Mitt nyår!

Mitt nyår var det bästa på länge! Kan inte beskriva med ord hur lyckad den var!

Jag drog iväg till byn för att möta upp Kitty och hennes två vänner Christine och Turid. Sedan gick vi till ICA och Hemköp för att handla lite gott. Sedan åkte vi hem till Kitty och Robbin där vi började med att göra en gigantisk tårta och milkshakes på de resterande jordgubbarna. Sedan fick vi en liten undervisning över hur vi ska sminka oss av någon från Mary Kay och det tog kanske 30-40 minuter. Efter det så började vi med att göra potatisgratäng och under tiden den stod i ugnen så spelade vi Alias.

Medan de andra stekte kött så gick jag och Kitty på en promenad med Kittys hund Rex. När vi kom tillbaka så var maten klar och allt var fint dukat. Maten var god!

Efter maten så släppte vi loss till oppa gangnam style som gick på repeat hela kvällen typ. Skit kul! Haha!

Sen så drog iväg till en fest hos Wallin för att säga hej men blev kvar där och hade det kul. Skit mycket folk men alla var schyssta så man trivdes som handsken där! Innan elva så drog vi hemåt till Kitty och Robbins lägenhet där vi dansade ännu mer till oppa gangnam style och käkade sedan tårtan innan tolvslaget. Tårtan var jätte god, men typ en meter hög haha.

Vid tolv så drog vi ut och skålade in nyåret med milkshakes och alkoholfri jordgubbsvin som var olagligt god!

Efter det så satt vi och snacka och spela spel. Hade det allmänt trevligt, skrattade och dansade tills vi blev trötta. Kitty bäddade våra sovplatser och sedan kom vi på att vi hade inte varit onyttiga så vi beslutade oss för att se på film och tjocka chips. Sen efter det så la vi oss. Tror klockan var runt 4 när vi gick till sängs.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mablo

om allt och inget

RSS 2.0