Inte en bra dag för mig

Usch, har inte mått så bra idag. Jag har varit så trött, hängig, haft ont i halsen och haft ont i magen idag. En riktig dålig dag. MEN... Istället för att ligga i sängen och gnälla så försökte jag göra det bästa utav situationen. Jag satte på en rolig film (little Fockers), kletade på en härlig ansiktsmask som luktade jordgubb och fixade lite gott att äta (gummibjörnar och chips).

Mår fortfarande inte något vidare men det går väl över. Min hy är fin i alla falll och håret är för en gång skull fin idag!

Urinvägsinfektion på G



Nu i kväll började jag få känningar av urinvägsinfektion och det gjorde mig riktigt rädd. Har haft det 2 gånger förut och det var inte roligt. Första gången jag fick urinvägsinfektion så märkte jag inte av det förrän jag plötsligt klockan 4 på morgonen fick jätte ont i njurarna. Jag låg och kved i soffan och kunde inte hitta en enda skön ställning. Och andra gången började jag kissa blod och det sved.

Och jag vill inte uppleva det igen! Så därför tänker jag inhandla tranbärsjuice (som jag hört är jätte bra!) och dricka sådana varje dag i en vecka. Jag ska övervinna infektionen!

"Min flickvän är gravid"

Vaken... Än

Klockan är snart tre på natten och jag kan inte sova.

F R U S T R E R A D

Attackerad av lurpassande mygg och spindlar

Gick precis ner på toa för att lätta lite på min urinblåsa. Blev då genast attackerad av spindlar och mygg! Riktigt traumatiskt var det. Kom ut därifrån med rusande puls och ett myggbett. Aldrig haft ett så stort myggbett, nästan så jag undrar om det inte var extra gift i den myggan som han sparade åt mig.

I will seek for revenge!

Att tänka på innan arbetsintervju

Innan man släntrar iväg på en arbetsintervju så måste man göra lite förberedelser.

Ta reda på fakta om företaget. De blir imponerade och kommer ta dig seriöst om du kan något om företaget.
Fixa alla papper; CV, personligt brev, intyg från tidigare arbeten/praktik, betyg och referenser.
Sätt dig ner och fundera över lite frågor som du kan ställa till dem. Till exempel "Beskriv er arbetsmiljö", "Vad är mest utmanande med denna typ av jobb" och "Hur ser framtiden ut för företaget". Visa att ni är intresserade!
Planera din klädsel. Se till att du inte kommer dit i trasiga kläder, med en keps på huvudet, hundra smycken eller i för avslöjande kläder. Klä dig helt och rent.
Förbered dig mentalt på alla möjliga frågor som de kan ställa, så du inte sitter där och vet inte vad du ska säga.

Det finns säkert mer som man ska tänka på, men det ovan är det viktigaste. Så jag har 5 dagar på mig att vara så välförberedd som jag kan bli!



Arbetsintervju

Jaha dags för intervju igen! Den här gången blir det hos ett seriöst företag och jag hoppas verkligen att jag får det jobbet. Vill så gärna börja tjäna pengar och kunna flytta och leva ett eget liv. Håller både tår, fingrar och tungan i kors!

På måndag gäller det.

Små sköldpaddor!


De är så söta! Vill ha en liten sköldpadda :D

Fixade till citronvatten


Skar upp en citron i skivor och la dem i en tillbringare. Sedan fyllde jag den med vatten och nu står den i kylskåpet och gottar sig! Kommer bli gott senare till middagen.

Dåligt väder

Sitter just nu och försöker boka tid med yrkesvägledaren så jag kan prata med henne om min framtid. Men vet inte vad för tid och dag som skulle passa mig. Eftersom vi bara har två fungerande bilar just nu så blir det knepigt att hitta en bra dag. Får prata med mina föräldrar sen när de kommer hem.

Ja, jag skulle ju fota idag. Men vädret är bajs. Får hoppas att det blir fint i morgon.

Så dagen får gå till att skriva på en novell till en tävling, lyssna på musik, skriva på min roman och... göra annat tokigt. Ta en promenad?

Min nya pojkvän


Igår fick jag en ny pojkvän. Säg hej till Herman! 

Vi är vänner i alla fall, bättre än inget alls

Jag har mått bättre i dag. För jag vet varför Mr X bara vill vara vän med mig och den anledning är rätt bra faktiskt och jag håller med han. Sen så får vi se vad som händer lite senare i framtiden. Förhoppningsvis blir det vi två ändå till slut 

I morgon ska det bli fint väder och då ska jag dra på något fint, fixa hår, fixa smink och sedan dra ut och fota mig själv. Haha har ändå inte något bättre för mig.





Innan jag dör...

...

God morgon

Uppe med tuppen - typ. Klev upp strax före nio med huvudvärk och skulle gärna ha sovit några timmar till. Men jag kan inte sova längre än till nio, måste upp senast nio. Ibland händer det att jag sover längre, men det är bara när jag är med Mr X. Slappnar av på ett annat sätt när jag är med honom och bryr mig inte det minsta om när jag lägger mig eller när jag vaknar.


Så.. Vad ska jag hitta på idag?

Trött och hungrig

Jag är jäkligt trött. Men tack vare Mr X's nojja så kan jag inte sova. Vill nog inte heller. Tänker vara vaken så pass länge att jag kollapsar av trötthet. Så mycket skönare att helt plötsligt somna än att ligga vaken och vänta på sömnen.

Hungrig är jag också. Åååh.

Vad jag ser varje gång jag loggar in på facebook

Det gör ont

Jag ville ju vara mer än din vän.
Jag vill ha ditt hjärta.
Jag vill kunna kalla dig min
Jag vill höra dig säga att jag är ditt allt.



Tänk att det gör så ont.

Brustet Hjärta

Känner mig... totalt förkrossad.

...

...

Innan jag dör...

Butterflies

How much you can affect me

Vad ska man hitta på idag egentligen

Håller på att lyssna sönder låten Blue Jeans med Lana Del Rey. Så jäkla underbar.

Jag är lite uttråkad men ändå är det skönt att vara ensam hemma. Kan göra vad jag vill! Jag tänkte dra ut och fota mig själv idag men det är inget fint väder. Regnigt och grått. Men får göra det en annan dag. Kanske kan göra det inne istället.

Det enda jag vill är att distrahera mina egna tankar, orkar inte tänka på Mr X 24/7. VIll bara få ro. Han gör mig så förvirrad.

Mår inte så bra

JAg mår inte alls bra. Svettas, har värsta huvudvärken, tjuter i öronen och jag mår illa. Sjuk?

God natt

Kissnödig - igen

Jag hatar att jag blir kissnödig trots att jag nyss var på toa. Oooh!

Jag vill inte gå på toa nu!

I know I can't have you

You know that feeling?

Lana Del Rey



I jakt på ny musik så hittade jag denna kvinnliga artist med en gudomlig röst. Låten är väldigt bra. Bra text och skön musik. Jag vill bara låta mig sväva iväg på ett par moln.

Ska jag vara ärlig så vill jag kunna gråta till låten, men kan inte.

Söt lemur

Gorgeous Chaos

Bored

Känns lite frustrerande att mitt rum inte riktigt är klart. Det enda som saknas är golv och lister. Och det tar bara en dag att sätta dit allt! Åh vill ha det klart nuuu.

Idag gott folk känner jag mig lite tom och ensam. Eftersom jag hatar den känslan så måste jag hitta på något att göra. Youtube hjälper alltid, att skriva hjälper också och att gå ut och gå. Att umgås med människor hjälper också men det har jag inte lust med idag. Finns inga som har tid heller.

Ah ack du grymma värld.

Miss you

Too much feelings

Oh du kära Mr X, knip mun och kyss mig

Ibland vill jag bara ta tag i Mr X och försöka få han att förstå hur mycket han betyder för mig. Men han bara normaliserar det hela, skjuter bort det. Han är verkligen som en ål, man får inte ett grepp om honom.

Idag kommer det inte hända så mycket för mig. Mina föräldrar och syskon har åkt bort och jag sitter ensam här hemma och smådeppar. Om jag vågade så hade jag dragit in till stan och träffat Mr X. FÖr jag kan känna hur han försöker... hålla sig undan från mig - känslomässigt. Jag kanske betyder mer för honom än vad han försöker få mig att tro?

Nej jag orkar inte att gå i de tankebanorna. Så jobbigt.

Pinsamt

Jag skickade nyligen en ljudfil till Mr X där jag jag sjunger en vaggvisa. Lovade han det för ett tag sedan när han inte kunde sova. Förväntade mig skratt men han tyckte det lät fint. Och det förvånade mig. För jag kan inte sjunga.

Nej nu ska jag sova.

I'm sorry

Hatar tandköttet och konstiga drömmar

I natt gav min visdomstand mig problem. Jag kunde inte sova på grund av att den har irriterat mitt tandkött. Så den är alldeles svullen och ömmar. Jag hoppas den blir bättre i helgen annars kanske jag måste till tandläkaren.

Sedan var det inte bara mitt tandkött som gav mig problem att sova. JAg vaknade ständigt upp av konstiga drömmar. Så utvilad är jag inte. Klev till slut upp halv nio och har varit i gång sen dess. Typ. Har väl mest tagit det lugnt i vardagsrummet.

Ryan Star



En väldigt fin låt jag precis lyssnade på Youtube. Har aldrig hört talas om honom men fastnade lätt för hans röst.

I'm still alive, but bored these days

Utmattad i hela kroppen

Tränade step up vid sju och här helt slut just nu. Det är mycket, mycket jobbigare än vad man tror. Ens uthållighet och benstyrka testas till tusen under passen. Men det är riktigt skönt!

Nu ska jag sova och drömma söta drömmar. God natt!

Svartsjuk på inget

Sökt jobb som en boss!

Nu har jag sökt så mycket jobb att jag inte orkar söka mer. Har sökt mycket idag.

Nu ska jag lyssna på musik och planera lite på hur mitt rum ska se ut.

Sugen på citron

Hade så svårt att somna i natt, fast jag var dödstrött redan vid tio. Somnade nog inte förrän efter ett tiden.

Blev plötsligt hungrig mitt i natten och fick ett plötsligt sug efter citron! Ville ha ett glas kallt vatten med några citronskivor i eller bara äta citronen som den är. Mm.. Vill ha citron nu igen. Minns inte sist jag åt citron, var många år sedan.

Idag ska jag hämta ut ett paket på ICA och köpa ett block/anteckningsbok. Sen ska jag även träna i kväll med några vänner - step up! Har fortfarande träningsvärk sedan vi körde bodypump i förrgår.

Jag lever än

Jag lever!

Var på världens konstigaste intervju i söndags. Eller det var ingen intervju alls egentligen. En kvinna satt och snackade i 7 timmar och vi 19 tjejer satt tålmodigt och lyssnade på henne. Vissa saker var intressanta men... aa jag vet inte.

Var på väg hem i söndags i alla fall på kvällen och var trött, hungrig och hade värk i ryggen. Messade lite med Mr X och klagade lite. Då sa han att jag kunde hoppa av i Uppsala och hälsa på. Det tackar man inte nej till. Lyckades leta upp hans nya lägenheten och blev häpen hur fin den var. Fin utsikt hade han också.

Det visade sig att han inte ville tillbringa första natten själv och jag blev så glad att han ville att jag skulle hålla han sällskap.

Dock så stördes man av bilarna vid 4 på morgonen och hade svårt att somna efter det. Vi insåg sedan att vi hade glömt att stänga fönstret. När vi stängde sen vid 8 så hörde man knappt trafiken.

Nej nu ska jag... skriva tråk CV och Personligt Brev.

Sköldpadda som försöker äta jordgubbe

Är så nervös men lugn samtidigt. Hur?

Nu är biljetter köpta, jag är nyduschad och ligger här i sängen redo för sömn. Fast jag är inte så trött. I morgon ska jag ju till stor Stockholm på intervju och internutbildning så hela söndagen kommer försvinna för mig. Känns lite jobbigt... Hade varit skönare med en vanlig intervju och sen kunnat åka hem. Dessutom är jag jätte orolig inför själva resan. Hur jag ska hitta och sånt. S u c k.

Önskar någon hade kunnat följa med och hålla handen typ haha. Men jag är ju stor nu, hela 22 år gammal. Jag ska klara det här själv. Visa mig stark och modig. Fast egentligen är jag det motsatta...

Nej men... God natt.

Tar det lugnt

Har precis ätit god mat och ligger nu och vilat ett slag. Tänkte gå ut på en promenad senare med hunden/hundarna om det fortsätter vara fint ute. Tänker inte gå i regn. Eller jo det kan jag väl... men mysigare att gå utan regn.

Lyssnar på härlig musik på Youtube. Så långt ifrån rock det kan komma. Men jag gillar det.

Den här låten ska jag kunna spela på gitarr



Den här låten håller jag på att lära mig spela på min gitarr. Den är ganska enkel att lära sig eftersom det är samma melodi igenom hela låten. Skillnaden är bara att på verserna så pickar man och på refrängen så "strummar" man. Alltså spelar på alla strängarna.

Dock så kan jag inte sjunga, så jag får träna min sångröst också.. haha. Jisses.

Min plan är att jag spela den här låten för Mr X! Hoppas han kommer gilla det.

Fick ett utbrott i natt

Mina syskonbarn är här och lever om. Springer, skriker och skrattar. Sötungar.

Själv så ligger jag i mitt rum och tar det lugnt. Mina fingrar ömmar efter att ha spelat gitarr igår och idag. Tyvärr så måste jag (igen!) vänja fingrarna vid stålsträngarna så jag kan inte riktigt spela ordentligt än. Men snart så!

Inatt fick jag värsta utbrottet och skrev till Mr X ett ganska så... argt meddelande. Jag var på dåligt humör igår och det var som en bomb exploderade inom mig. Skrev typ att jag saknade han och att jag fullkomligt sket i att han inte saknade mig osv. Ursäktade mig sen på morgonen och han sa att det var lugnt. Det visar bara på att han är van vid att jag överreagerar och tänker för mycket. Hah..

Sen så skrev han att han saknade mig också för att jag är så rolig och klantig. Det - mina vänner - värmde mitt hjärta 

Pics



Vem har sagt att det är lätt?

Det är inte lätt.


Jag lyckades med att hata Mr X, att tycka att han är dum och behandlar mig så dåligt. Tro då inte att han skriver till mig och allting bara raseras. Jag kan inte hata han, jag kan inte tycka att han är dum och behandlar mig dåligt. För han gör egentligen inte det. Jag kanske kan tycka det ibland, men egentligen gör han inget fel. För... Vi är inte ens tillsammans.

Shoot me, please.

Dagen försvann och nu är jag tokig på mannen

Helt galet. Dagen försvann bara så där! Vid tio tiden satte jag mig ned och tittade på mer avsnitt från Sunset Beach. Helt plötsligt så var klockan fem och jag kunde inte förstå att tiden gick så fort. Jag hann se många avsnitt, hann skrika åt skärmen åt de dumma karaktärerna och jag hann fundera på varför jag ens ser på serien (såpoperan).

Nu så ligger jag i mitt rum och känner mig faktiskt lite låg. Mitt huvud är ett enda virrvarr av tankar angående Mr X. Känner mig fortfarande otroligt bortglömd, osaknad och icke uppskattad. Men samtidigt så känner jag mig omtyckt, "älskad" och rolig av Mr X. Så... Jag vet inte alls vad jag ska tycka, känna eller göra.

Fan att jag gillar han så jäkla mycket. Jag kan inte bara glömma han. Inte nu.

Morrn

Sitter och tittar vidare på sunset beach (finns 845 avsnitt!) så här på morgonen. Ganska fint väder nu, ska nog ta en promenad senare.

Sedan sitter jag och planerar hur mitt rum ska se ut, vad för färger som ska gå i rummet. Funderar på jordtoner som brunt, mörkgrönt, beige och grått. Men jag gillar diskreta färger som puderrosa, gråblå och grönt. Får se vad det blir.

Sunset Beach

 

När jag var yngre, cirka 12-13 år gammal så såg jag alltid på denna serie - sunset beach. Jag verkligen älskade den och var faktiskt den första "serien" jag började följa. Jag såg alltid på den under sommarlovet och blev lite ledsen när sommaren var över och jag kunde inte se den längre.

Egentligen är ganska.. skum. Men den har en speciell plats i mitt hjärta.

Så det är det jag gör just nu, tittar på sunset beach på youtube. Dålig kvalitet men vad gör man.

Att man alltid måste på toa när någon annan är där

Någon gick precis in för att duscha och här i sängen ligger jag och ligger kissnödig. Ooh måste kissa nuu!


Arbetsintervju på söndag. Nervös? Japp.

Logh - Saturday Nightmares



Jag råkade på ett helt underbart band som spelar lugna och melankoliska låtar. Älskar musiken och sångarens röst. Perfekt!

Don't forget me

Someone who will hold me

Gosa


Jag är en riktig myspysgumma. Jag älskar att mysa. Att ligga på soffan med killen man tycker om och mysa tillsammans medan man tittar på film. Eller ligga i sängen hela dagen och bara mysa. Bara vara.

Önskar jag kunde mysa varje dag.

Mardröm

I natt drömde jag att jag stötte på en björn med sin unge. Jag minns att jag i drömmen blev ganska rädd och gick undan. Sedan kunde jag känna hur björnen rev mig på ryggen och det gjorde så ont. Jag lyckades skaka av mig björnen och sprang hem på åkrarna och hoppade över bäcken.

Otäck dröm. Hatar när jag drömmer mardrömmar om björnar, blir så skakis efter det.

Vad som får mig att dreggla




Mm, så gott. Vill ha!

Hur samhället ser på oss

Vill ha choklad - igen!

Det enda jag orkar göra nu är att ligga som en död fisk på soffan och se på teve. Men inte ens det är roande. Ska nog gå upp till mitt rum och sitta vid datorn och bara vara jag.

Är grymt sugen på choklad. Vilken choklad som helst. Åååh ge mig nån.


Helt galet egentligen, jag brukar inte känna så mycket sug för choklad. Oftast brukar det vara chips jag är liten sugen på. Men nu helt plötsligt så går jag runt och har begär efter choklad. Det är ju bara några dagar kvar till helg, jag ska kunna hålla mig till dess.

Dålig start på en fin dag

När jag vaknade för snart 3 timmar sedan mådde jag riktigt dåligt. Jag mådde illa, hade huvudvärk och var väldigt yr. Knappt att jag kunde ge djuren mat när jag kom ner. Ville bara lägga mig ner och vila. Sedan föreslog Mr X att jag skulle försöka äta och dricka något. Så jag samlade på mig lite ork och gick in i köket för att fixa något att äta och dricka.

Måste säga att jag mådde bättre efter det. Men mår fortfarande dåligt. Har fruktansvärd huvudvärk.

Där kom tårarna

Det var länge sedan jag grät på kvällen och det känns jobbigt att det bara kom nu - tårarna.

Jag vill tänka positivt, le och vara bekymmerfri. OCh det är jag. Men ibland - som idag - så ger jag upp. Det känns psykiskt jobbigt för mig att inte kunna vara med Mr X. Det är snart 3 veckor sist vi träffades och jag gillar det inte. När jag praktiserade sågs vi nästintill varje dag. När jag slutade praktisera sågs vi varannan vecka och ibland varje vecka. Men nu har det gått så lång tid och det känns som att jag är den som saknar han och han saknar mig inte alls.

Det är inte jordens undergång. Det finns människor som är tillsammans och som inte träffas oftast alls. Men jag är van med att kunna se Mr X regelbundet. Tänk om det inte är menat att vara vi? Tänk om allt jag kämpar för är helt i onödan? Jag vet vad jag känner för han och det är det jag kämpar för - mina känslor. Men det känns meningslöst om inte han känner det samma.

Känns ändå lite bra att gråta.

Våga ta risker

Bevittna en vacker solnedgång


Det jag skulle vilja uppleva innan jag dör är att få chansen att bevittna en vacker solnedgång som den på bilden ovan. Jag skulle vilja se solnedgången tillsammans med mannen jag älskar mest, mitt livs stora kärlek. Vi ska sitta på en vacker sandstrand som sträcker sig långt åt båda hållen. Det ska vara lugnt och stillsamt, inga störande moment som jobbiga tonåringar eller fulla människor.

Bara vi två, bruset från havet och våra bultande hjärtan.

Dags för sömn

Med huvudet fullt av dekorationsidéer till mitt sovrum så ska jag nu sova. Jag är trött och tänker göra klart väggen i morgon. Skulle ha gjort det idag men jag var alldeles för trött i kroppen för det. Och så var jag lite lat också.


Natti

Svampbob går på strippklubb



Haha den här videon är bara så skön.

En mysig låt

Mums

Haha fick min choklad 

Att vakna upp och se dig bredvid mig

Älskar värmeljus i höstmörkret

När mitt sovrum blir klart - alltså verkligen klart, då kommer jag skaffa en hel del ljus som jag kan tända i höstmörkret och bara mysa. Kanske jag bjuder över Mr X också så vi kan mysa i ljusens sken, lyssna på bra musik, se på film och äta gott i mitt sovrum. Dock så säger han att han är för lat att åka ända hit till mig haha. Men jag ska få hit han på något sätt. Dock när jag är ensam hemma eller om alla syskonen är borta (de är verkligen för mycket).

Jag är så sugen på choklad

Hela min kropp skriker efter choklad och det är hemskt frustrerande. Det är tisdag, en vardag, en godisfri dag. Men varenda cell skriker efter chokladens krämiga konsistens.

"Malin, chooooooklad. Du måste äta choklad. Det är ju så gott och utsökt"

Det är svårt att ignorera den rösten. Och det blir svårare att försöka undvika att köpa choklad när jag ska skjutsa min lillebror till hans flickvän, för jag passerar en affär på vägen. Åh... Det blir nog att jag köper en chokladbit. Åt ju efter allt inget i helgen.

Du betyder mycket för mig

God morgon världen

Jag är en riktig morgonmänniska. Det finns inget skönare än att gå upp tidigt på morgonen och känna tystnaden och lugnet i huset. Älskar min familj, men de är så högljudda och energikrävande.

Men det är skönt att stiga upp och kunna fokusera på mig själv. Göra saker lite som jag vill. Ge djuren mat, fixa till frukost, slå mig ner i soffan och bläddra runt bland alla tevekanaler.

Så vad ska jag hitta på idag?

Idag ska jag göra klart det lilla i rummet. Alltså tapetsera hörnen. Sen kanske jag ska måla golvlistorna.. Får se om jag orkar med det. För hela min kropp är öm och jag har ont i rygg, ben och rumpa. Så idag ska nog ta det lugnt så mycket som möjligt.

Precis lagom

Sömnlös

Och här ligger jag sömnlös i den mörka natten och tittar ut på stjärnorna som tindrar på himlen. Jag är fruktansvärt trött men kan inte sjunka in i drömmarnas värld. Det var faktiskt ett ganska bra tag sedan jag hade svårt att sova. Eller det känns så i alla fall. Men den här gången vet jag faktiskt inte varför jag inte kan sova. Åh, frustrerande.

Önskar att jag kunde sova med Mr X, för det är bara då jag kan sova utan problem. Med Mr X intill mig så somnar jag alltid, ingen tvekan om saken. Han ger mig en trygghetskänsla som får mig att slappna av och det är få människor som kan få mig att känna mig trygg.

Helt slut i kroppen

Hela dagen spenderades i mitt rum med att tapetsera väggarna. Och jag är i stort sett klar! Ska bara göra det sista i morgon och sen så kan jag i stort sett flytta in alla sakerna i rummet. Får se vad far min säger. Han kanske tycker att jag ska vänta med det tills vi har fått hem golvet.

Jag känner av i kroppen att jag har arbetat hårt med tapeterna. Hela ryggen värker och till och med bröstkorgen ömmar. Man kan lugnt säga att jag har jobbat på hårt och förtjänar lite kladdkaka i morgon till frukost (får se om jag orkar göra).

Nu så ska jag titta lite på PewDiePie och sedan ska jag sova.

Puss.

Sjukis

Har varit sjuk hela dagen så jag har inte fått något gjort. Jag har bara legat på soffan med en varm filt och tittat på teven.

KRama kudden

Jag är trött, tänker på Mr X, frustrerad över mitt sovrum och har en huvudvärk. Underbar kväll...

God natt, dags att krama kudden.

Inspiration - Kläder

Allt går åt skogen

Åh det går inte alls bra att tapetsera! Skulle tapetsera över ett hörn och det gick bara fel. Vi skyller på pappa.. Det var han som satte det första tapetet snett. Ska fixa till det senare, orkar inte nu. ÄR så less nu bara för att allt gick fel.

Precis kommit hem

Har precis kommit hem från våran lilla tjejkväll på stan. Vi hade det jätte kul och nu så är jag dödstrött. Så ska sova nu.

Puss

Mina planer för idag

Det var kämpigt att sova i natt. Kunde inte sluta tänka på anställningsintervjun nästa vecka och därefter kunde jag inte somna förrän vid ett. Vaknade sjukt nog vid sju och kände mig rätt pigg. Tvingade mig själv att sova till nio så att jag inte ska se ut som en zombie till avslutningen på projektet. Kommer kännas tomt utan projektet i mitt liv. Projektet 16, 24 har hjälpt mig mycket detta år. Fått ett enormt bra självförtroende och hjälpt mig med allt inom arbetslivet. Och utan projektet så hade jag inte fått tillfälle att träffa Mr X som totalt förändrat mitt liv. Thank You.

Sen i kväll ska jag på bio med mina vänner. VI ska se Cockpit tror jag haha. Gör allt för att slippa känna av saknaden efter Mr X. Jobbig känsla. Känns som att jag saknar han mer än vad han saknar mig.

Arbetsintervju

Jag ska på arbetsintervju nästa vecka! Åh så glad jag är!

Det är ett deltidsjobb som barnflicka men för mig gör det inget alls. Bättre än inget. Nu kan jag verkligen samla ihop pengar till egen lägenhet, resa och plugg. Nu börjar mitt liv ta fart!

Men jag ska inte ta ut något i förskott, vi får se hur det går!

En händelselös dag

Idag har jag inte gjort så mycket. Fönstret står i mitt rum så jag kunde tapetsera resten av väggarna. Men snart ska den upp så i helgen kommer jag bli klar med tapetseringen. I morgon ska jag till ett möte med min projektgrupp för avslutning så jag kommer inte kunna göra så mycket i morgon.

I morgon ska jag faktiskt på bio med mina vänner och sedan ta en liten fika. Det blir mysigt och trevligt. Men saknar fortfarande Mr X  Det var 2 veckor sedan jag sist såg han.

Jag beställde precis lite kläder till mig själv, behövligt!

Need to pee

Kissnödig!

Oooh är så kissnödig!

Gick på toa inte för så länge sedan och nu så behöver jag kissa igen..? Och självklart så är badrummet ockuperad av min bror som duschar med sin flickvän. Min vanliga tur.

Mitt rum

Idag började jag tapetsera ena väggen! Det tog mig hela eftermiddagen att få till den väggen på grund av mönsterpassningen och att få till så att de ligger precis kant i kant. Så svårt! Det är ganska kul faktiskt, skönt att ha något att göra. Men det tar mycket av ens kraft och energi till att få till det.

I morgon ska jag försöka göra de andra två väggarna klara och sedan ska pappa få i det nya fönstret. Mitt sovrum kommer bli så fantastiskt fint. Det kan jag se redan nu.

Målat armarna av mig

Idag gick hela dagen åt till att måla tak och lister. Det tog verkligen all tid och all min energi. Är helt jäkla slut och tänker därmed sova! Förhoppningsvis har jag målat tillräckligt många lager och sliper måla mer i morgon. Och då kan jag äntligen sätta i mitt nya fönster istället för den gamla, mögliga som sitter i nu.

God natt! 

P.S. Jag är helt slut i armarna D.S.

Som om han kunde känna av min energi

Som om han kände av min låga energi så skickade Mr X ett mess till mig precis. Han frågade vad jag gjorde och mitt hjärta smälte. Det kanske inte låter så speciellt för er, men för mig är det. Det betyder att jag finns i hans tankar. Sött.

Nej ska strax sova tror jag. Ögonlocken känns tunga.

Full rulle idag

Idag har jag fixat med rummet hela dagen. Jag har slipat taket (som var asjobbigt! Fick ont i armarna), slipat lite mer på väggarna, dammsugit tak, vägg och golv och sedan har jag torkat av listerna. Så i morgon kommer jag börja måla tak och lister! Yeah!

Dessutom har jag känt mig lite låg idag, helt off. Känns som att jag har varit i en annan värld och inte riktigt varit närvarande. Kan bero på... allt med Mr X. Saknar människan. Suck.

Hon kommer aldrig komma tillbaka


Min katt blev påkörd idag. Jag bröt ihop.
Jag kommer ihåg att jag lät henne ligga i min hand när hon bara var en dag gammal och jag sa "Henne vill jag ha".
Hennes päls var mjuk som silke, ögonen log varje gång hon såg mig, hon älskade att mysa med mitt långa hår och ville alltid bli upplyft av mig.
Jag kommer att sakna henne så mycket.

Åh Lady. Var du tvungen att hoppa ut framför bilen?

Mina planer för idag

Mår inte så bra idag. Tror det är något med vädret (trots att det är extremt soligt).
Jag mår illa, har huvudvärk och känner mig extremt seg. En dag där jag bara vill ligga och göra inget. Men jag ska röra lite på mig i alla fall idag.

Det jag ska göra idag!:
♦ Skriva klart första kapitlet på min roman.
♦ Hitta en danskurs jag ska gå.
♦ Ta en cykeltur på minst 7 km.
♦ Fotografera/Redigera bilder

En lista

Vad gjorde du kl 08 i morse? Jag sov.
Vad gjorde du för 15 min sedan? För 15 minuter sedan tittade jag på Schindler's List.
Vad har du druckit idag? Idag bestod mitt vätskeintag av vatten och saft.
Vad var det senaste du åt? Chips!
Vad var det senaste du köpte? En tidning, veckorevyn (tror jag).
 
 
Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit.
Vad är det för väder hos dig nu? Eh.. Mörkt och ljummet. Molnigt.
Godaste glassmaken? Ischoklad.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det gör jag! 
Sover du tungt? Nja, kan jag inte påstå. Vaknar så lätt. Men om jag är riktigt, riktigt trött så kan jag nog sova genom det mesta.
 
 
Drömmer du mardrömmar? Förut drömde jag aldrig mardrömmar. Men nu för tiden så händer det allt mer. Speciellt om ormar.
Trivs du med ditt jobb/plugg? Just nu varken jobbar eller pluggar jag. Men ska börja plugga snart!
Favoritklädsel? Jeans, linne och skjorta.
Vad ser du om du tittar till höger? En pall med vita färgfläckar.
Vad gör dig glad? Omtanke, leenden och vänner.
 
 
Vad ska du göra härnäst? Skriva klart detta inlägget, gå och kissa och sedan... sova kanske.
Höger eller vänsterhänt? Högerhänt 
Humör just nu? Just nu är jag liten låg men samtidigt hoppfull. Har så bra planer för min framtid och rum. 
Favoritgodis? Mjölkchoklad med helnöt eller någon annan god fyllning.
Kläder just nu? Pyjamasbyxor och linne.
 
 
Hur många kuddar sover du med? Med två kuddar. Oftast ligger jag med huvudet på en kudde och håller om den andra.
Spelar du något instrument? Jag försöker lära mig att spela gitarr på egen hand. Svårt med väldigt roligt!
Morgon eller nattmänniska? Både och. Vaknar tidigt och gillar att vara uppe länge.
Vad är viktigast för dig? Att må bra och veta vad jag vill.
Är du kittlig? Jag är extremt kittlig! Slutar alltid med att jag ligger på golvet och försöker få luft.
 
 
Stjärntecken? Tvilling.
Äckligaste insekten? Kackerlackor är rätt vidriga.
Stökigt eller välstädat? Välstädat. Jag blir stressad och mår dåligt av stökiga miljöer.
Vad längtar du mest efter just nu? Att få ordning på mitt tilltrasslade liv och få börja plugga. Att få flytta längtar jag nog allra mest efter!

En igelkotte som drömmer


Jag totalt smälte när jag såg videon! Man fylls av varma känslor och bara önskar att man kunde ha en egen liten igelkottsunge

Hela jag värker efter han

Han har infekterat mitt huvud.
Han har infekterat mina ögon.
Han har infekterat mitt hjärta.

Jag tänker alltid på honom.
Varje gång jag sluter ögonen så ser jag han.
Mitt hjärta värker av längtan efter han.

Hur kunde han få mig att falla så hårt för han?
Hur kan han vara så hård mot mig?
Hur kan han tro att jag ska kunna leva normalt?
Hur kan jag orka vänta?

Ibland önskar jag att jag inte hade träffat han.
Men då hade mitt liv varit ett mörkt hål.

Hopeless love

Gris och kanin

God middag på er

I natt sov jag ovanligt bra. Somnade till och med fortare än vanligt. Tänk att min ångest berodde på Mr X. Kändes som en lättnad.

Jag håller just nu på och skissar på en födelsedagspresent till han, en liten serie om hur vi träffades och började prata med varandra. En liten parodi. Jag hoppas den blir bra.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Hade lite varmvatten kvar så jag hoppas jag slipper frysa. Skit samma. VIll känna mig fräsch och det blir man av en kall dusch. Hoppas jag överlever.

Saknar Mr X

Jag ligger nu i sängen och myser i det ofärdiga rummet. Ser för jävligt ut. Men jag vet att det kommer bli klart rätt så snart! Känns så ensamt och tomt utan Mr X bredvid mig. Snart har det gått 1 vecka sedan vi sågs och jag längtar tills vi ses igen. Saknar han men vill inte säga det till han. Känner mig så töntig.

Nu så tänker jag kika på en film, messa lite med Mr X om han har tid och sedan sova. I morgon tänkte jag ta en dusch om det finns varm vatten, se lite på tv, fota mig själv och försöka måla taket.

Underbar tröja


Åh vill ha den tröjan.

Text From A Dog

I really hate that

Orkar inte sova i ett ofärdigt rum mer

Nu är jag taggad på att göra klart de jag kan göra klart i rummet! Om 15 minuter ska jag gå upp, klä på mig arbetskläderna, spackla ojämnheter, slipa taket, slipa spacklet, måla taket/lister och sedan kan jag inte göra mer. För sen ska pappa sätta i fönstret så jag kan tapetsera sen.

GREAT!

Gråter inte för att jag är svag

Älskar outfiten

The truth

Mina planer för idag

Sov ytterst oroligt i natt. Jag vaknade upp ofta och gjorde det med en oroande värk i bröstet. Ångest. Hade så mycket ångest när jag sov, drömde och vaknade. Just nu känner jag bara lite av det och försöker tänka på annat. Som mitt rum! Tänkte slipa taket och börja måla den vit idag. Det är mitt mål för idag.

Och var ångesten kommer i från? Have no idea. Jag vet nog innerst inne men jag vill inte gå djupare i det.

Ett möte jag adlrig glömmer


Jag träffade på ett vildsvin idag när jag var ute och gick.

Först förstod jag inte riktigt vad det var. Jag trodde det var ett får eftersom jag var intill en fårhage. Men sedan tyckte jag att öronen såg märkliga ut. Då började den grymta och mitt hjärta stannade till. Det var ett vildsvin.

Jag hörde hur det prasslade intill mig och jag tror det var en unge där. OCh det jag vet är att vildsvin är aggressiva när det gäller deras ungar. Så jag trodde den skulle attackera mig. Stel av chock backade jag långsamt undan, ungarna kom fram och sedan gick de iväg en bit från mig. Jag ringde hem och bad dem att hämta mig NU.

Vildsvinet höll sig kvar och kastade ilskna blickar men sedan skrämdes den av bilen och sprang lugnt iväg.

Är fortfarande skakis.. Jäkla svin.

The Holiday


Spenderade natten med att se på The Holiday. En skön film som får en att tänka efter gällande kärlek och hur man ser på sig själv. Jag tyckte mycket om den.

"En ung amerikanska och en ung engelska bestämmer sig, efter att ha blivit brända av relationer, att byta liv tillfälligt. Det blir en omställning som ingen av dem riktigt kunnat förstå innan. Men framför allt får de båda möjligheten att träffa betydligt trevligare och charmigare män i sina nya respektive länder."

mablo

om allt och inget

RSS 2.0