Äventyr



Fyller idag 23 år och har blivit kidnappad av mina vänner som ska ta mig någonstans. Vet inte vart vi ska men det ska bli kul!!

Lite gos med katten



Myser med min fina misse

En fullspäckad helg!

Det är måndag och jag är ledig. Simon jobbar och jag sitter hemma i tystnaden. Genom fönstret i vardagsrummet kan jag se de gröna träden och den klarblå himlen med små vita moln. Det är jätte fint väder och här sitter jag inne som en annan möglig grönsak. Ska snart gå ut och fota lite samt ta en promenad med söta Yang.

I lördags så var jag och Simon hundvakt åt Rex medan Kitty och Robbin var på en släktträff i Sala. Det gick jätte bra och vi hade kvalitetstid med varandra. Vi såg på Heroes och myste med chips och pizza. En riktig mysdag 


Igår så följde jag med Simon till Stockholm - Lidingö för att fira hans systerdotter som blir 1 år. Där fick jag även träffa på många av hans familj och det blev en fullspäckad dag. Är fortfarande astrött efter den. Mycket nytt att ta in! Där fick vi en jätte god lasagne och en kladdkaka med fruktsallad till. Riktigt gott!!



Just nu så saknar jag Simon och vill bara gosa med han i sängen. Lukta på hans hår och smeka hans platta mage. Så jobbigt att jag inte kommer träffa han förrän på fredagen då vi ska bada i Tierp. Älskar han så mycket att jag vill spricka!
 

Jobbar

Sitter och väntar på stadsbussen som
ska ta mig till min första kund. Känner mig glad idag och vill spricka utav glädje!

Idag ska jag till Simon och mysa med han och troligtvis sova över. Synd att jag ska jobba i morgon bara men sånt är livet. Har dessutom hela heögen på mig att gosa med han så det är ingen fara.

Idag SKA vi se på skräckfilmen OCH äta chipsen.

Seeeeg idag

Sitter hemma just nu och har precis fyllt min mage med choco duo mackor medan jag surfar på nätet. Ute faller regnet och jag kan inte sluta tänka på min mysiga pojkvän. Känns fortfarande ovant att säga pojkvän om Simon, mannen jag i hemlighet gillat i många månader.


Om någon timme ska jag dra och fira min brorsdotter som fyller hela 18 år! Känns som att det var igår hon var en liten åttaåring. Lite läskigt att det bara skiljer 5 år mellan oss och att våra födelsedagar är en vecka ifrån varann. Japp, jag fyller nästa vecka på fredag. Are not looking forward to it. 

Nej nu ska slänga in kläder i tvättmaskinen så det hinner bli klart tills jag kommer hem.

19/5 ett datum att minnas och ära

I söndags skedde det som jag aldrig kunde drömma om. En dröm som
blivit verklighet. Vi blev tillsammans. Simon och jag är nu tillsammans, vi är pojkvän och flickvän och det känns alldeles magiskt.

Är just nu på jobbet och känner ren lycka. En lycka som uppenbarar sig i tårar. Vill inte gråta och tänker inte gråta. Har inte gråtit på en evighet och tänker inte göra det nu på jobbet.

Det har varit intensiva dagar och äntligen börjar allt sjunka in och det gör mig grymt känsloladdad. Jag är inte singel. Jag har en pojkvän. En man som verkligen är den bästa som finns. Min man, min sötnos - mitt allt.

Simon är inte som alla andra män och det gör han otroligt attraktiv i mina ögon. Han är så snäll, lugn, intelligent, vacker, djup, rolig, orädd och omtänksam. Han bråkar aldrig och är inte våldsam för fem öre.

När jag ser på han så är det som om något klickar inom mig, som om en saknad pusselbit fallit på plats. Det känns rätt och det känns bra. Han är den rätta. Det känns så bra!

Mysdag



Simon och jag gjorde lasagne och chokladmuffins med dajm i koppar. Vår första dag helt själva.

Dagdrömmar och jobb

Idag flöt det på riktigt bra på jobbet. Kände mig lite seg bara, men det är jag alltid. Tror jag får alldeles för lite sömn i kombination med för lite mat och vatten. Jag förstör mig själv men ändå gör jag inget åt det. Måste skärpa mig!

Saknar Simon, önskar att det var helg så att jag kunde träffa honom! Är fortfarande lite sur på att han kysste mig i söndags av alla dagar. Kunde ha valt en lämpligare dag så att man slapp drömma sig bort på kyssen som varade allt för kort tid. Mm... hans läppar mot mina. Trodde aldrig att jag skulle få uppleva det!

Borde sova nu, ska ju stiga upp om 5-6 timmar. Men jag kan inte. Vill inte. Hjärnan går på högvarv och jag skyller lite av det på Simon. Han kommer alltid och fyller min hjärna med dumma tankar. He's everywhere!

Bubbly sun

Livet känns bra underbart för tillfället. Allt i mitt liv verkar gå ihop så bra och jag hoppas det håller i sig för alltid.

Jag och Simon messar varje dag vilket är väldigt mysigt! Önskar jag bodde närmare så att jag kunde smita över till han varje dag, men samtidigt så är det bra med lite avstånd så att man bygger upp en saknad. Kitty hoppas hela tiden på att vi ska bli tillsammans och frågar varje dag om vi är det. Mina föräldrar är likadana. Men jag känner mig inte stressad eller pressad. Vi kommer båda fatta det beslutet när vi känner oss 100% redo. Jag är redo men inte riktigt riktigt än. Men snart! :D

Solen strålar just nu in genom fönstret i vardagsrummet och får mina vårkänslor att bubbla över. Älskar våren och hoppas sommaren blir lika underbar 

En kyss

Igår hände det som jag hade väntat på och drömt om så länge. Jag och Simon kysstes! Jag skulle åka hem och vi var ensamma ute. Han gav mig en god natt kram och frågade sedan om jag vågade kyssa han. Det var så mysigt och kan fortfarande känna hans läppar mot mina.

Känns som en ren plåga att behöva vänta i en vecka innan vi ses igen. Jag skulle ha kysst han i lördags då vi sov tillsammans efter cruisingen. Det var så mysigt att sova med :)

Lycklig som tusan!

Det finns så mycket jag vill skriva om den senaste veckan men jag har varken tid eller lust med det just nu. Sitter på jobbet och ska snart börja med dagens arbete.

Men det jag kan säga är att killen som jag har gått och blivit kär i är precis lika kär i mig. Så jäkla underbart! Det finns ingen underbarare känsla än det :D

På söndagsmorgonen skrev han till mig att han gillade mig och på kvällen så sa han att jag är den första tjejen som han har blivit kär i och fått han på fall. I feel so damn special!

Nej nu ska jag försöka landa på jorden och börja med dagens bestyr.

mablo

om allt och inget

RSS 2.0