Happy girl

Ligger i sängen och känner ett lyckorus efter helgens upptåg.

I fredags så bakade jag och Kitty kakor medan Robbin var på begravning. Sedan så kom Simon över och såg på medan vi bakade och fick även smaka på kakorna. Efter provsmakningen så spelade vi memory, spelade twister och snackade lite när Robbin kom hem senare på kvällen.

På lördagen så drog jag och Kitty till Ängskär med hennes föräldrars hund Junior. Vi vandrade runt där på klipporna och såg ut över det glittrande havet. Dock så var det fuktigt och lerigt på vissa ställen men det är sånt som man inte kan undvika. Efter det så drog vi hemåt och stannade till vid en kiosk och köpte mjukglass som var så len och god! Efter glassen lämnade vi tillbaka Junior och åkte hem till Kitty där vi bytte om till airsoften. Vi drog med Robbin och Simon till en skog där vi i två timmar sprang runt och slakade varandra! Riktigt kul var det och jag känner av det i benen idag. Det gör jag gärna om!

Efter vårat krig så drog vi hem till stugan där grabbarna tände grillen medan Kitty och jag gjorde potatisgratäng. Gott var det. Sedan så drog Robbin och Simon hem till Simon där de skulle spela dator ett tag innan vi skulle se på film. De kom efter några timmar och vi försökte bestämma film, men kom inte fram till något bra. Så vi bestämde oss för att spela kort. Vi spelade tecken; killarna mot tjejerna. Självklart så förlorade vi! Efter spelet så spelade vi lite memory och sedan la vi oss.

Igår (söndags) så gjorde vi inget speciellt. Var mest en chilldag. Simon var i Stockholm på spelning, Robbin spelade dataspel och mobilspel, Kitty och jag såg på film och pratade. När Simon kom hem igen på kvällen så spelade vi lite tevespel och snackade. Jag blev kittlad och jag kittlade tillbaka. Sedan drog jag och Simon hem.

Och denna helg så blir det Ullared! Första gången för mig så jag får se vad jag får med mig hem därifrån :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mablo

om allt och inget

RSS 2.0