Kvällsmusik



Har hittat ett nytt favoritband

Äntligen kan jag åka hem

Har slutat för idag och sitter nu på upptåget och väntar på att den ska åka. Jag vill kunna visa mitt kort så att jag kan somna. Är helt jäkla slut! Och dessutom grymt godissugen. Skulle utan problem smälla i mig 2 st 200 grams ckladkakor. Jag är en godisråtta.

För tidig

Ställde klockan på sex eftersom jag kunde ta en sovmorgon idag. Så fort klockan ringde så hoppade jag upp ur sängen, kläddd på mig, borstade tänderna och drog sedan iväg för att jag trodde att jag hade försovit mig.

Så nu sitter jag i bilen och chillar i väntan på nästa tåg. Kanske man får sig en liten blund?

Slöar

Idag städade jag på som vanligt. Inget speciellt hände. Sitter hemma nu och tar det lugnt på soffan. Pratar lite med Mr X om hans GIGANTISKA soffa som var fett mysig. Vill också ha en sån!

Sitter även och väntar på att Kitty ska logga in på facebook så man får prata med henne. Är lite hungrig också trots att jag slukade i mig chili con carne ganska nyligen.

Sugen på helg nu.

Sömniga hundar

Väntar på stadsbussen





Sitter ute på en bänknoch väntar på stadsbussen som ska ta mig till min första kund. Lite kallt är det men inte så farligt. Varit med om kallare väder!

Efter min första kund ska jag dra till Mr X och göra sjuklingen sällskap medan jag väntar på att klockan ska bli 14.30 så jag kan dra till min utbildning som börjar 15:00. Är inte det minsta sugen på att vara där i 4 timmar men samtidigt är jag nyfiken på vad det kan handla om.

Nej nu fryser jag om fingrarna! Hej så länge.

Inte alls sugen på att uppleva morgondagen

Är inte alls sugen på att jobba från 8-12 och sen gå på en varumärkesutbildning på jobbet från 15-19. Känns som att den dagen kommer att bestå av att vakna, resa, jobba, lyssna, komma hem, äta, fixa matlåda och sova. Ser fram emot det? Nja... Inte direkt. Men man får betalt iaf!

Lyckans dag!

Oj oj oj vilken dag det har varit! Först så får jag ett glatt mess från Kitty som nästintill skriker ut sin glädje över att ha klarat tentan. Och jag blev lika glad och gick med ett leende hela dagen. För det innebär att hon får studiemedel och vi kan börja förbereda oss inför ett äventyr i Irland i höst!!

När jag kommer hem så får jag reda på att min bil klarade ombesiktningen idag och det gör att jag blev dubbelt så glad! Kan dagen bli bättre? Jo jag hittade väldans mycket choklad och chips på bänken som blev över efter helgen.

Oh my God I am going to be fat.

Hemma igen!

Kom hem för någon timme sen kanske från Kitty, tog en dusch och nu ligger jag i sängen och mår inte så bra faktiskt. Det gör ont i magen, mår otäckt illa och har lite huvudvärk. Jag hoppas innerligt att det inte är någon magsjuka på gång.

Hade en fantastiskt rolig helg och den blir nog lika rolig nästa vecka. Bad på fredag igen, filmkväll på lördag och hem på söndag. Allt bara rullar på och livet känns härligt igen. Underbart!

Nä ska strax sova nu så man orkar jobba i morgon! Hade dock helst legat hemma i sängen nästa vecka.

Ligger i sängen och lyssnar

Vi har precis sett den tredje filmen av pirates of the caribbean och i morgon så kommer vi se den sista filmen. Blir bra det här. Ligger i Kitty och Robbins gästrum/datorrum och lyssnar på Kitty och Robbin som pratar i rummet intill. De är roliga att lyssna på!

Usch snart så börjar en ny arbetsvecka och det är med både sorg och glädje. Det dryga är utbildningen på tisdagen som håller på till sju och det positiva är badet på fredagen och en ny filmkväll på lördag! Bäst!

Nä nu ska jag nog sova eller nåt sånt. Natti!



Är hos Kitty igen!

Det var grymt kul igår när vi simma! Robbin och Simon följde med och jag fick reda på det när jag hade kommit till Kitty. Först blev jag lite "Va? Ska de se mig näst intill naken" men det var inte farligt alls. Hade grymt kul i alla fall!

Idag är jag hos Kitty igen och ska sova över här. Vi ska se på film (pirates of the caribbean) och äta massa godsaker!

Simma idag

Har precis slutat och sitter nu på upptåget hemåt. När jag kommer hem ska jag packa badkläder och sedan dra till Kitty och så åker vi och simmar. Ska bli skönt att röra på sig och väldigt skonsamt är det för lederna.

Är hungrig. Ska försöka släpa med mig Kitty nånstans så vi kan äta något. Är bra sugen på kebab eller en ostig pizza! Mmmums.

Blir en bra vecka det här

I helgen på filmkvällen så kan inte Simon komma eftersom han ska på spelmanstämma på lördag. Så synd tycker jag. Men han ska komma på nästa filmkväll i alla fall och vi andra tre ska ha roligt ändå! Dessutom så ska jag simma på fredag med självaste Kitty. Vi eftersträvar att för en gång av alla bli nöjda med våra kroppar! Det är egentligen ingen fel med min kropp, den är fin. Men jag vill själv känna att jag vågar visa mig i bikini och mer åtsittande kläder utan att känna att jag skäms över mina breda lår och... ja låren är det enda jag inte gillar med mig. Annars är allt annat toppen.

I morgon är det jobb i alla fall och ska även köpa mig badkläder. Beställde bikini för 2 veckor sedan men har fortfarande inte kommit. Skit!

Nu blir det Pewdiepie och sedan ska jag sova :)

Mysdag

Blev en ledig dag för mig trots allt. Ska nu baka något smaskigt och mysa vidare med datorn. Är just nu inne på weheartit.com och drömmer mig bort i alla vackra bilder 

Fantastisk helg i sikte!

Längtar till på fredagen och lördagen så himla mycket! På fredagen ska jag kolla upp en billig 2:a och se om den finns kvar och sedan ska jag och Kitty bada och basta. På lördagen är det dags för ännu en fantastisk filmdag med Kitty, Robbin och Simon! Denna gång ska det ätas köttfärsås som Simon ska laga och sedan ska vi plöja igenom 4 filmer från serien Pirates Of The Caribbean. Låter inte det fantastiskt så säg!

Scared

Har precis ätit lite tacos

Veckan började lugn och bra. Köpte smarties och knaprade på det innan jag åkte till min enda kund idag. Städade där på 3 timmar och åkte sedan hem och tog det lugnt. I morgon står jag som vikarie hela dagen så förhoppningsvis så är jag ledig i morgon och det vore sjukt nice. Då ska jag baka en kladdkaka, dricka saft, se på film och hänga framför datorn.

Men jag ska inte göra upp planer, kommer bara att sluta med att jag får en kund ändå i morgon. Och det gör väl inget det heller. Tackar inte nej till mer pengar.

Gooodis

Olika världar

Pratar lite med Mr X och Kitty just nu. Känns som två olika världar på en och samma gång. Surrealistiskt.

Cliffs of Moher



När jag och mina vänner ska till Irland så är denna plats det första jag vill besöka! Så magnifikt!
 

Tom Fletcher - my darling

De hemska -20 dagarna har försvunnit och idag visar mätaren på endast -1. Galet hur fort temperaturen växlar, man hinner aldrig vänja sig vid en temperatur förrän det har ändrats drastigt till en annan.

Igår hade jag väldigt kul i alla fall. Rensade igenom youtube på alla videos på McFly. De är så fantastiska och så snygga! Min favorit i bandet är Tom Fletcher - fruktansvärt snygg är han och har en otroligt fin personlighet.



Så synd att han är gift.

No Freedom

 

Hemma igen!

Kom precis hem från lilla tjejkvällen hos Christine där vi dreglat över McFly och ätit massor av godsaker. Orkar inte skriva något speciellt. Ska drömma iväg till Irland och andra framtida resmål.

Tenta

Pratar med Kitty just nu och hennes tenta gick asbra! Jag håller tummarna för att det gick vägen. Hon kämpar på så mycket min fina vän och hon förtjänar att klara detta! Hon tentade om något som kallas WHO - har ingen aning om vad det är.

Trodde jag skulle vara hemma idag

Jag ligger här i sängen efter att ha ätit frukost och pratat med föräldrarna lite. Det är hela -19 grader ute och känner mig inte alls sugen på att lämna huset alls idag. Men det ska jag göra ändå! För jag och Kitty ska till Christine och kika på McFly klipp och mysa! Kommer bli kul faktiskt. Och sen när jag kommer hem så ska jag äta tacos med familjen. Blir en toppen dag!

God natt

Har kärat ner mig i McFly

Drömmer mig bort till Irland



Ska till Irland om exakt 13 månader och det känns som att jag klättrar på väggarna och hänger i gardiner. Vill dit nu!
 

Hela nio år blev brorsdottern



Idag fyllde min brorsdotter hela 9 år. Hon har blivit så stor min lilla bortskämda troll. Efter jobbet rände jag runt efter en present till henne. Skulle köpa en Monster High docka men var slutsåld i city. Så jag drog till Boländerna och hittade en där. Billigare också!

Sedan satt jag en stund hos brodern min och åt tårta och kaka medan hon öppnade presenten och blev jätte glad! Kändes bra i fasterns hjärta.

Sitter i Stenhagen och lunchar

Sitter och har lunch samt lyssnar på radio. Är ensam men det är ändå mys. Speciellt nu när det snöar ute. Harmonisk dag! Känner mig lycklig!

Sitter även och drömmer mig bort till Irlands magiska landskap. Önskar att jag kunde åka nu nu nu nu! Men jag får ha tålamod och fortsätta spara pengar :)

Ludde bus


Idag på jobbet träffade jag på en hund som heter Ludde och var alldeles bedårande. Hur söt kan en hund inte bli? Och när jag kom in så sprang han glatt runt med en boll och ville leka. Ska lätt skaffa en pudel. Eller vad det nu är för slags ras. Troligen dvärgpudel om det ens finns nån sån ras.

Ska strax sova och samla energi inför morgondagen. Är väldigt kallt ute nu; -15 grader. Vill inte... Tar typ tre år att skrapa bort all is på rutorna.

Blir kär på nytt



Blir kär på nytt i låten 

Dags för att sova antar jag

Skulle gärna vilja sitta uppe hela natten och drömma sig bort på vår Irlandsresa nästa år. Men måste få lite sömn inför en tuff arbetsvecka.

God natt, sov gott.

Bästa helgen - igen!

Har ganska precis anlänt hem efter en helt rolig och galen helg hos Kitty och Robbin. Vi hade en "filmkväll" hos dem och Simon var också med. Vi började kolla på film vid 2-3 tiden. Vi såg på alla fyra Underworld filmerna och tog pauser mellan varje film.

Vi åt mat, bakade kladdkaka som vi senare åt, tog långa promenader och chillade lite framför datorn. Kul var det!

Vi planerar även att dra till Irland nästa år, alla vi fyra. Fett skoj det kommer bli! Hoppas bara att det blir av!

Nej nu ska jag ta mig en dusch, chatta vidare med Kitty och se om Robbin nån gång ska spela på wordfeud mot mig. Segisen!


Jobb i morgon och bryr mig faktiskt inte om att det kommer bli en seg vecka med tråkiga kunder. Fredagen är ett undantag.

Sjuk

Blev hemma idag från jobbet. Förkylningen lyckades vinna över mig idag. Har varit hemma och vilat hela dagen men känner mig fortfarande påkörd av en lastbil. 

Fin klänning som man egentligen bara ser halva av



Min fina oanvända klänning. Måste försöka använda den någon dag.


Blev plötsligt väldigt nervös inför helgen. Många tankar, nervösa ryckningar och fnitter. Oh my god. Liksom. Hah.

Trötter

Jag är så grymt förkyld! Snoret rinner och rösten skiftar i olika tonlägen som om jag vore i målbrottet. Var knappt att jag orkade jobba idag, blev så slut i kroppen. Funderar på att stanna hemma i morgon och vila mig, men pengarna lockar mer faktiskt. Sedan har jag ju helgen på mig att friskna till. Annars får jag helt enkelt bli hemma på måndag.

Ligger just ni soffan och känner doften av pannkakor från köket samtidigt som jag tittar på Grey´s Anatomy på femman. Fredag i morgon och på lördag ska jag umgås med Kitty och Robbin. Ska bli så kul!

Min dag i kort

Så hur var min dag idag? Jag beskriver den med dessa ord: dammigt, katter, lugnt, kärleksmums, film och tupplur.

Det var en vanlig dag idag. Vakna, åka till tåget, gå till jobbet, jobba, åka hem, äta mat, slöa framför datorn, ta en dusch, se på film och sedan lägga sig. Så ser dagarna ut för mig på vardagarna. Soft ändå!

På lördag så är det filmmaraton! Jag ska till Kitty och vi ska se på alla Underworld filmerna :) Grymt kul!! Älskar att umgås med Kitty, bättre kompis kan man inte få!

Vänskap

Min älskade vän nu ska du få se
Att du nästan alltid kan få mig att le

Vi har roligt vad vi än hittar på
Och det är nåt inte alla kan förstå

Till många olika ställen vi far
För vi har en relation de flesta inte har

Därför min underbara vän jag nu säger
Att du är den bästa av alla tjejer

Bakom mörker finns ljus

När mensen börjar närma sig så blir jag alltid så melankolisk. Gråter för minsta lilla och vill bara äta mig fet på choklad och chips. Hatar dessa dagar. Skulle bara vilja gräva ner mig i sängen och tycka att livet är en mörk och hemsk plats.

Men egentligen är inte livet så mörkt. Livet är ljust tack vare mina vänner, min familj, mina djur, jobbet och musiken. Livet är vad man gör en till. Vill man ha ett ljust och lyckligt liv så får man göra den ljusare genom att göra saker som gör en glad. Man kan inte sitta och tro att det kan ändra sig bara så där utan att lägga manken till.

Man får kämpa.

Dag 30 - Min högsta önskan

Att få uppleva kärleken.



Ja det var den sista på dagslistan. Lite sorgligt. Men det har varit kul att skriva, fått mig att tänka ordentligt. Och har fått lära mig lite mer om mig själv.

Åt kebab idag

Kom hem för en timme sedan och mina läppar är alldeles torra och fnasiga trots att jag har strykt på vaselin på läpparna hela dagen.

Idag var det en skön dag. Hade två sköna kunder som man inte behövde stressa med. De hade gott om tid. Till lunch så åt jag en kebabtallrik med strips i Gottsunda och det var så himmelskt gott! Mums!

Sedan har det inte hänt något speciellt idag. Men i morgon lär jag släpa mig ur sängen ultra tidigt. Har personalmöte halv åtta och måste åka tidigt för att hinna dit. Blä. Tur att det bara är en gång om året.

Äter choklad

Är proppmätt efter en stor portion korvstroganoff och makaroner. Eller ja, portionen kändes stor men var säkert lite ändå. Just nu så äter jag lite på chokladen jag köpte tidigare idag (skrev jag inte precis att jag var mätt? Varför äter jag då choklad?) och leker runt lite på datorn. Sitter på en videchatt med Annamika och det var säkert MILJONER år sedan jag använde en webbkamera. Jag ser lika weird ut som vanligt i en webbkamera.

Lyssnar även på mysig musik via spotify. Älskar musik

Dag 29 - Mina rädslor




• Mörker
• Ensamhet
• Ormar
• Dvärgar
• Misslyckas
• Göra någon besviken
• Inte räcka till
• Såra någon

En väldans onödig dag



Detta köpte jag idag på Hemköp medan jag väntade på att få kunna åka till kunden. Hon vill att jag ska komma tidigast 12 så i fyra timmar fick jag irra runt och åka buss för att slösa tid.

När jag väl kom till kunden strax före tolv så kunde jag inte komma in för hon hade låst fel lås på dörren så jag kunde inte komma in. Frustrerat ringer jag till kontoret och försöker sedan få tag på kunden som inte kan svara i telefonen. Så jag åkte sedan hem efter kontorets godkännande. Kom hem tidigt i alla fall! :)

Hur som helst så älskar jag dessa filmer! Men har dock inte sett den nya versionen av "De fyra musketörerna". Bara den med Charlie Sheen och vad det nu var för skådisar i den förra versionen. Men den är säkert bra - för Orlando Bloom är med i den!!

Lyxar till det med choklad på jobbet

Att älska



En dag ska jag också få veta hur det känns att älska någon 

Tänker som vanligt

Ligger här i sängen och tänker på mitt liv. Jag har alltid tyckt att mitt liv har varit händelselös och tråkig. Det kanske den har varit tidigare men jag är ändå nöjd över mitt liv. Alla händelser i mitt liv har lett till den person jag är i dag och jag är faktiskt stolt över mig själv. För en gång skull.

Som alla människor har jag mina upp och nedgångar. Dagar då jag känner mig extra svag, extra ensam och extra känslofylld. Dagar då man tänker för mycket. Dagar då man minns för mycket. Mitt hjärta och min själ känns ärrad och skirt, som det skulle kunna gå sönder när som helst. Ett misstag och jag är i det där mörka hålet igen.

Men ingen ska få skada mig igen. Ingen ska få den makten att kunna krossa mig.

Mysig lördag med den bästa!

Idag vaknade jag 10.30 och blev så förvånad över att jag sov så pass länge. Normalt vaknar jag mellan 8-9. Men jag kom ju hem rätt sent igår och somnade säkert inte förrän vid 3-tiden.

Igår åkte jag till Kitty och umgicks med henne i över 12 timmar. Det var mysigt och kul att hänga där med Kitty och hennes lustiga fästman. Och deras ursöta djur! Vi tog en lång promenad, såg på filmen Jumanji, åt karlholmsbröd med julskinka på, tittade lite på Grey's Anatomy, åt god mat, spelade wordfeud, myste med 5 kattungar, lyssnade på killar som spelade gitarr och sjöng, såg på färhäxade, åt pepparkakor, åt dumle, åt pez och... pratade om ALLT mellan himmel och jord. Perfekt lördag!

Dag 28 - Min favoritplats

Helt klart min säng!
Det är i sängen som jag känner mig lugn, trygg och filosofisk. Dessutom så är den väldigt skön att sova i. Så ja, min favoritplats är sängen.

Sängmys med tre sötnosar

Ligger i sängen och lyssnar på musik genom Spotify. Just nu så diggar jag till Pughs version av You Could Have It So Much Without me. Grymt härlig låt!

I morgon drar jag till Kitty en sväng för ha lite lördagsmys. Vi ska spela lite och ha skoj. Får se vad det är vi hittar på!

Så hur dagen varit annars?
Jo den började dålig men blev snabbt bra då vi fick sluta tidigare. Träffade även Lotta efter jobbet och lunchade med henne på MAX. Mötte sedan upp min lillasyster Madeleine och hennes pojkvän Ayia för de skulle åka med mig hem. Gullig kille hon har hittat. Hoppas de håller ihop länge. Kom sedan hem och gjorde två plåtar pizza. Vilade i sängen, tittade på Gladiatorerna, tog en dusch, tittade lite på VM i fotbollsspel (eller vad det nu heter) och nu så ligger jag här i sängen med 3 gulliga katter.

Dag 27 - Min favoritlåt



Jag har många låtar som jag verkligen älskar. Men denna är något alldeles speciell. Älskar den!

Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare

Jag önskar att jag... Eller jag vet inte snarare. Jag gör rätt mycket nu för tiden. Kanske att jag borde resa lite mer och upptäcka världen. Ja, det borde jag göra oftare.

Nä men kanske göra mer utav tiden, fixa små speciella ögonblick. Fika på ett kafé, ha picknick, ta en lång promenad, se på stjärnorna, gå på bio, spela bingo - ja sådana små grejer.

Mitt nyår!

Mitt nyår var det bästa på länge! Kan inte beskriva med ord hur lyckad den var!

Jag drog iväg till byn för att möta upp Kitty och hennes två vänner Christine och Turid. Sedan gick vi till ICA och Hemköp för att handla lite gott. Sedan åkte vi hem till Kitty och Robbin där vi började med att göra en gigantisk tårta och milkshakes på de resterande jordgubbarna. Sedan fick vi en liten undervisning över hur vi ska sminka oss av någon från Mary Kay och det tog kanske 30-40 minuter. Efter det så började vi med att göra potatisgratäng och under tiden den stod i ugnen så spelade vi Alias.

Medan de andra stekte kött så gick jag och Kitty på en promenad med Kittys hund Rex. När vi kom tillbaka så var maten klar och allt var fint dukat. Maten var god!

Efter maten så släppte vi loss till oppa gangnam style som gick på repeat hela kvällen typ. Skit kul! Haha!

Sen så drog iväg till en fest hos Wallin för att säga hej men blev kvar där och hade det kul. Skit mycket folk men alla var schyssta så man trivdes som handsken där! Innan elva så drog vi hemåt till Kitty och Robbins lägenhet där vi dansade ännu mer till oppa gangnam style och käkade sedan tårtan innan tolvslaget. Tårtan var jätte god, men typ en meter hög haha.

Vid tolv så drog vi ut och skålade in nyåret med milkshakes och alkoholfri jordgubbsvin som var olagligt god!

Efter det så satt vi och snacka och spela spel. Hade det allmänt trevligt, skrattade och dansade tills vi blev trötta. Kitty bäddade våra sovplatser och sedan kom vi på att vi hade inte varit onyttiga så vi beslutade oss för att se på film och tjocka chips. Sen efter det så la vi oss. Tror klockan var runt 4 när vi gick till sängs.

Dag 25 - Min drömresa

Min drömresa skulle se ut så här:


Jag och min framtida pojkvän drar iväg på en resa till Venedig där vi ska vara i en eller två veckor. Vi bor i stadens finaste hotell där det finns en dubbelsäng, rumsbetjäning, vacker utsikt över kanalerna och värsta lyxiga badrummet.

Vi åker på kanalen i kanot och myser med varandra, vi shoppar, prova på olika restauranger, upptäcka landsbygden utanför Venedig, dansa och vad man nu kan hitta på i Venedig.

Fokuset på min drömresa ska ligga på oss som ett par och på att bara njuta.

----

Ja så skulle min drömresa se ut. Så det är bara att vänta och se om det dyker upp någon pojke i mitt liv.

mablo

om allt och inget

RSS 2.0