Jobbar

Är på väg till min första kund och känner hur längtan efter helg gror sig starkare och starkare i magen. Vill sova och ta det lugnt med älskling och vänner.

På fredag så ska jag och Simon på kryssning med mina föräldrar och lillebror, så det ska bli kul! Det blir en 22 timmars till Finland och jag hoppas vädret blir fint.

Nej dags att hoppa av bussen!

Min dag och snickerskaka

Jag har varit ensam hemma ända sedan före nio och Simon har fortfarande inte kommit hem. Trodde han skulle ha varit hemma vid tre men icke! Han är och styckar älg med sitt jaktlag efter älgjakten förra veckan och det tar längre tid än vad han trodde. De hade bara bakbenen kvar och sen är de klara sa han.

Så... Idag har jag till mesta dels spelat The Sims 3, eldat, sett på PewDiePie på YouTube, myst med katterna och haft det rätt tråkigt. Ska försöka ta mig tiden att skriva lite också, eftersom jag inte gjort det på år och dagar känns det som.

Kollar just nu upp ett recept på snickerskaka som jag har hört ska vara jätte gott! :) Ska ta och baka det någon dag.

Ser de inte goda ut så säg? :D
 

Jag har återvänt!

Det känns som att det var år och dagar sist jag var in här! Så mycket har hänt att bloggen har kommit lite i skymundan.


Under dessa veckor har jag gjort mig mer hemmastadd här hemma, köpt ny dator, städat, jobbat och umgåtts med alla möjliga människor. Man blir helt slut i kroppen när man inte har tid att sitta när och ta det lugnt. Men nu ska jag börja dokumentera mina dagar allt mer och lägga upp mina foton.





 
 





Lite bilder från mitt instagram :)

mablo

om allt och inget

RSS 2.0