidan och mamma kastade sig i snön medan Yang hittade en pinne som han lekte med. En underbar morgon.

Julklappar från familj



Detta fick jag från min familj, helt underbara är dem Fick presentkort till Valbo köpcentrum, choklaaaad, doftljus, sminkset och ett par hörlurar som jag inte fick med i bild.

Sedan fick jag också saker från mina vänner men det visar jag i morgon när jag är piggare.

Vår hund fäller mycket hår



Vi borstade Yang på kvällen och jäklar vad mycket hår vi fick bort från honom. Och ändå var det här lite mindre än vad vi fick bort sist förra veckan. Fattar inte att han kan tappa så mycket! Men det går åt rätt håll i alla fall.

Dag 19 – Favoritmotto

"Innan du kan älska någon annan, måste du älska dig själv"

Mr X

"Bara vänner" ekar fortfarande i mitt huvud som en irriterande mygga man inte kan slå bort. Jag vill inte ge upp om honom, vill inte acceptera en framtid utan honom. Men jag måste. Jag kan inte klamra mig fast i någon som tydligt sagt att det aldrig kan bli vi.

Jag kommer alltid att hoppas. Men jag orkar inte känna mig som en bortglömd docka som väntar på att bli upplockad ur lådan på vinden.

Mr X får ta nästa steg. Jag har tagit mina steg mot honom. Nu är det hans tur. Ju längre han väntar, desto mindre chans är det att jag finns kvar.

En liten stund på stan idag

Idag vaknade jag elva (vaknar aldrig så sent) och sedan drog jag in till Uppsala för att hänga lite med en annan vän, Lotta. Vi kollade runt lite i butiker och åt sedan en kladdkaka med chokladsås och grädde. Mumsigt värre!

Sedan drog jag hem, bakade Rocky Roads och tog sedan en dusch och nu tittar jag på mumien på teven. Mysig dag!

Gårdagens filmkväll!

Det är redan julafton i morgon och det känns som vanligt overkligt. Känns som att det fortfarande är i början av december. Men jag har köpt julklappar till alla i alla fall, lite småskit och sånt.

Igår var jag till Kitty där vi hade en filmmaraton med alla Rush Hour filmerna. Hennes fästman Robbin var också med och även hans kompis Simon. När jag kom dit så böt vi julklappar och jag fick helt fantastiska saker av henne som gjorde mig alldeles tårögd. Fick två jätte fina ljuslyktor, ett par handledsvärmare som hon hade stickat själv, en prydnadsängel som var jätte vacker och ett doftljus som doftar kanel och äpple som ger mig de ultimata julkänslorna!

Sedan gjorde vi pannkakor till lunch som vi tre åt och sedan kom Simon som hade med sig nån pizza. Sedan började vi se på den första filmen och åt chips med dipp.

Vid femtiden så gjorde Robbin i ordning mat medan Kitty och jag åkte och hämtade ris hos hennes föräldrar. Blev bemött utav deras ursöta lilla hund som hoppade en meter rakt upp. Blev pussad av hans lilla mun och sedan åkte vi hem till Kitty och åt mat. Robbin hade gjort kyckling i sötsursås och det var jätte gott! Värsta kocken!

Sedan gjorde vi kladdkaka, såg på julkalendern och såg färdigt på alla filmer. Efter filmerna åt vi en smörgås med julskinka. Första julskinkan för i år! Så gott! Sedan drog Robbin och Simon hem till Robbin där de lanade. Kitty och jag satt och pratade i flera timmar och åkte inte därifrån förrän halv tre på natten.

Jag hade det så jäkla kul. Längtar efter vår nästa filmkväll redan!

Dag 18 – Mina styrkor

Okej, nu ska jag alltid nämna mina styrkor och jag ska inte yttra ett ord om mina svagheter.

En av mina favoritstyrkor är att jag alltid vågat vara egen, vara mig själv. Jag har alltid haft modet att kunna och våga säga nej när jag känner att det inte är min grej. Jag har valt att gå min egen väg med andra ord.

Jag är även envis - väldigt envis. Om jag har bestämt mig för något så gör jag det! Jag ger aldrig upp. Slutar aldrig tro eller hoppas.  Men jag vet samtidigt mina gränser och vågar erkänna fel och misstag.

Det är nog mina starkaste styrkor. Har fler men är alldeles för trött för att orka skriva mer.. Hehe god natt på er.

Nattliga tankar

På lördag ska jag till Kitty och ha ett filmmaraton med Rush Hour filmerna. Kommer bli grymt kul! För de filmerna får mig alltid att le och ger mig magknip efter häftiga skrattattacker. Sedan ska jag panikäta massa gottigheter och skita i min vikt och allt sånt skit. Fram till nyår ska jag bara gotta mig och sedan efter det så ska jag försöka börja träna igen. Måste få upp kondisen igen! Och få en slimmad kropp.

Nej... Måste försöka sova nu. Blir en lång dag i morgon :)

Dag 17 – Min önskelista



♦ Objektiv till min kamera (50mm)
♦ En resa utomlands
♦ En lägenhet i Uppsala
Kärlek
♦ Spotify premium
♦ Halsband
♦ Kläder
♦ Drömfångare
♦ En ny laptop
♦ Photoshop
 
Dessa är mina högsta önskningar just nu. Uppfylls en av dem så blir jag lycklig. Fast det är jag ändå!

Jag ska ha roligt i morgon efter jobbet

Jag är helt slut. Trött. Hungrig.

Dock så har jag redan ätit så hungrig borde jag inte vara. Men det finns mycket man "borde" vara men som man är ändå.

I morgon efter jobbet ska jag shoppa lite med min underbara vän Lotta. Ska köpa lite julklappar till mor, far, syster och vän. Och sedan lite till mig själv också (så klart). Hatar verkligen att köpa julklappar. Skapar så mycket ångest! Ska börja med julklappar redan i september tror jag. Ja, bra idé ju. Det ska jag komma ihåg nästa år.


Var på bio idag



Spontant efter jobbet så drog jag och en kompis från jobbet på bio! Vi såg självklart på The Hobbit och den var så mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat tro. Jag tycker den är mycket bättre än Sagan Om Ringen trilogin. Ska se den igen om jag kan! :)

Dag 16 – En plats jag vill besöka


Venedig, Italien

Jag har alltid velat besöka Venedig, vattenstaden i Italien. För mig är Venedig kärlekens stad och dit skulle jag vilja åka med någon jag älskar. Annars drar jag dit själv med den viktigaste människan i mitt liv - mig.

Sprang på en älskad och saknad människa

Sprang precis på Mr X när jag skulle till stadsbussen. Kände mig så glad efteråt efter vår lilla pratstund. Saknar honom så mycket och det behövdes att få se han en snabbis. Det kommer jag kunna leva på ett bra tag.

Min buss kommer snart och då är det dags att jobba. När jag kommet måste jag ta en tupplur, har fått alldeles för lite sömn de här dagarna.

Hålla det inom sig



Sitter och knarkar denna låt. Trodde aldrig jag skulle gilla en "mainstream" låt som förr spelades 24/7 på radion. Men man kan inte rå för det som fastnar i ens huvud.

Låten ger mig grymt mycket inspiration till min bok jag håller på att skriva samtidigt som den låter mig att slappna av och ger mig chansen att bara få gråta. Den får mig att inse hur pass kär jag är i Mr X och hur ont det gör att faktiskt behöva hålla det inom sig. Trycka undan det. Trodde det skulle vara enkelt - men inget är enkelt. Kärlek är komplicerat.

Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig

Det som är väldigt viktigt för mig är egentid. En dag eller några timmar för mig själv. En stund då jag i ensamhet kan göra vad jag vill som t.ex. lyssna på musik, dansa larvigt, läsa en bok, se på en film, baka - ja vad som helst. Jag kan göra vad jag vill bara jag får tänka ifred, vara mig själv och andas lite.

Även i ett förhållande behöver jag den stunden nån gång ibland. För det hör till min natur att få ensamtid. Annars mår jag dåligt och förlorar mig själv. Tyvärr så är det så. Men jag klagar inte, det är rätt skönt faktiskt. Och mysigt.

Mår sämst idag

Mår så fruktansvärt dåligt och har gjort det hela dagen. Det hela började väl med att jag vaknade upp 3 i natt/morse och kände ett starkt illamående. Jag sprang ner till toan och väntade på att få spy. Men det skedde aldrig så jag tog med mig en hink upp till mitt rum och lyckades sen somna.

Jag vaknade upp halv tio och mådde rätt bra faktiskt. Men sen när vi åkte till Gävle för att storhandla så blev jag snabbt sämre. Mitt huvud pulserade intensivt och jag har aldrig varit med om en sådan huvudvärk tidigare. Jag kände mig så förlamad. Dessutom kände jag mig ovanligt trött och hängig. Och det blev värre ju längre dagen fortskred. Och sedan blev jag hungrig.

Fick en chokladbit av min lillasyster när vi åkte hemåt och jag mådde genast bättre. Kanske fick lågt blodsocker? Jag vet inte vad det var. Mår ju fortfarande rätt dåligt.

Ska försöka sova snart.

Julkänslor



Sitter i mitt rum och myser med tända ljus, julmusik och lite godsaker. Jag älskar sådana här tillfällen då man bara kan sitta och vara för sig själv och njuta av lugnet före stormen. Jag mår så jäkla bra! Så här bra vill jag må hela tiden, det känns som att jag strålar och att inget kan få mig att må dåligt.

Dear You

Lite julklappshandling

God morgon.
Jag sitter här och bara tar det lugnt vid matbordet och äter en skinksmörgås till frukost. Jag tittar ut och ser på det vita landskapet och ler lite glatt för mig själv. Men leendet bleknar bort när jag ser på termometern att det är 0 gradigt ute. Jag vill inte att snön ska töa bort! Och värst är det att det kommer bli snorhalt så fort det börjar frysa på. Kommer bli så jobbigt att köra då...

Så vad ska jag göra idag? Det blir antagligen en tripp in till Gävle med min lillasyster för hon ville handla julklappar. Kanske att jag hittar något fint till Kitty där också. Hon och jag ska byta julklappar men har noll idé på vad jag ska köpa haha.

Nej ska väl göra mig i ordning så drar jag snart.
 
Ha en bra dag!

Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig


Eftersom jag inte kan lägga upp bilder på de som betyder mest för mig så ritade jag dem istället hahah.

De två som är väldigt viktiga för mig är Mr X och en av mina bästa vänner Kitty. Mr X vet ni redan så mycket om. Jag träffade han på min praktikplats och vi kommer varann nära så snabbt! Trots att jag bara har känt han i 8 månader så betyder han så mycket för mig och har hjälpt mig med mig själv mer än vad jag någonsin trott att en människa kunnat göra.

Kitty är någon som jag känt sedan vi var 13 år. Vi blev vänner direkt när vi började högstadiet och har hållit kontakten genom åren. Nu de senaste månaderna så har vi kommit varann riktigt nära igen. Hon är underbar den människan och är så lätt att prata med.

Dag 13 – Mina favoritskor



Jag älskar att gå i sådana här skor! De är bekväma, snygga och rätt luftiga. De passar till allt dessutom. Längtar till sommaren då jag får dra på mig mina älsklingar igen 

Otursdagen slutade med pepparkakor

Jag är jätte trött och det känns som att jag kommer slockna när som helst.

Dagen började bra och det gick bra att städa hos mina kunder. Men på väg hem så fick jag och min kompanjon lite problem. Hennes bil fick punktering mitt i gamla E4:an i Uppsala! Så mitt i kylan och bland alla fartdårar så bytte vi (hon) däck. Hon bytte till reservhjulet så att vi kunde ta oss därifrån fort som tusan. Men när hon sänkte ner bilen så såg vi att även reservhjulet hade punktering.

Så vi blev stående ett bra tag där på vägen och frös lemmerna av oss i väntan på bergningsbilen. Men den dök aldrig upp så vi åkte lååångsamt vidare till kontoret där jag njöt av värmen och goda pepparkakor!

Du gör mig galen

I går kväll grät jag floder. Mr X och jag messade varann och jag försökte visa mig obrydd över det faktum att vi inte kan vara tillsammans. Trots hans svidande ord så känns det ändå som att vi är menade för varann. Jag kan inte förklara känslan mer än att jag aldrig känt den förut. Och det gör mig både rädd och förtvivlad.



Men jag försöker att inte tänka på det. Det viktiga är att vi är vänner. Skulle inte orka med vardagen om han inte fanns där. Mitt hjärtegull.

En påse med dumle!

Idag var det rätt sköna jobb som jag fick. Åkte ut till Märsta och Sigtuna och städade och de husen hade så pass mycket tid att man inte behövde stresa. Man var tvungen att slöa för att inte få tid över. Jag fick även godis, en påse med dumle från den första kunden och jag blev så glad! Godis tackar jag inte nej till.

Dag 12 – Något jag saknar

Liten skum titel.. något jag saknar? Var för något saknar jag? Jag saknar faktiskt inget. Kanske en lägenhet.. Vill gärna ha en egen liten lägenhet som jag kan kalla för "mitt egna hem". Jag trivs så klart jätte bra här hemma, men jag vill bara gå vidare i livet och växa.


Men, jag saknar en människa så mycket att det gör ont. Vill bara att han ska dyka upp här, hålla om mig och säga "Överraskning!". Hade varit gulligt.

Fucking rubrik

Jag ser inte fram emot denna arbetsvecka. Egentligen så har jag det rätt chill ändå, slutar ungefär 2 varje dag. Men jag ska flyttstäda och storstäda måndag och tisdag och jag HATAR verkligen det. Flyttstäd är värst. Storstäd är rätt okej ändå, men bara om man har tillräckligt med tid.

Ikväll så ska jag försöka mysa till det med tända värmeljus, lugn musik, internet och... aa någonting mer. Kanske att jag skriver något också. Jag vet inte. Bara gör något jag känner mig för att göra.

Mr X har inte pratat med mig sen i onsdags och jag mig bara deppigare och deppigare. Jag går inte runt och är ledsen eller bitter eller är öppet låg. Jag är glad och mår bra på riktigt. Men bakom allt det glada är jag ändå ledsen.

Whatever... Jag orkar snart inte bry mig.

Bästa helgen!

Jag har haft en fantastisk helg! I fredags efter jobbet så satt jag hemma med familjen och myste framför teven med godsaker. I lördags var jag med mina två närmaste vänner och vi såg på skräckfilm, lagade pizza, bakade scones och drack te, såg på kattungar och pratade om allt mellan himmel och jord. Idag (söndag) så åkte jag in till Uppsala och var med en annan god vän. Vi lunchade på mcdonalds och gick sedan runt i affärer och kikade innan vi skiljdes åt. Hade det jätte kul idag och igår!


Glass på McDonalds

Dag 11 – Min favoritsport

Fotboll. Helt klart!

Anledningen till att jag älskar fotboll är för att jag själv spelade fotboll när jag var yngre och jag älskade det. Min roll i laget var målvakt och center. Jag skryter inte, men jag var en bra målvakt och släppte sällan in något mål. Jag var orädd och kunde slänga mig framför motståndarnas fötter utan att oroa mig för att få en spark i ansiktet. Dessutom var jag rätt snabb och uthållig så jag passade bra som centerspelare.

Jag saknar fotbollen. Det höll mig i gång och jag mådde bra av det. Var en i gänget liksom.

Nu för tiden så tittar jag på fotboll och försöker hålla mig i form på andra sätt.

Someday

Someday you'll realize how stupid you was

Längtar till helgen

I helgen så ska jag till en kompis och se på skräckfilm samt äta scones och dricka lite te. Ska bli jätte mysigt! Bättre att hänga med kompisar än att ligga hemma och deppa över Mr X.

Men jag är stark. Stark.

Dag 10 – Det här får mig att gråta

Ärligt talat så gråter jag av allt.

Jag gråter när jag är glad, arg, ledsen, upprörd, irriterad och lycklig.

Jag gråter när jag ser utsvälta barn, misshandlade djur, läser om våldtäkter, ser en tappad glass, begravningar, en död fågel - ja vad som helst.

I hela mitt liv har jag varit en känslosam person som har lätt till tårar och jag skäms inte över det. För det är skönt att gråta och skulle inte vilja vara den som har svårt att gråta.

Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...

Oj vilken fråga... Ska jag vara ärlig så är jag faktiskt nöjd över mitt utseende. Visst finns det delar av mig jag önskar att jag kunde förändra, men jag är jag. Jag skulle nog inte vilja se ut som någon annan.

Men om jag är tvungen att välja så blir det svårt. För det finns så otroligt många vackra människor i världen. Just idag så känner jag mig för att byta utseende med Megan Fox.

Trött och ensam

Jag är jätte trött! När jag kom hem så råkade jag somna medan jag låg i sängen med min laptop. Vaknade upp av att pappa ropade att det var mat. Och jag är fortfarande sjukt trött. Ligger just nu och muntrar upp mig Pewdiepie. Hahah han är så rolig. Och uppfriskande.



Plötsligt känner jag mig så ensam. Fastjag är egentligen inte så ensam. Jag har ju mina vänner och min familj. De här 8 månaderna har jag fäst mig mycket vid Mr X. Han har varit en axel att luta mot när jag behövde gråta och lätta på mitt hjärta. Han har funnits där mer än någon annan någonsin funnits för mig. Han har lyssnat på mig, tröstat mig och uppmuntrat mig. Han har gjort mig stark och jag har aldrig mått så här bra under hela mitt liv.

Men på senaste tiden har han betett sig så... konstigt, annorlunda. Han har inte varit samma Mr X som jag har lärt känna och jag känner inte längre att jag kan prata med han. Det känns som att han har sina egna bekymmer och sitt egna liv. Ett liv som jag inte är en del av. Så ja.. Det känns ensamt nu. Ensam med mina tankar och känslor.

Men jag klarar mig. Det gör jag väl alltid till slut.

Bensinstopp mitt ute i ingenstans

Mamma slutade jobba vid fyra och jag skulle åka och hämta henne i sin lilla blå bil. Typ 2 km kvar till hennes jobb så fick jag bensinstopp. Mitt ute i skogen. I -21 grader. Kunde ha haft det roligare.

Ringde genast pappa som skulle komma med bensin och ringde sen mamma för att berätta det inträffade.

Satt där i bilen och tänkte "Äh, det är fortfarande varmt i bilen. Det kommer gå bra". Tio minuter senare satt jag och skakade av köld! Det var så förbaskat kallt och när jag gick ut ur bilen så var det ännu kallare så jag gick in i bilen igen och bad till gudarna att pappa skulle komma snart.

Men överlevde. Inga zombieattacker och kylan tog inte kål på mig. Tur att jag hade halsduk och mössa på mig!



Så när jag kom hem så värmde jag upp kroppen med äkta varm choklad

Mannen som får mig le



Detta är PewDiePie, mannen som får mig att genast må mycket bättre. Mår jag dåligt och känner mig mörk så går jag genast in på hans YouTube sida och kikar runt bland alla hans tusentals klipp som han spelat in.

Tack PewDiePie för att du finns!

Bilen är död på grund av kylan

Klev för en gång skull upp rätt tidigt för att kunna förtära lite frukost och varm choklad. Kommer ut till bilen och ska starta den. Den går inte igång. Kommer in och inser att det är -19 ute och svär högt för mig själv. Jag tror jag försökte starta bilen minst 20 gånger och den gick igång ibland men den la av rätt snabbt igen. Dessutom var bilen jäkligt isig på både utsidan och insidan.

Så jag blev hemma idag. Lite sur över det faktiskt.

Men jag ska lägga mig och sova lite i några timmar och sedan ska jag försöka tända pannan så vi får någon värme i huset.

Natti!

Jobbig vecka

Denna jobbvecka kommer bli jobbig..! Mycket jobb och knapp nån tid att vila. Önskar att man bodde i stan så man kunde komma hem tidigare och slippa pendla i 90 min. Men jag tjänar pengar i alla fall och håller på att spara ihop en slant till en framtida flytt. Längtar till en egen lägenhet!

Men samtidigt så känns det tryggt att bo hemma. Har ju bott här i hela mitt liv och självklart är det lite ångestfyllt att behöva lämna sitt hem.


Dock så kommer jag nog inte flytta på ett tag så det är ingen idé att oroa sig i onödan.

Saken är den att...

Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i



Oftast brukar jag ha utsläppt hår, bara för att jag är lite lat. Men jag trivs bäst i att samla håret i en fläta eftersom det smickrar mitt ansikte. Annars ser jag ut som en hippie typ eftersom mitt hår är så långt.

Första advent

 


Bara tre veckor kvar till jul. Helt sjukt egentligt. Tiden rinner iväg och snart är det ett nytt år.

Underbar dag

Brr det är -10 grader ute och solen strålar glatt från den klarblå himlen. Det känns så magiskt och fint att titta ut på det vita landskapet som glittrar sött i solens sken.

Tror jag ska dra ut och fota lite mer. Älskar att fånga sådana här fina ögonblick på bilder.

Winter wonderland

mablo

om allt och inget

RSS 2.0