Saknar dig

Sitter på jobbet och tar en tidig lunch, hann aldrig med frukosten. Vaknade upp 5.51 och insåg att larmet aldrig hade ringt. Så det var bara att kasta på mig kläderna och rycka med sig matlådan i bara farten på väg ut till bilen. Missade tåget med bara sekunder, kom sent till morgonmötet och nu sitter jag hos kunden och känner mig mörk.

Den dåliga starten på dagen resulterar i en djup saknad efter min pojkvän som befinner sig allt för långt bort. Jag vill ha han nära mig, vill kyssa han och kunna prata om allt med han.

Nej ska rycka upp mig. Ska städa klart här, åka hem, äta och sen jobba med veden med mina vänner Kitty och Robbin.

Ha en bra dag!

Hej på er

Ligger just nu i sängen och tittar på en serie, Doctor Who. En underbar serie! Simon är i Stockholm så något lär jag göra för att inte dö av uttråking eller smärtsam saknad.

Idag var jag till tandläkaren och mina tänder såg bra ut - som vanligt. Konstigt nog så har inte mina visdomständer fått några hål men en vanlig tand längst bak börjar få lite väl djupa gropar så jag måste borsta den noggrannare.

Nä ska nog slänga in tvätt i tvättmaskinen och försöka få bort smutshögen i badrummet.

Kylig morgon

Det är torsdag - äntligen! Det betyder att Simon kommer hem till mig om bara 24 timmar <3 Dock så känns 24 timmar som 24 dagar men vet innerst inne att timmarna kommer rinna iväg.

När jag gick till bussen för knappt en timme sen så möttes jag av kyla. Det kändes som att det redan var oktober. Tycker att kylan är tidig i år, det är ju bara augusti och augusti är en sommarmånad.

Sitter på tåget nu och ska läsa en bok.

Bio på fredag

Fick ett sms från SF om att de har släppt biobiljetterna till RED 2 så jag skyndade mig att reservera 2 biljetter till premiären. Fick jätte bra platser i mitten och ser verkligen fram emot filmen! Hoppas de här två dagarna går fort.

I morgon natt/fredag morgon kommer Simon hem, min älskade pojkvän som jag saknar så mycket. Ska krama sönder han och be för att han inte ska jobba nästa vecka eftersom jag är ledig hela den veckan.

Nej, dags att jobba vidare.

God morgon underbara värld



Bra film och sjukling


Skräckfilmen vi såg på igår var awesome och vi åt goda chokladmuffins som Kitty hade bakat! Bjöd även på lite kakor och chips som var mumsigt. Dock så var det chips som jag hade köpt som jag inte hade gillar men som Kitty gillar så hon fick lite mer godsaker att äta på.

Vaknade idag, nyss, och var alldeles förstörd i hals och huvud. Min röst var/är raspig och det är ett under om folk kan förstå ett ord från mig. Så jag får bli hemma idag i det iskalla sovrummet och försöka hitta på något kul att göra (se på Dr Who).

Nä nu ska jag försöka sova lite och sen får vi se vad jag ska hitta på härnäst.

Hemmagjorda köttbullar



Idag har det gått bra på jobbet, byggstädade så hela jag var full av gipsdamm och även lugnorna. Både hosta och nös. Hann precis med tåget hem och när jag kom hem pratade jag lite med Simon, sedan tände jag pannan så att jag kunde duscha och sedan gjorde jag mat. Gjorde egna köttbullar, kokade potatis och fixade brunsås. Det var så himla gott!

Gjorde dubbelsats så det blev myyycket köttbullar så jag ska frysa ner det som blev över (vilket var en hel del) och sedan fixa matlåda.

Snart kommer Kitty över och jag ska förhöra henne och sedan ska vi mysa till en skräckfilm. Looking forward to it!

Är uppe med tuppen

Klockan är snart sex och jag ska snart klä på mig och dra ut till bussen för att ta mig in till tierp. Det var inte kul att sova själv eller att vakna själv. Frös gjorde jag också och Simon fanns inte där för att värma mig. "Bara" fyra dagar kvar tills vi ses igen, men det känns som 4 långa, plågsamma år.

Idag ska Kitty och jag se på skräckfilm, få se om jag kommer kunna få nån sömn efter det. Också ska jag hjälpa henne att plugga inför tentan som hon ska ha på fredag.Hoppas verkligen att det kommer gå bra för henne med den!

Nej, dags att dra på sig lite kläder och dra ut till bussen.

Min älskling försvinner bort igen

Och där åkte han iväg igen, min älskade pojkvän. Kvar här hemma blir jag och katten medan han jobbar i Stockholm under veckan. Han blir borta bara tills på fredagen men det känns som en evighet och veckan kommer kännas ensam och tung. Då är det tur att jag bor nära min bästa vän Kitty och har en gullig katt som sällskap.

Ska bara jobba i en vecka och sen blir jag ledig i en vecka, vilket känns skönt! Nej nu ska jag se på något kul, antingen en serie eller på pewdiepie på youtube.

mablo

om allt och inget

RSS 2.0