Uppe med tuppen!

Jag vaknade upp sju i morse och var alldeles för pigg. Hade tänkt att sova länge som till nio tiden ungefär. Men neeej då, då bestämmer sig kroppen för att sju är alldeles perfekt. Bajs.

Idag så ska jag åka till Kitty och vara där över helgen. De ska på påskmiddag klockan tre så jag ska åka dit så att jag är där till fem ungefär. Ska ta med mig twister så ska vi busa med det! Haha ska bli kul!


Kittys hund Rex som är min nya pojkvän 

Långledig!

Jag sitter här i soffan och ser på How I Met Your Mother. Det är kallt inne och önskar att man hade någon söt pojkvän som kunde värma en. Men det har jag icke och får därför nöja mig med täcke och en fläkt. Sitter och lyssnar på Il Divo - Wicked Game och tänker mig bort i oändliga tankar. När jag tänker då tänker jag hur mycket som helst och driver mig själv till vansinne.

Det gick bra att jobba idag, allt flöt på bra och blev glad och pigg av den varma solen. Kom hem rätt tidigt också och hetsåt choco duo på rostad fralla. Jag kommer verkligen må illa av det senare..!

Men nu väntar det en långhelg! Jobbar igen på tisdag så under dessa 4 dagar ska jag verkligen ta det lugnt och mysa. Kommer antagligen dra till Kitty och vara där under påsken. Men det känns samtidigt konstigt att inte vara hemma under påsken. Får se hur jag ska göra.

Jag är inte helt hundra idag men är glad ändå. Rätt så glad i alla fall.

Jag är inte en sådan person som folk faller för

Det känns som att det spelar ingen roll vad jag gör, jag kommer alltid ses som en vän för alla. Genom hela livet har alla mina "chrushar" bara sett mig som vän och vill inte ändra på det.

Jag känner hur jag allt mer börjar falla för en kille och vet redan utgången på det hela. Krossat hjärta och litervis med chokladglass från Ben&Jerry. Han är verkligen underbar och är verkligen den typ av kille som jag utan problem skulle bli lycklig med. Vi är så lika men ändå olika. På något konstigt vis.

Vi har en bra kemi och kommer jätte bra överrens. Han är smart, rolig och en riktig gentleman. Men jag är rädd för att han bara ser mig som vän. Det gör alla. Jag är så snäll. Men det är väl så det är för mig. Kommer aldrig att hitta någon som faller för mig.

Nä nu ska deppfian sova ett slag.

Så trött

Oj vilken kväll! Ttor jag aldrig skrattat, haft så ont och sjungit så mycket! Nu ska jag sova och hoppas på en pigg Malin i morgon bitti.

God natt

Move on

Dagens Låt!



Det låter så vackert när de sjunger på celtiska och älskar musiken!

Öppen mun

Så här på morgonkvisten så ligger man och funderar på mycket. Just nu så ligger jag och önskar att jag ser söt ut när jag sover. Har faktiskt ingen aning om hur jag ser ut när jag sover, men vacker är jag nog inte. När jag somnar på tåget så sitter jag med halvöppen mun och ser fånig ut. Så jag ser säkert lika dum ut när jag sover i en säng.

Jag dregglar också ibland. So awesome.

Fel buss

Efter morgonmötet på jobbet så var det dags att dra till min kund. Hoppade på bussen och läste på nyttjarkortet att man skulle hoppa av vid ändhållsplatsen. När bussen kom fram till sista hållplatsen så hoppade jag av och insåg precis när bussen åkte vidare att jag hade hoppat på fel buss. Eller det var rätt stadsbuss, men jag hade åkt åt fel riktning. Så jag fick stå där och vänta på nästa buss. Epic fail.

Så en timme av min arbetsdag gick till att hitta till kunden. Så himla smart..

Kan inte tänka mig det

Har längtat efter onsdagen

Ikväll så är det Grey's Anatomy och har verkligen längtat efter den, veckans höjdpunkt! Samtidigt så är jag nervös för Kittys skull eftersom hon ska opereras på fredag. Jag ska skjutsa in henne till sjukhuset och vara med henne som stöd. Kitty är jätte nervös och orolig och jag försöker lugna henne så gott det går, men det är svårt. Hur ska man lugna någon som är rädd för operationen och för blodprov?

Det är en titthålsoperation i knäet så det är inget allvarligt. Men hon ska ändå sövas ner och ligga på uppvak i en evighet. När hon rullas in på operation tänkte jag sticka till affären och köpa lite grejer till middagen på fredagskvällen - tacopaj! Tänkte även köpa lite Ben&Jerry glass som jag och kitty kan dela på efter operationen. Sen blir det kanske någon tidning jag kan bläddra i medan jag väntar på att hon ska vakna upp. Ska bli lite mys ändå :)

Sen i helgen så blir det massa spel och mys med Robbin och Simon. Looking forward to it!

Sväva

Miljontals flingor föll ner från himlen och jag kunde inte sluta stirra ut genom fönstret. Det kändes magiskt och underbart. Även fast jag längtar efter våren och allt som det innebär med den.


Jag känner mig otroligt glad och vill bara sväva upp bland molnen och skratta.

Kiss me

Drömmer mig bort

Sitter här och myser i soffan och försöker ignorera det tråkiga vädret ute. Är grymt sugen på att fota men finns knappast något intressant att fota ute nu i det gråa. Har ändå ingen lust att lämna soffan för tillfället. Sitter och pratar om Irland med Kitty och drömmer oss bort. Så kul!

Statues



Älskar att råka på bra musik på youtube 

His smile


Lyssnar på musik och låter tankarna vandra iväg. Och på senaste tiden så vandrar de iväg till en och samma person. Läskigt är det. Vill inte heller. Hatar det samtidigt som det gör mig glad. Jag hatar verkligen känslor.

Jag


Jag tycker jag ser lite spansk ut på bilden

Sedan i nyår så har jag sagt att 2013 kommer bli mitt år och den har redan blivit det bästa året på länge. Jag är verkligen lycklig och har aldrig varit så här glad förut. 2012 var ett år med mycket förändringar och känslor. Och i år så hoppas jag på att jag kommer hitta mannen som kommer förändra allt.

Jag har hittat mig själv, jag trivs i min egen hud och jag vet vem jag är. Visst jag har säkert mer att upptäcka med mig själv men jag har kommit så pass långt på vägen att jag känner att jag är redo för livet!

Bildbomb från helgen

You are everywhere

Jag har alltid roligt på mina helger nu för tiden

I fredags så bakade jag och Kitty vaniljbullar. De blev supergoda!

Sedan i lördags så åkte hon, jag, Robbin och Simon pulka i Gävle. Det var jätte kul och det ser man bevis på idag. Mina ben är täckta av blåmärken haha. Sedan efter det så gick jag, Kitty och Robbin över till Robbins föräldrar för att fira Robbins storebror Simon som blev 24 år. Åt smörgåstårta och sedan gick vi igen. Simon kom över och vi gjorde inget speciellt egentligen. De spelade spel, Kitty och jag såg på teve och hjälpte henne att plugga. Sedan spelade vi tevespel och sjöng lips på xboxen. Simon och jag sjöng i flera timmar och till slut så ledsnade väl Robbin så han sa åt oss att stänga av.

Sen på söndagen så spelade Simon och Robbin medan jag och Kitty såg på Ghost Whisperer hela eftermiddagen. Sen på kvällen fixade vi i ordning marängsviss och överraskade killarna. Vi såg på film och åt chips med dipp och sedan åkte jag hemåt.

Och nu idag så har jag slappat hemma! Borde gå och tvätta mina kläder men jag är så lat. Vill hellre lyssna på musik.

Sitter och gör nada. As usual.


Spelar sänka skepp med Simon på mobilen och chattar samtidigt med Kitty på Skype. Det har varit en rätt så händelselös dag idag. Jobbat på som vanligt och det gick bra som vanligt.

Det har varit soligt och skönt idag. Men tyvärr så börjar jag känna av min vanliga "vårdepression". Blir alltid så låg och deppig på våren. För mig så är det jätte konstigt eftersom jag älskar våren. Vår och höst är mina favoritårstider. Men det håller i sig bara i någon månad och sen blir jag bra igen. MEN ÄLSKAR ATT DET ÄR SÅ SKÖNT UTE. Att slippa skrapa bort is och snö från isen två gånger om dagen är guld värt.

I don't want to fall again. Too scared.

Nyvaken.. eller rätt så i alla fall.

Ligger här i sängen och lyssnar på musik för att piggna till lite. Är ledig idag och det är rätt skönt faktiskt. Det ser ut att bli en mulen dag och det känns väl lite sisådär. Igår var det i alla fall sol och rätt varmt ute. Våren är på väg!

I helgen så var jag som vanligt hos Kitty och Robbin med Simon. I fredags badade/simmade vi, såg sen på Hungergames och la oss sen. I lördags skjutsade jag Kitty och Robbin till hans mamma i Sala för att hon fyllde år. Åkte hem på kvällen och när vi kom hem så ringde vi efter Simon som kom över. Så då spelade vi poker och sjöng sen Lips. På söndagen så var det en chilldag. Simon kom över och vi spelade tevespel och sjöng Lips.

Sen när jag skulle åka hem på söndagen så ville Simon ha mitt mobilnummer. Hah, kul. Blev lite förvånad faktiskt. Så pass förvånad att jag totalt glömde bort mitt mobilnummer. Bra jobbat Malin! Tur att den är inlagd i mobilen.

Vad är kärlek?

Hur vet man att man är kär? Hur vet man att det man känner för någon är kärlek?

Mitt kärleksliv har varit lika med noll. Jag trodde jag visste vad kärlek var, men har insett att jag är lika vilse som Hans och Greta var i skogen.

Jag brukar normalt vara bra på att veta mina känslor och varför jag beter mig som jag gör. Men nu för tiden så känner jag mig så förvirrad och vilsen i mig själv.

Inför en viss person har jag börjar lägga märke till att jag reagerar annorlunda mot. Så fort han kliver in i rummet blir jag glad och en varm känsla i bröstet uppstår pch sprids ut i kroppen. När jag jobbar kan jag komma på mig själv med att stå och tänka på han. När vi sitter i soffan så får jag en väldigt stark lust att bara luta mitt huvud mot hans axel och krypa ihop nära han.

Men jag är så feg och rädd. Feg för att våga ta första steget och rädd för att han inte känner något speciellt för mig. Jag är inte rädd för mycket, men just när det gäller honom så är jag rädd, osäker, orolig och nervös.

He makes my world spin around.

Nu måste jag sova, ska upp orimligt tidigt. Natti!

mablo

om allt och inget

RSS 2.0