Besvikelsen finns där så klart

Det är julmarknad på lördag och det var tänkt att Mr X och jag skulle gå på den tillsammans. Men igår kväll sa han att han inte skulle hinna. Och... jag blev inte arg. Men jag kände mig besviken och lite ledsen. För jag hade verkligen sett fram emot att få umgås med han eftersom det var ett tag sist vi kunde umgås utan att känna oss stressade av tiden.

Det kanske är tur att vi inte är tillsammans. Han skulle nog aldrig ha tid för mig.


Kommentarer
Jenny - 17år o mamma till Julia ♥

Hej, vill börja med och tacka för din kommentar på min blogg.Ja ibland kan jag också känna mig ganska dum att inte dricka, Men väldigt ofta känns det också som rätt val.

Kommentar till ditt inlägg:
Han kanske inte bara vågar ta steget att vara med dig, kanske är han för blyg för att berätta vad han känner? Eller så är han fullt upptagen med annat, killar har ju sina ting, spel och vänner, ja gud vet vad (: Ta det som det kommer, han kanske blir din någon dag :)

Kram Jenny

Svar: Jag tycker också det känns som ett rätt val, att inte dricka. Och självklart finns det människor så klart som alltid ska ifrågasätta sitt val. Typ "Meh, vad tråkig du är som inte dricker". Jag kan ha hundra gånger roligare utan alkohol! :)
Svar på din kommentar till mitt inlägg:
Tack Jenny, det är kanske så (troligen också). Eller så gillar han kanske inte mig. Hur som helst så tänker jag följa ditt råd att bara ta det som det kommer. Och inte stressa upp mig i onödan. Tack så mycket för orden!

Kram Malin
Malin

2012-11-27 @ 08:31:44
URL: http://marsbarneet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mablo

om allt och inget

RSS 2.0